ראיתי עכשיו תמונה ונזכרתי...

helenas

New member
ראיתי עכשיו תמונה ונזכרתי...

מה עם הנטוורק? מה נסגר איתם?! מישהו שמר את המסיבת עיתונאים? אני רוצה לראות... חחחחח...למי שלא מבין....>>> לא להאמין ששמרתי את התמונה...למישהו יש את התמונה שבילי התפרע??

יאצוק

New member
אוי איזה סיפור היה איתם..../images/Emo54.gif

בלע ../images/Emo10.gif אבל אבל אבלל..

אני לא יודעת מי הם ואיזה סיפור היה איתם, בלע. ונכנסתי לאתר ורואים אנשים שמזכירים את הפאוור רנג'רס חח זאת להקה?

sapirush1

New member
חחחח

לפי מה שהבנתי זאת הלהקה השנייה של בילי, מייק וטרה שהם הקימו אותה כדי להוציא איזה דיסק שחברת התקליטים לא רצתה להוציא או משהו כזה בכל מקרה למרות שיש שם את אלה שנראים כמוהם מיהם השניים האחרים?

אההה בלע

ואני עוד חשבתי שאני מבינה בגרין דיי מי מהם נראים כמוהם? אני לא מזהה אף אחד מהם, בלע
אוו האמצעי הוא טרה לא?

sapirush1

New member
נכון בתמונות שבהתחלה

אז כמו שזה נראה הראשון (משמאל) הוא בילי, אחריו מייק, טרה ועוד שניים לא מוכרים

י5דה רעה

New member
........

תקשיבו-זה לא בטוח שזה גרין דיי... הסיפור הוא בערך ככה: לפני איזה שנתיים הגיע הנטוורק-להקה של חמישה במסיכות שמאמינים שהם כאילו כמו ארבעת המופלאים... עכשיו-איך זה קשור לגרין דיי??-הנטוורק הוציאו את האלבום שלהם בחברת התקליטים שבבעלותו של בילי ג'ו... טוב 'קיצר-היו אם זה סיפורים ובאלגנים וזהו... אז יכול להיות שזה באמת סתם להקה ש"רכבה" על ההצלחה של גרין דיי או שיכול להיות שחברי גרין דיי סתם רצו לעשות צחוקים ולעבוד על התקשורת... בכל מקרה-זה לא ידוע ובאמת אני לא יודעת מה נסגר אם זה בסוף...

אף פעם לא שמעתי על זה בע

חחח באמת זה נשמע מסתורי אבל האמצעי זה טרה לא? אני מזהה אותו! חחחחחחחחחח

helenas

New member
כן הם אמרו שהאיחוד שלהם גורלי

או משהו כזה...חחח

כששמעתי את הנטוורק

קלטתי שזה גרין דיי לפי הטכניקה והם בנו אתר מזה מצחיק יש שם דברים קורעים מצחוק, ביוגרפיה וקטעים מצחיקים כאלה...

רק עכשיו שמתי לב

למה בתמונה הנטוורק עם E וזה אמור להיות 0 כמו באתר הרשמי? גם בתמונה שבשרשור הישן עליהם כתוב עם E וזה לא אותו תמונה? בלע זה מוזר...

למעלה