ראיתי שממש נחמדים פה אז באתי- אגם גרדה עם ילדים אשמח לעצות

מסלול עם ילדים קטנים בצפון איטליה

אני לא מצליחה להכנס למערכת אז כותבת ככה.
שכנעת אותי על וונציה אני אמנם הייתי שם, רק שהבנתי שהעבירות שם לעגלות נמוכה ולנו יש טיולון פשוט יחסית , חשבנו לקחת רק מנשא גב טוב. מעולה אז האם באמת בלתי אפשרי עגלה בוונציה? אפשרי רק צריך כל פעם לעבור איתה את הגשרים ויש לא מעט. כל עוד הילד הולך זה סביר. שהוא בתוך העגלה, קצת יותר מבוסך. אם היא אפשרית ניקח אותה ואת המנשא וגם לאמצעית יהיה מקום לנוח. ובשמחה ניסע ברכבת שזו ללא ספק עוד אטרקציה, הייתי שמחה לדעת מאיפה הכי טוב לקחת רכבת. או בעיירה PESCHIERA או בעיירה DESENZANO.

לגבי גרדלנד גם שכנעת אותי זאת נראת לי חוויה שחבל לפספס ואנחנו המבוגרים נעשה תורות על המתקנים המגניבים.
לא צריך תורים. תשקיעו בכרטיס מהיר הנקרא GARDALAND EXPRESS ותוכלו להגיע לכל האתרים שאת םאוהבים, לפי קטגוריות עניין, בלי תור בכלל.
http://www.gardaland.it/park-en/prices-tickets/gardaland-express-2015/

קראתי שפארק החבלים מתאים לילדים מגיל 7, זה נראה לי גם יותר מדי "אטרקציות" בשבילי בעיקר . אבל הספארי בטוח נכנס הוא גם נמצא ממש לידנו.
אחלה. אגב, ספארי יש גם בארץ. אני דווקא כן הייתי מנסה לתת לילדים חוויה שאין בארץ.

מה עם עלייה ברכבל להר באלדו? ממש מתחשק לי טיולון קצר בטבע ומכיוון שלא נגיע לדולומיטים לצערי (הייתי שם ועדיין זכור לי לטובה) אז שיטעמו משהו בסגנון.
מצויין. שווה כל יורו בעלייה. עלו עד למעלה למעלה, 1780 מטר גובה, והשקיפו על העולם.
טיפ חשוב - או להגיע למעליות עד 09:30 בבוקר או אחרי 16:30. כל מה שבאמצע - תם תרגישו באמת מה זה תור.

אגב מה עם אגם מג'ורה? שווה או שמבחינת הילדים אגם זה אגם וחבל על הנסיעה?
זה מדהים. האגם הכי יפה באיטליה לדעתי.
האי היפה ISOLA BELLA עם הארמון הבורומאי במרכזו - שוס !!.
ולילדים יש את המגלשות המדהימות
http://www.alpyland.com
/

ושוב ממש ממש ממש תודה מבטיחה לעדכן פה אחרי הטיול
בשמחה. נסיעה טובה

טיול צפון איטליה

3.9- יום חמישי נחיתה בוורונה ב8.30,לקיחת רכב,קניית סים ויציאה לכיוון גארדה. עצירה להצטיידות ואם הילדים יהיו במצב סביר אז עצירה בסירמונה. הגעה לצימר מנוחה/בריכה ולצאת להסתובבות בלסיזיה כולל ארוחת ערב. - אוקי
4.9- יום שישי – וונציה. נסיעה למסטרה ומשם רכבת לוונציה - אוקי
5.9-יום שבת- יום מנוחה באגם+שייט/בריכה/ספארי (אולי להכניס פה את ארוחת האבירים?) חיובי
6.9- יום ראשון- אגם טנו,מפלי ורונה,ריבה דלה גארדה אוקי
7.9- יום שני-גארדלנד אוקי
8.9- יום שלישי- עלייה למונטה באלדו ,ביקור במלצ'אנסינה - מעט מידי ליום שלם לטעמי
9.9- יום רביעי- התארגנות, בורגטו ,פארק סיגורוטה, קניות ולשדה אחלה

Nרב

New member
ארוחת האבירים - סיוט עם ילדים קטנים

מה הם יבינו מכל ההצגה הזאת?

Nרב

New member
אני נוסעת עם הילדות שלי כבר 13 שנה

ויכולה להגיד מהנסיון ש:
א. לא לתכנן לראות יותר מאטרקציה ביום, זה לא מעשי וסיוט עבור הילדים (במיוחד שהם קטנטנים כמו שלך)
ב. לא לתכנן נסיעות ארוכות - ונציה בקיץ מסריחה וצפופה. ממש לא כדאי לשרוף יום ברכבת על זה
ג. קחו בחשבון שהפארק סיגורטה פתוח ואינו מוצל. לנו היה סיוט להיות שם לפני כמה שנים באוגוסט. עגלות הגוךף עולות הון קטן
ד. בארוחת האבירים היה חם (אוהל לא ממוזג) והבנות שלי ממש לא התחברו לארוחת המרק + עוף שלם בידיים. זה היה סיוט ומי שממליץ לך על זה רוצה שתסבלי כמוהו
ה. סביר שמונטה באלדו אין שלג, קחו בחשבון.
אנחנו נוסעים גם בסוף הקיץ, הילדות כבר יותר גדולות, מתכננים אטרקציות אחת ליום ולעשות את זה "איזי". טיול עם ילדים קטנים חייב להיות "זורם" ולא כדי לעשות וי

Tammy52

New member
לגבי הר באלדו

ממליצה מאוד לעלות להר ברכבל
מזג האויר ליד האגם חם מאוד מאוד
על ההר אפשר להעביר יום שלם יש מסעדות מתקני שעשועים פרות נופים
מזג האויר מצטלל ורוח נעימה משיבת נפש
החניה מתמלאה ממש מהר לא להתיאש ולהמשיך לחפש חניה גם אם קצת יותר רחוק מהרכבל

לדעתי אין טעם בנסיעה לכיוון הדולמיטים או אגם מאגורה כשימי השהות לא רבים
חבל על שעות הנסיעה
לעומת זאת טיול רגלי הייתי ממליצה ללכת למפלי מולינה יש מסלולים קלילים כיפים עם נדנדות ואומגה למפל..שוב הרבה פחות חם ויותר נעים....ניתן לותר על עגלה

העצלנית

New member
יש זה כבר כיוון חיובי

מה להכניס עוד ביום שלישי? גם לי זה נראה קצת מעט

העצלנית

New member
תודה רבה

אני לגמרי זורמת,גם וונציה למשל זה תלוי בחשק ובמז האוויר, פשוט בשביל הגדול שלי זאת יכולה להיות אטרקציה מטורפת.
גם לעלות ברכבל זה ממש אטרקטיבי אני לא בונה על שלג בכלל.
ארוחת האבירים אני ממש מתלבטת לגביה בעיקר כי זה נראה לי דיי סיוט עם הקטן,מצד שני הבן זוג נראה לי יותר בקטע ממני. הגדול בכלל לא אוכל עוף ולגבי האמצעית היא תסתדר בכל מצב ומצד שני זה יכול להפוך לסיוט מהר מאוד אם היא עייפה מדי.

אני מתכננת בסיס כי אני מרגישה שחייבים משהו רשום כדי לא ללכת לאיבוד לגמרי ובכל זאת לחקור קצת את האיזור.
לגבי הפארק כבר קראתי דברים כאלה והוא בהחלט בסימן שאלה.
פתאום אני מתבאסת שלא בדקתי ברצינות נסיעה למקום אחר כמו אוסטריה למשל או היער השחור. פשוט אנחנו מאוהבים באיטליה וממש קפצנו על ההזדמנות

צפון איטליה עם ילדים קטנים

אם יורשה לי להעיר:

כללית באוגוסט אמור להיות חם אבל לא בהכרח. קורה לא מעט שיש ימים מעוננים ואפילו ימי גשם. החוכמה היא לסדר את ימי הטיול לפי תחזית מזג האוויר שבהרבה אתרים נותנים אותה בול.
הנה לטעמי הטובה מכולם
www.ilmeteo.it/
היתרון של טיול כוכב הוא שאפשר לשנות מתי שרוצים.
ונציה לא מסריחה בקיץ. זו אגדה אורבנית ללא בסיס. זו אחת הערים המדהימות שיש ואם מכינים נכון את הילדים זו יכולה להיות חוויה על אחת כמה וכמה שנוסעים ברכבת שבא הם יכולים גם לנוח, גם הילדים וגם ההורים.
בפארק סיגורטה יש קלנועיות גולף וזה מקסים. הייתי מתכנן לשם פיקניק. יש מלא פינות מוצלות ומדשאות לרוב. אז עולה. מה לעשות. יש משהו שלא עולה היום ?
ארוחת אבירים זו חוויה. תמיד יש מי שלא נהנה אבל הרוב דווקא כן. ושוב, הכל תלוי איך ומה אומרים לילדים לפני. בכל מקרה על ילדים קטנים רק את 19:30. לא את המאוחר יותר

michal1010

New member
מצטרפת לדיס המלצה על ארוחת האבירים

רועש נורא, הכל באיטלקית.... הגדול בן העשר התחנן ללכת באמצע, האמצעי די נהנה למרות שיקטר בהתחלה ודווקא התינוקת בת השנה נהנתה מכל הרעש והבלאגן....
שוב חוזרת- רועש מאאאאד!!!!

העצלנית

New member
ראיתי שממש נחמדים פה אז באתי- אגם גרדה עם ילדים אשמח לעצות

בהתרגשות רבה סגרנו לנו חופשה באגם גרדה. הורים ושלושה ילדים 5.8,4 ותינוק שיהיה בן שמונה חודשים.
נוסעים ב 3.9 יום חמישי (אני יודעת שיש עוד זמן אבל בא לי להתחיל לתכנן), נוחתים בוורונה ב 8.30 בבוקר. מניחה שעד שניקח את הרכב,נצא,נעשה קניות ונאכל נשתה משהו כבר נוכל להכנס למלון (צימר). נלך לנוח קצת ובערב נסתובב ברגל.
אנחנו ישנים בלאזיסה (בבוקינג כותבים ככה ראיתי עוד גרסאות).
מתלבטים לגבי איזה פארק שעשועים לקחת את הילדים,לספארי -גן חיות בטוח נלך. יש משהו שמתאים יותר לקטנים מגרדלנד שהבנתי שיהיה לנו ממש לא נוח בו עם התינוק?
אשמח לרעיונות למסלולים קצרים ונחמדים באיזור?
נכון שכדאי להגיע לאגם מג'ורה? ,
ואני בהתלבטות לגבי וונציה, בכל זאת זו נסיעה מתישה, ברור לי שהגדול ישמח מאוד להגיע לשם אבל אני לא בטוחה לגבי הטרטור. אשמח לכל עצה וכיוון
בתודה
דפנה

Nרב

New member
אני גם חוזרת לאיזור זה פעם שנייה עם הילדות הקיץ

ומהיער השחור ממש לא התלהבתי, במיוחד שהילדות שלי לא יושבות שעות בסבלנות באוטו, ולא נפעמות מטיולים בטבע (וגם אני לא מתה על זה במשך כמה ימים רצופים).
לדעתי תבנו את הטיול עם כמה עוגנים ותזרמו סביבו - יש ליד גארדה קניון שבטח תגיעו אליו פעם אחת לקניות, יש שם סופרמרקט ענק, יש כפרים שממליצים עליהם לטיולים רגליים, יש את האגם שנעים לשבת לחופו ולשכשך במים. לא חייבים להכנס לאוטו לשעות ולא חייבים לרדוף אחרי כל אטרקציה שקוראים עליה. מה ילד בן 4, 5 ומספר חודשים יבינו מקרב האבירים המטופש הזה בארוחת האבירים? אני לא מצליחה להבין למה ממליצים על זה למשפחות עם ילדים קטנים, בחיי...
מה שאנחנו נעשה באיזור:

יום 1– גארדהלנד
יום 2 - אקווריום (קונים כרטיס משולב עם גארדלנד)
יום 3 – פארק החבלים (גם הקטנה שלי כשהיתה בת 3 עפה על אומגות בתאילנד. בפארק החבלים הזה יש מסלולים לקטנטנים)
יום 4 - נסיעה לסן סרמיונה / שיט באגם – חצי יום
יום 5 נסיעה למפלים בצפון האגם – חצי יום
ואם יבער לכם לנסוע לונציה - סבבה... אפשר גם לורונה, למילאנו ... בכל מקרה האיזור מקסים ונעים לטיול עם ילדים

העצלנית

New member
תודה

לגבי פארק החבלים קראתי שזה מגיל שבע ובגלל זה הורדתי אותו.
אין ספק שתככנתם מסלול רגוע (ואני עוד חשבתי שאנחנו רגועים), נראה אחלה.
אני בהחלט אשקול את האקווריום ובהחלט אשקול להוריד את ארוחת האבירים או לשלוח לבד את הבן זוג עם הגדולים אם הוא יתעקש.

העצלנית

New member
[email protected]

תודה

מסלול עם ילדים קטנים בצפון איטליה

שלום ל"עצלנית",
לפני שאענה לך בשמחה, עדכי מה היא שעת הטיסה בחזרה ומתי....

יאיר

העצלנית

New member
אוי הייתי בטוחה שרשמתי

החזרה היא מורונה ב9.9 בשעה 23:30
ככה שבאמת אשמח לעצה איך להתארגן ליום הזה.
ותודה רבה רבה

למעלה