ראיתי עכשיו HSP עונה 4---כנסו!

james231

New member
ראיתי עכשיו HSP עונה 4---כנסו!

בראד בות' דחף אול-אין עם 2-4 אוף סוט אחרי שנפתח פלופ 367 ריינבאו ואחרי 2 רייזים של אייבי. אייבי החזיק KK והיו לו בערך 300,000 $ ביד. אייבי התלבט ובסוף קיפל אתם מסוגלים לתאר מישהו עושה את זה היום לאייבי ויותר מזה- את אייבי מקפל?!?!?!?!?!

FrecCo

Active member
אם לשחקן יש את הביצים לזה,

אז הקיפול של אייבי הוא רק נכון. קל מאוד לשים את השחקן את סט או זוגיים או אפילו נאט סטרייט כבוד לשחקן שהעריך את אייבי מספיק כדי להאמין שיצליח לגרום לו להתקפל עם הדחיפה הנכונה

gil712

New member
האמת - כן

אין ספק שזה מהלך יפה, אבל במקרה כזה זה מראה עד כמה יותר חשוב שתדע מה יש ליריב שלך ואיך הוא משחק, מאשר איזה קלפים יש לך. אני מבין ש-2 הרייזים של אייבי היו לפני הפלופ? בקיצור, הוא הראה שיש לו יד חזקה (או זוג גבוה, או A-K), כך שאחרי הפלופ יש לו מקסימום זוג (לא הייתי שם אותו על 7-7 או 6-6 עם 2 רייזים). קל לייצג יד שהיא 2 זוגות או סט (6-7 זו יד גבולית, 6-6 או 7-7 יותר הגיוני) בסיטואציה הזאת, ומכיוון שאייבי הוא שחקן מצויין בהחלט הייתי מצפה ממנו לפחות לשקול ברצינות לקפל יד חזקה כמו K-K. מה שהכי אירוני בכל הסיפור הזה שהייתי מעדיף לעשות מהלך כזה מול שחקן כמו אייבי ולא מול שחקן חובבן (כמוני?
) שרוב הסיכויים שלא היה מקפל overpair לפלופ כזה.

james231

New member
הכל נכון אבל...

מסכים איתך עם כל מילה שכתבת.. אבל..... היום המצב קצת שונה ואייבי נהיה שחקן מפחיד שדוחף 200,000 $ עם 2-5 (בפרק האחרון של hsp) ופשוט קשה לי להאמין שלמישהו בעולם כולו יש ביצים לעשות כזה מהלך..לא מכיר את בראד בות' אבל כנראה שהוא שילוב של ביצים ענקיות וכיס ממש אבל ממש עמוק שיכול להרשות לעצמו לעשות כאלו מהלכים...

Kgt1

New member
כבר דיסקסנו את היד הזו בעבר.. אני עדיין מאמין

שזה ליי דאון רע בכל מקרה, אבל אייווי טען שהוא שם את בות' על אסים.

2המרפא

New member
אגב בראד בות` מרושש וחייב יותר כסף

ממה שכולנו נרוויח אי פעם. הוא התרושש במהלך אחת התרמיות הגדולות בהיסטוריה של האינטרנט ביחד עם ג`וני לודן וגם פטריק שחטף לא מעט. פטריק היה היחידי שהבין שמשהו לא תקין ויצא בהפסד של כמה מאות אלפים כשבראד בות` ולודן הפסידו את הכל ועד היום לא התאוששו.

../images/Emo6.gif

אחרי 2 הידיים הראשונות חשבתי שהוא השתפר אבל אז הוא זרק את הפלאש נגד דיוויד בניימין. ודוייל תמיד ישאר סופרסטאר גם אם הוא מפסיד. ואלי המלך אחרי שמייק אמר "איך שמים 19000 עם זוג?" אז אלי אמר לו: "Tom Dwan-you dont need much to beat him "

gil712

New member
זה לא העניין

יש הבדל עצום בין שני המצבים הבאים: 1. אייבי דוחף 200,000$ עם אלוהים יודע מה, ואתה צריך להחליט אם להשוות או לא (הוא אגרסיבי ואתה פסיבי). 2. אתה דוחף X$ עם הערכה של Y% שאייבי יתקפל (אתה אגרסיבי והוא פסיבי). כבר ראיתי סרטון של אייבי מול שחקן אחר ב-heads-up של איזה טורניר, אחרי הפלופ לשניהם אין כלום, אייבי מהמר, השני עושה רייז, אייבי עושה רייז, השני עושה עוד רייז (והכל בלופים!!!), ואז אייבי עושה אול-אין! וכמובן שאתה לא יכול לבלף כשאתה משווה, אז השני נאלץ להתקפל. וכמו שאמרתי, הרבה יותר מפחיד לדחוף בסיטואציה כזאת מול שחקן חובבני שיתקשה מאוד לקפל overpair.

למעלה