ראיתי פעם ראשונה את דוג'נ'קאט ב24 אתמול, ופאק זה קליפ מצויין!!!
F Funky Giraffe New member 29/3/06 #1 ראיתי פעם ראשונה את דוג'נ'קאט ב24 אתמול, ופאק זה קליפ מצויין!!!
N noa08128 New member 29/3/06 #3 ואיי אני מתה לראות אותו...../images/Emo99.gif ואני אני ממש אוהבת את השיר הזה.... נשמע ממש מגניב קליפ במוזיאון האוטובוסים
ואיי אני מתה לראות אותו...../images/Emo99.gif ואני אני ממש אוהבת את השיר הזה.... נשמע ממש מגניב קליפ במוזיאון האוטובוסים
T the fork New member 29/3/06 #4 איפה הקרינו אותו? ראיתי אותו פעמיים בחמישי ושישי בוקר בתחילת השבוע. בהחלט קליפ מגניב... מישהו מצביע באתר 24??? או בס.מ.ס??? אני כל יום פעם ביום - המצווה היומית....
איפה הקרינו אותו? ראיתי אותו פעמיים בחמישי ושישי בוקר בתחילת השבוע. בהחלט קליפ מגניב... מישהו מצביע באתר 24??? או בס.מ.ס??? אני כל יום פעם ביום - המצווה היומית....
I idanri New member 29/3/06 #5 אני ראיתי אותו בהקרנת בכורה..... לפני שבוע זה היה אני חושב,או שבועיים....
B bluemoon5 New member 30/3/06 #6 תצביעו חברים!! sms אחד את המס' 3214 למס' 2424 - זה מה שמשפיע על קליפים וכמות המכשירים שמצביעים אז תשכנעו חברים או משפחה sms אחד מכל מכשיר מספיק אם זה הרבה מכשירים טוחנים אותו. תודה רבה על כל התמיכה יו פאנקי בויז אנד גירלס...
תצביעו חברים!! sms אחד את המס' 3214 למס' 2424 - זה מה שמשפיע על קליפים וכמות המכשירים שמצביעים אז תשכנעו חברים או משפחה sms אחד מכל מכשיר מספיק אם זה הרבה מכשירים טוחנים אותו. תודה רבה על כל התמיכה יו פאנקי בויז אנד גירלס...