ראיתי עכשיו הצילצול.. לא ממש

Fre3Style

New member
ראיתי עכשיו הצילצול.. לא ממש

הבנתי... זו פעם ראשונה שאני רואה את הסרט. לא הבנתי כל כך את הסוף. מה הוא אומר? מה קרה אחרי שהם ראו את הקלטת המשוכפלת... ובכלל - לא הבנתי כל כך איך הילדה הקטנה קשורה לסוסים. ולא הבנתי את ההתנהגות של אנה... מישהו מוכן להסביר? תודה רבה.

Fre3Style

New member
ולמה לעזזאל תירגמו את זה לצילצול

ולא ל"מעגל" או "טבעת" או מה שזה לא יהיה. זו לא הכוונה של השם האנגלי בכלל...

izik79

New member
טוב שיעור קצרצר באנגלית..

"רינג" זה גם צלצול. ( כמו ברינגטון?) שבת מצויינת

Fre3Style

New member
חח תודה רבה אבל את זה אני יודע...

התכוונתי שהכוונה במילה "ring" בהקשר לסרט הזה היא לא צילצול, אלא העיגול הזה שרואים בקלטת. עובדה שגם זה מה שנמצא באריזה של הסרט המקורי.

Cindy Campbell

New member
נכון, אבל

גם הצלצול קשור לסרט- מה קורה אחרי שרואים את הקלטת ההורגת של סמארה? הטלפון מצלצל. לפחות הפעם תרגמו את שם הסרט למשהו שמקביל לו בשפה אחרת (קח לדוגמא את "מעודדות צמודות"- "Bring it on":-O).

izik79

New member
../images/Emo9.gif חייב להודות שלא ראיתי את האריזה

הנחתי שמתכוונים לצלצול הטלפון... מצד שני - תרגום שמות סרטים לעברית גרוע בהרבה מאוד מקרים.

הסבר קצר

כל מי שרואה את את הקלטת אמור למות תוך 7 יום. הדרך היחידה להנצל ממוות היא לשכפל את הקלטת(סאמרה רוצה שיקשבו לה, ולכן משכפלים את הקלטת). רייצ'ל שיכפלה את הקלטת(במקרה, בשביל להראות לבחור שלה), ובגלל זה היא לא מתה. אחרי שהיא קלטה שאם משכפלים את הקלטת ניצלים, היא הביאה גם לילד שלה לשכפל אותה(שעל זה נגמר הסרט).

Fre3Style

New member
תודה. הבנתי קצת יותר ... אבל ..

למה ההורים של סמארה התנהגו אליה ככה? כאילו, האמא, היא אמרה שהיא רוצה אותה יותר מכל דבר אחר.. למה היא זרקה אותה לבאר? ומה הקשר לסוסים? למה הם משתגעים? אני לא הבנתי את זה..

Cindy Campbell

New member
המממ

אם אני לא טועה סמארה ראתה באסם שאבא שלה כלא אותה שם (כי הוא לא רצה ילדה) טלויזיה וראתה שם חדשות שראו שם דברים די מזוויעים... וסמארה העבירה במחשבות את הדברים האלה לראש של אמא שלה, שהשתגעה. בקשר לסוסים- אני לא ממש זוכרת, נראה לי שהם פחדו מסמארה ובגלל זה השתגעו.

למעלה