ראיתי עכשיו ידיעה שאנה ניקול

flowerboy69

New member
ראיתי עכשיו ידיעה שאנה ניקול

סמית מתה!!!מישהו שמע?יודע?

Jason2

New member
נשים כמותה

היוו השראה לקטע שלפני One Of My Turns.

אני לא יודעת מה זה "נשים כמותה"

בסה"כ בחורה פשוטה שניצלה הזדמנות, וגילתה שזה לא בדיוק מה שהיא חשבה שזה יהיה. שנים של מאבקים משפטיים, מות בנה בנסיבות מסתוריות, ועכשיו היא, בסה"כ בת 39. יש לה תינוקת שלא תכיר אותה - ולא ברור מיהו אביה בכלל. כל המעורבים בסיפור, מלבד התינוקת, נגועים בתאוות ממון. אני לא מרגישה שמחה לאיד; זה פשוט סיפור סוריאליסטי, הזוי.

Jason2

New member
אני לא מרגיש שמחה לאיד

למעשה אני לא מרגיש שום דבר בקשר לזה.

../images/Emo6.gif

כניראה שיצאתי אידיוט. קראתי את זה ברפרוף וחשבתי שהוא רשם לקטע One Of My Turns. נ.ב אל תרשום בקיצורים, אני יודע להרביץ ממש חזק.

flowerboy69

New member
לפעמים יש משהו אפילו יותר חשוב

מהפלויד שזה נקרא להיות בן אדם וזה אומר להתיחס לדברים שקורים ורצוי ביחס המתאים.התגובה שלך לא הייתה במקום.צר לי.

לא מסכים איתך

זה פורום של פינק פלויד, וזה שידוענית נפטרה, לא אומר שצריכים לשרשר על זה נושא, בשביל זה יש פורומים אחרים שמתאימים... יש עוד מלא נושאים באקטואליה שלא פחות עצובים/מעוררים צומת לב מהנושא הזה, ועדיין לא מדברים עליהם פה בפורום, ובצדק, כי זה לא המקום...

flowerboy69

New member
מעניין!

אז איך זה שמזכירים פה אחרים כמו גורג הריסון ולא יודע מי שמתו?איזה שטויות.לפעמים צריך גם להתיחס לדברים אחרים שקשורים לתחום הבידור או האומנות.

Jason2

New member
בלי להתייחס

להבדלים בין ג'ורג' האריסון לאנה ניקול סמית, זה באמת לא המקום לפתח את הדיון הזה.

RoieL

New member
סליחה?

אתה משווה אנשים כמו ג'ורג' הריסון, ג'ון לנון, פרדי מרקיורי וג'ימי הנדריקס למכוערת הזאת? פרדי יותר כוסית!

RoieL

New member
בטח, גלדתי על ה.... שלה

[למקרה שאחד ההורים שלי גולש פה]

זה מוזר שכולם יודעים מי זאת

אפילו ההורים שלי ידעו מי זאת. כניראה שההורים שלי לא כאלו ילדים טובים כמו שחשבתי...

למעלה