קודם כל שבוע טוב לכל חברי הפורום
הייתי בחופש של שבוע ועכשיו אני בהלם ממה שאני רואה
ויטור בלפורט נגד ג'ון ג'ונס חחחחח את זה לא ראיתי קורה בחיים
לשאלתך:
1. לדעתי ג'ון ג'ונס לקח קרבות קשים בהרבה מסונן, וגרג ג'קסון אולי משלל סיבות העדיף לא לקחת את הקרב (לדעתי ג'ונס ממש לא מפחד ממישהו כמו סונן, שהוא רק דיבורים וחול).
2. אי אפשר להוציא אותו טוב מהסיפור הזה, כל פעם שלוחם מסרב לקרב בפומבי או לקריאת תיגר הוא יוצא לא טוב מהסיפור, אבל שוב, זה שהאמריקאים מתלהמים זה לא אומר שגם אנחנו צריכים להיות כאלה.
3. איך דרך לדיינה וליואפסי דרך להימנע ממצבים כאלה בגלל שהספורט הוא ספורט יחידני ואירועים שלמים תלויים ב2 לוחמים שצריכים לספק שואו ולסחוב את האירוע על גבם. במקרה הספציפי הזה (שהאירוע בוטל בפעם הראשונה בתולדות הארגון) זה מראה לך שלא היו יריבים שרוצים להילחם מול ג'ונס, וזה אפילו דיינה רשם בטוויטר, אף אחד לא רצה להילחם מול ג'ונס פרט לסונן (המחנה של ג'ונס כמובן סרב לקרב).
4. לא יכול לקרות כלום ביחסים שלהם וכל היתדרדרות במצב תפגע רק בג'ונס, אם דיינה יצא מהסיפור של פידור עם ידו על העליונה ג'ונס הוא ממש לא פקטור ודיינה עדיין הבוס שלו.
5. קשה לענות לדעתי יצטרכו לתת מספר אירועים ברמה גבוהה ולהשכיח את הפאדיחה הנוראית שנוצרה פה (ממש רציתי לראות את הנדו נלחם) ועוד יותר מצטער לראות את ויטור נלחם מול ג'ונס
6. למה בלפורט? לפי דיינה וויט אף אחד אחר במחלקה לא רצה להילחם מול ג'ונס וגם אף אחד אחר לא רצה לרדת מהמשקל הכבד כדי להילחם מולו (במיוחד שצריך לחתוך משקל משמעותי בתקופה קצרה מה שמונע מהם לקחת קרב כזה קשה), ויטור כאמור אוהב את הצ'אנסים האלה גם אם אין לו סיכוי הוא חושב שיש לו סיכוי, וגם דיינה יודע שלא משנה מה, הקרב הזה יסתיים בסיבוב הראשון לכאן או לכאן ובגלל זה משתלם ליצור קרב כזה (כמובן שלויטור עם כמה שאני אוהב אותו לא מגיע הקרב הזה וזה הזדמנות אדירה בשבילו, כאמור מצב של WIN-WIN בשבילו, גם אם יפסיד עדיין יהיה במרחק קרב אחד או 2 מקרב אליפות חוזר מול סילבה)