ראיתי עכשיו שוב את הקרב של ויטור מול ראמבל

yair_bar

New member
מנהל
ראיתי עכשיו שוב את הקרב של ויטור מול ראמבל

הסיכויים של ויטור אפסיים מול ג'ונס.

עכשיו כשאני חושב על זה לעומק, הסיבה שג'ונס סירב לסונן אי חוסר הרצון להלחם נגד מתאבק.

את ויטור הוא יאכל בעמידה בלי מלח.

נ.ב. יותר מכל דבר - אשמח לאכול את הכובע אם תהיה הפתעה. זה ישמח אותי אפילו יותר מהנצחון של ולסקז מול לסנר

איזה כאפות אכלתי על ג'ונס

האלוף צעצוע הזה פשוט אפס אפס אפס אפס........!
כאילו צ'יל סונן היה מנצח אותו! לא יאמן שילך לחפש את החברים שלו.
צריך לקחת ממנו את התואר!
ויטור קשישה הולך לחטוף כאלו מכות שאני פשוט מרחם עליו הוא לא נלחם מלא זמן במשקל הזה וזה בטח לא יגמר טוב בשביל ויטור, אני רק מקווה שאולי הוא יוציא איזה לאקי פאנצ' במצב הזה כל אחד שילחם נגד ג'ונס אני ארצה שג'ונס יפסיד הוא אפס 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 אפסססססססססססססססס!

judoboxer

New member
ג'ונס צודק בהחלט

ג'ונס הוא אלוף ראוי !!!

משכך, הוא מקבל קרבות רק של קונטנדרים ראויים, ששברו רף גבוה מאוד כדי "לזכות" להתמודד מול האלוף.

הוא לא פח זבל שקולט כל מה שזורקים אליו ואומר תודה, רק כדי שהחכמים בפורום לא יחשבו שהוא פחדן.....

זה ברור שסונן הוא זבל שבזבלים, הצהיר בפני כל העולם שאםהוא מפסיד לסילבה הוא פורש.
כעת, הוא אדם מת גמור, כבר אין לו מה למכור, אחרי שכל מה שהיה לו זה "בליל של דיבורי סרק" ואת זה הוא כבר מכר מס' פעמים.

אז עכשיו בגלל שהאפס הלוזר היה מוכן להילחם ולסתום חור, הוא הופך בין לילה להיות התותח וג'ונס פחדן ?

חברים יקרים לא לשכוח את הפרופורציות בבקשה.

AmitNHB

New member
ויטור ? מה קרה למשידה

היתי מנותק בסופ"ש, לא היה אמור להיות משהו אחר אחרי שהנדו ניפצע וג'ונס סרב לקרב מול סונן

Vizmo

New member
מצ'ידה סרב כי הוא צריך עוד זמן להתכונן לקרב

וסונן היחיד שהיה מוכן להלחם מול ג'ונס תוך 8 ימים כדי להציל את האירוע

yair_bar

New member
מנהל
אהה, אל תשאל. זה נופל בדיוק על השבת

שהבן של מושיקו עולה לתורה. לא מתאים

ecarmiel

New member
כיוון שאף אחד לא ענה לי אשאל שוב... :(

1. מי לדעתכם בצוות גונס - ג'קסון לא רצה את סונן ולמה ?
2. איך איש יחסי הציבור מוציא את גונס מהסיפור הזה וDUI?
3. יש דרך לדינה ופריטטה להמנע בעתיד ?
4. מה יקרה ביחסי דיינה / גונס ? (דיינה לכלך על ג'קסון ברמות)(סוג של סילבה אחרי אבו דאבי או ...)
5. איך הUFC מוכרים לנו מבחינת היחסי ציבור את האירוע הבא ?
6. למה בלפורט ? לא נשאר מישהו אחר ?

danielmo1

New member
קודם כל שבוע טוב לכל חברי הפורום

הייתי בחופש של שבוע ועכשיו אני בהלם ממה שאני רואה
ויטור בלפורט נגד ג'ון ג'ונס חחחחח את זה לא ראיתי קורה בחיים

לשאלתך:
1. לדעתי ג'ון ג'ונס לקח קרבות קשים בהרבה מסונן, וגרג ג'קסון אולי משלל סיבות העדיף לא לקחת את הקרב (לדעתי ג'ונס ממש לא מפחד ממישהו כמו סונן, שהוא רק דיבורים וחול).

2. אי אפשר להוציא אותו טוב מהסיפור הזה, כל פעם שלוחם מסרב לקרב בפומבי או לקריאת תיגר הוא יוצא לא טוב מהסיפור, אבל שוב, זה שהאמריקאים מתלהמים זה לא אומר שגם אנחנו צריכים להיות כאלה.

3. איך דרך לדיינה וליואפסי דרך להימנע ממצבים כאלה בגלל שהספורט הוא ספורט יחידני ואירועים שלמים תלויים ב2 לוחמים שצריכים לספק שואו ולסחוב את האירוע על גבם. במקרה הספציפי הזה (שהאירוע בוטל בפעם הראשונה בתולדות הארגון) זה מראה לך שלא היו יריבים שרוצים להילחם מול ג'ונס, וזה אפילו דיינה רשם בטוויטר, אף אחד לא רצה להילחם מול ג'ונס פרט לסונן (המחנה של ג'ונס כמובן סרב לקרב).

4. לא יכול לקרות כלום ביחסים שלהם וכל היתדרדרות במצב תפגע רק בג'ונס, אם דיינה יצא מהסיפור של פידור עם ידו על העליונה ג'ונס הוא ממש לא פקטור ודיינה עדיין הבוס שלו.

5. קשה לענות לדעתי יצטרכו לתת מספר אירועים ברמה גבוהה ולהשכיח את הפאדיחה הנוראית שנוצרה פה (ממש רציתי לראות את הנדו נלחם) ועוד יותר מצטער לראות את ויטור נלחם מול ג'ונס

6. למה בלפורט? לפי דיינה וויט אף אחד אחר במחלקה לא רצה להילחם מול ג'ונס וגם אף אחד אחר לא רצה לרדת מהמשקל הכבד כדי להילחם מולו (במיוחד שצריך לחתוך משקל משמעותי בתקופה קצרה מה שמונע מהם לקחת קרב כזה קשה), ויטור כאמור אוהב את הצ'אנסים האלה גם אם אין לו סיכוי הוא חושב שיש לו סיכוי, וגם דיינה יודע שלא משנה מה, הקרב הזה יסתיים בסיבוב הראשון לכאן או לכאן ובגלל זה משתלם ליצור קרב כזה (כמובן שלויטור עם כמה שאני אוהב אותו לא מגיע הקרב הזה וזה הזדמנות אדירה בשבילו, כאמור מצב של WIN-WIN בשבילו, גם אם יפסיד עדיין יהיה במרחק קרב אחד או 2 מקרב אליפות חוזר מול סילבה)

למעלה