ראיתי שהמינעלת החדשה העלתה

noa555555

New member
ראיתי שהמינעלת החדשה העלתה

את השם של רשת ביוטי קייר, אז החלטתי להמליץ פה על רשת נוספת מקבילה לה במחירים ובטיב: היא נקראת WOW. אני קונה בסניף בגן שמואל. יש עוד סניפים . המחירים ממש מצחיקים, צבע שיער לדוגמה? 10 שח (9.99)לערכה שלמה כולל חמצן, אריזה גדולה ונדיבה, שלמי שעושה שורשים כמוני מספיקה לפחות לשלוש פעמים. לפעמים מוסיפים קצת קרם חמצן שעולה שם גרושים. שפתונים? ממש אחלה. ובכלל מוצרי איפור בסדר גמור. עפרונות, מסקרות, גלוסים, הכל מכל וכל. קרם לחות ממש בסדר גמור לגמרי. ועוד ועוד. אני ממליצה בחום. אי אפשר לתאר את הסיפוק הזה של לקנות איפור ומוצרים בכלום ככסף לתקופה מאוד ארוכה. מברשות, ספוגיות, הכל, גרושים.קונסילרים סבירים לגמרי, פודרות מכל הגוונים וגם שקופות כמו שאני אוהבת לקבע על הפנים שלי. ובטח שכחתי כמה דברים, ואפילו כמה הפתעות לילדים במחירים מצחיקים, נרות נוי, כל מיני כאלה גם . קוקיות וסיכות - גרושים . מחירים של שוק, אווירה של חנות יוקרה. החסרון היחיד שמצאתי הוא שהאריזות קצת חלשות, כשמדובר באיפור, אז בעדינות בבקשה, אבל זה מחיר שאני מוכנה לשלם במחירים האלה. הנה אני שמה לכן קישור, תתרשמו לבד. המלצה חמה מאוד מאוד שלי. לדעתי זו רשת מקבילה בדיוק לביוטי קייר, שבה קונה אריאלה. הסתכלו גם בפירוטים בצד, יש קטלוגים מלאים לגמרי. גם מוצרי ציפורניים ומה לא.ערכות מתנה מפנקות ..

noa555555

New member
ותוספת מדליקה שעשתה לי את זה:

המוצרים שלהם לא נוסו על בעלי חיים. לי זה חשוב. מאוד אפילו. הפירוטים כבר לא נמצאים בצד אלא בתמונות שבדף הראשי, שינו את האתר ושדרגו אותו. תהנו. אני מאוד נהנית. וגם משמן הבושם שלהם - בריח מושק. חבל על הזמן. והעלות - גרושים כרגיל.

noa555555

New member
והנה קישור לרשת המקבילה,

ביוטיקייר, זו שאריאלה דיברה עליה. סגנון דומה מאוד מאוד.

פנומן 72

New member
מכיר את הרשת. זהירות.

אני לא הייתי ממהר לקנות צבע לשיער ב-10 ש"ח. אפילו אם זה מיובא מסין עדיין המוצר זול מדי לתכשיר שצריך להיות מורכב מחומרים די יקרים. מי שחשובה לו בריאותו שלא ימהר לקנות תכשירים לגוף בשוק או במחירי שוק. ראו הוזהרתם.

noa555555

New member
אז זהו, שזה לא בדיוק.

תקרא שם בדף הבית את המדיניות שלהם. תסכים איתי שרוב המוצרים הקוסמטיים זו תרמית אחת גדולה של מחיר ויוקרה. אין סיבה שהם יעלו כל כך הרבה. אני משתמשת כבר שנים בצבע השיער שלהם. להגיד לך את האמת? ממש אחלה. לצבעים של חברות כמו וולה ושות - אני אלרגית ומתגרדת. ולשלהם לא. ובתור אחת שנזקקת לצביעת שורשים (מה לעשות) פעם בשבועיים שלושה, שמגיבה באלרגיה אפילו לחינה, אם אקנה את המוצרים היקרים אתרושש לגמרי
הצבע מגיב טוב, ממש כמו צבעים של החברות היוקרתיות (שגם איתן אין לנו שום ביטוח אגב, וזה שהם ייקרו את המוצר כי הם ניסו אותו על בעלי חיים למשל, לא אומר כלום לגבי בריאותו לבני אדם במקרים רבים). והמוצרים באישור מלא של משרד הבריאות. כולם. כל הענין זה לא ללכת שולל אחרי מותגים, זה הכל. נמאס לי לשלם הון על דברים שאמורים להיות זמינים לכל אחד. ממש כך. אפשר גם אחרת.

נכוןןןן !!! גם אני צרכנית קבועה של ביוטי קר

המקבילה לזאת שנועה מדברת עליה והמוצרים פשוט מעולים שם. אני בעברי עבדתי שנים רבות כמאפרת מקצועית ועבדתי עם החברות הגדולות והיקרות בשוק. לאחרונה מצאתי שכל המוצרים של הרשת מצויינים מעבר לסתם טובים גם לאיפור מקצועי . בקשר לשאר המוצרים- לא ניסיתי הכל, אבל ממה שכן דגמתי - אני מעל ומעבר לסתם מרוצה. צבע אני לא עושה (בלונדינית טבעית עם קצת עזרה של פסים מאריק הספר השרמנטי שלי במודיעין, כן?) אז אני מנועה מלחוות דעה לגבי הצבעים. ואת נועהל'ה... הגירוד הזה שלך... אפעס מדאיג את יודעת.... סתאםםםםם.... רעה שכמותי ....

noa555555

New member
אצלי הגירוד קובע הכל ../images/Emo152.gif

יש אפילו אנשים שאני מתגרדת קשות לידם
הוא אחלה מדד. זוכרת שסיפרתי לך על הגירוד ההוא בעיניים בזמן קריטי מסויים?

noa555555

New member
ואני רוצה להוסיף שההכרות שלי עם הרשת

שדיברתי עליה, שתיהן בעצם, התחילה דרך צבעי השיער. פשוט - חברה שלי (גם היא מאפרת מקצועית) סיפרה לי יום אחד שהיא קונה צבעים ב9.99 לאריזה גדולה ושהגיע הזמן שאפסיק לזרוק את כל הכסף על צבעי שיער יקרים בפארמים. שמעתי ונעמדו לי כל השערות , איפה שלא יהיה. אמרתי לה יאללה שלחי כמה אריזות. קחי חמשים שח. שלחה לי עם חברה. ניסיתי. מעולה. אמרתי לה- איפה היית עד היום? ומאז זהו, זה הצבע שלי (אני משתמשת בשחור.). כיסוי מעולה ומלא, מבריק יפה, אין שום בעיה. לא מקלקל שיער ולא מייבש אותו, ובכל אופן הרבה פחות מכל צבע אחר שהשתמשתי בו.

למעלה