ראיתי שמדברים כאן גם על חלומות
מה מסמלים עבמים, חלליות, חיזרים וכו' החלומות הם רבים, מאוד ברורים, שלמים, וחוזרים על עצמם במוטיבים, יש אולי חלום שחוזר על עצמו אבל בעקרון זה תמיד משהו חדש בדרך כלל גם הרחובות או הבתים בחלום מוכרים לי אבל לא תמיד... לפעמים עם אנשים זרים שם ולפעמים עם הבן זוג, או איתו ועם אנשים זרים, אפילו ההורים שלי כיכבו בחלקם... מה שבטוח שהם אף פעם לא נעימים אלה עם תחושות חזקות ובדרך כלל העלילה מפחידה או עם מצוקה, מצחיק אפילו שאם בחלום אני ממש נבהלת אז אני אומרת שם 3 פעמים "שמע ישראל" אגב...ובאמת לא קשור!
) הערב ישבתי עם שתי חברות בחצר של אחת מהן ככה בכייף, ופתאום צלח את השמיים כדור לבן וגדול במהירות מדהימה שלא נתפסת בכלל!! כאילו הרגשנו שמה שאנחנו רואות כבר מזמן לא נמצא למרות שראינו! ונעלם.. נשארנו המומות!! ושכחנו מזה זה היה פשוט מדהיםםםםם!!! הן חשבו על עבמ ואני חשבתי על מטאור, אבל לא נשמע פיצוץ וכמו שבוודאי שמתם לב אנחנו כאן ולא אבק...
ולא יכול להיות כוכב נופל כי זה לא נפל (כאילו לא לכיוון הקרקע אלה צלח את השמיים) וגם היה גדול ופתאום נעלם.. קיצר צריך לראות בשביל להבין האם החלומות אומרים משהו, או שעדיף לכתוב חלום אחד מההתחלה עד הסוף? כי יש הרבה ואם לא אז עוד מעט יהיה
לילה טוב ת-ו-ד-ה
מה מסמלים עבמים, חלליות, חיזרים וכו' החלומות הם רבים, מאוד ברורים, שלמים, וחוזרים על עצמם במוטיבים, יש אולי חלום שחוזר על עצמו אבל בעקרון זה תמיד משהו חדש בדרך כלל גם הרחובות או הבתים בחלום מוכרים לי אבל לא תמיד... לפעמים עם אנשים זרים שם ולפעמים עם הבן זוג, או איתו ועם אנשים זרים, אפילו ההורים שלי כיכבו בחלקם... מה שבטוח שהם אף פעם לא נעימים אלה עם תחושות חזקות ובדרך כלל העלילה מפחידה או עם מצוקה, מצחיק אפילו שאם בחלום אני ממש נבהלת אז אני אומרת שם 3 פעמים "שמע ישראל" אגב...ובאמת לא קשור!