ראיתי שהמכרז של המדינה מציעים לזוכי

ראיתי שהמכרז של המדינה מציעים לזוכי

הפלייסטיישן במכרזים שלהם איזה התקן המאפשר להמיר את ה-DVD לרב-אזורי במשהו כמו 99 ש"ח. זה שווה משהו? מישהו שמע על זה? חוקי? זכיתי בעבר, מעניין אם יאפשרו לי לקנות עכשיו בנפרד..

metal_slug

New member
זה חוקי לגמרי...

וגם דבר נורא מגניב... תגיד, כמה שילמת על הפלליסטיישן שזכית בו? ואיך איכות התמונה של הנגן dvd של הפלייסטיישן?

oren*

New member
לטעמי איכות התמונה מצויינת, וודאי

שזה תלוי גם בסוג הטלוויזיה (אצלי בחדר זו טלוויזיה של 21" שקניתי במאתיים דולר בדיוטי פרי - אני לא מצפה לאיכויות של בית קולנוע
). עם כרטיס מולטיזון - זו קניה כדאית ביותר לכל בית. גם מכונת משחקים, גם נגן DVD לכל האיזורים, גם מערכת סטריאו ובקרוב גם מחשב עם חיבור לאינטרנט.

metal_slug

New member
סבבה... תגיד, יש סיכוי שה-ps2...

עולה פחות בארצות מזרח אירופה? צ´כיה נגיד? אני נוסע לשם בחודש הבא... אני יודע שאפשר להשיג באינטרנט ב-300 דולאר, אבל אני תוהה אם אפשר לשלם בפחות... אני מת לקנות את המכשיר הזה, יש לי בסלון טלוויזיה 34" 100 הרץ, ומשחקים ודי וי די בטח יראו אחלה... תגיד, המכשיר גם מתחבר למגברים חיצוניים (מערכת סטריאו, או רסיבר?)

oren*

New member
אין לי מושג לגבי מחירים בצ´כיה

אם אתה מכיר רשת חנויות גדולה שם אתה יכול להיכנס לאתר האינטרנט שלהם ולבדוק את המחירים בעצמך (אני עשיתי זאת לפני שההורים שלי טסו לאיטליה), בכל מקרה שווה לחכות חודש לא? אולי יש מבצעים ייחודיים בדיוטי פרי של צ´כיה או באחת מחנויות האלקטרוניקה. יש לו יציאה למערכת קולנוע ביתי, וגם יציאה אופטית דיגיטלית.

אריק ח.

New member
בפעם האחרונה שהייתי בפראג ( צ´כיה )

וזה היה בינואר 2001 PS2 עלה שם 1500 ש"ח. סביר להניח שהיום הוא עולה שם 1200 ש"ח. לדעתי עדיף להביא משם כיוון ולא צריך לשלם מכס ( כולה 3 דק´ של פחד במסלול הירוק ).

metal_slug

New member
ואו... חזק...

זה 1500 שקל לחבילה בסיסית? כאילו, רק המכשיר וג´ויסטיק? וכמה עולים שם משחקים, ואולי יש חבילות bundle, כלומר, מכשיר + משחקים, או עוד ג´ויסטיק?

אורן א

New member
אתה לא חייב את המכרז בשביל לקנות

להפתעתי הרבה מצאתי את ההתקן,שדרך אגב נקרא "dvd region x " בחנות באג הקרובה לביתי במחיר 199 ש"ח.שזה יותר מהמחיר בכרז אבל אנחנו לא הולכים לקנות עןד ps2 רק בשביל זה נכון? חוץ מזה שאם אתה ממש מתעקש אפשר לקנות את זה בחו"ל במחיר יותר זול.

למעלה