ראיתי קליפורניקיישן

nikita5s1

New member
ראיתי קליפורניקיישן

את שמונת הפרקים הראשונים באותו ערב. מה אני אגיד לכם, השני עשו לו טוב לדייויד, הוא מסוקס ונוטף סקס מתמיד. הפרק הראשון היה קצת מוגזם לטעמי, כאילו ניסו בכוח לרתק את הצופים על פי מספר זוגות הציצים שהיו בו. אבל ההמשך השתפר פלאים, הטקסטים שנונים ומצחיקים, ובאופן כללי הסדרה קלילה ומשעשעת מאוד. כל פרק הוא חצי שעה נטו, מה שמשאיר טעם של עוד ועוד. עדיין לא התאוששתי מזה שהבת של דוקטור גרין מ-ER (רייצ'ל?) מופיעה שם בעירום בתפקיד ראשי יחסית של הזנזונת והכלבה הסחטנית התורנית. ועכשיו הזמן לשאול - האם יש לכם תמונות של הילדים של דייויד? אני ממש לא מעודכנת בכל מה שקשור למשפחה שלו (חוץ מטיאה ליאוני העקומה הזאת).

Gilliana

New member
חחחחחחח, אהבתי מה שאמרת על טיה

לא שהיא עקומה חיצונית - היא אשה יפה, אבל אני לא סובלת את האישיות שלה. לגבי תמונות של הילדים, הסתובבו ברשת כמה כאלו, אנסה לאתר ולהעלות בהמשך.

aerynsun

New member
היא פשוט אישה שטלתנית

ודיויד כנראה זקוק לאחת כזאת. מה שטוב בזוגיות הזאת,זה שיש נשים שטלתניות שלא נותנות לבעל שלהם לנשום ולכן הם "חופשיים" מאחורי הגב שלה. מה שנחמד בטיה שכמה שהיא שטלתנית, היא נותנת לו יד חופשית בכל הקשור למקצוע שלו. בקטע הזה היא בסדר. נראה לי שהיא הרס"רית בבית וזו שנותנת את החוקים. דיויד חלשלוש בקטעים האלה , מישהו צריך להגיד לו מה לעשות. חח חוץ מזה יש בה איזה משהו רע, מעין קלפטה כזאת. אבל כנראה זה בא למקומות הנכונים. אז בקיצר הם זוג טוב.

Gilliana

New member
הכל נכון, ומלבד זאת...

... המשחק שלה מאד בהמי - אין בה שום דבר עדין, היא מאד גסה.

aerynsun

New member
נכון.

אפשר להגיד משחק יותר שטחי. היא לא נכנס לדברים הקטנים של הדמות שזה לדעתי מה שגורם ל"עדינות" לא להראות. איך וודי אלן לקח אותה לסרט שלו, לא ברור לי.

Gilliana

New member
באמת לא ברור, כ"כ לא מתאים לו!

השחקניות שוודי אלן בד"כ לוקח הן הקרם דה לה קרם - מיה פארו, דיאן קיטון, ג'ינה רולנדס... איך הוא הגיע לטיה Beats me.

eve6

New member
היא גם הצדיקה את המוניטין שלה בסרט הזה

("סוף הוליוודי"), והיתה גרועה למדי...אם כי הסרט עצמו חביב. חוצמזה וודי אלן בדרך כלל לוקח שחקניות ושחקנים שהוא אוהב לככב בסרטים נוספים - במקרה שלה זה לא קרה...מעניין למה.

aerynsun

New member
טוב, לא לשכוח שוודי אלן חושב דרך...

ה-DICK או בעברית 'דיקו'
וטיה היתה מאוד יפה בסרט הנ"ל. זה הפלוס היחידי שלה בסרט.

nikita5s1

New member
עקומה, עקומה חיצונית...

אבל אבק הכוכבים לא עשה אותי יפה.... היא אסתטית . אבל עקומה

למעלה