ראיתי שמעלים את "כנר על הגג" בקאמרי

Cabaret

New member
ראיתי שמעלים את "כנר על הגג" בקאמרי

ושלתפקיד טוביה מועמדים או אבי קושניר או נתן דטנר. איי! כמה חבל. זה נשמע לי מביש, אבל זה הקאסט. למה לקחת את דטנר וקושניר? חסרים שחקנים טובים אחרים? מצטער, לא יכול לראות את קושניר בתפקיד התקיף של טוביה מגרש את חווה מהבית. וגם דטנר לא מתאים כל כך בעיני.... אם זה אחד מהם אז זה דטנר, אבל אם זה לא שניהם, אז שיקחו את רמי ברוך. הוא יעשה את זה יותר טוב. הרבה יותר. הוא לא יבש כמו דטנר או חדגוני כמו קושניר. מצער.

אקסיום

New member
לטעמי גם רמי ברוך לא מתאים

צריכים שחקן שיודע להכנס לדמות גלותית ,כמו רודנסקי בזמנו . לטעמי צריך מישהו מהיידשפיל כמו יענקלה בודו ,או לנסות ולשכנע את חיים טופול האגדי שיסכים לשחק בארצנו הקטנטונת ,הוא הגדול מכולם..

Cabaret

New member
דווקא זו הסיבה שרמי ברוך לא מתאים?

אני לא מסכים. הוא בהחלט יכול לשחק דמות שכזאת- הוא שחקן, המשפט שלך תמוה בעיני.

אקסיום

New member
רמי ברוך אמנם הוא שחקן מעולה

אבל לא כל שחקן מתאים לכל תפקיד זה חדש לך?

Cabaret

New member
כלל לא

ובכל אופן, אני מוצא אותו יותר ראוי מדטנר או קושניר.

netmaster1

New member
בעל הפונדק בכנר על הגג:)

איך שהוא עשה את את תנרדיה בעלובי החיים... באמת שהוא מתאים לתפקיד. לי אישית נמאס מליהוקים רעים למחזות זמר בארץ(*שיעול* ריטה! *שיעול*) אגב, מה נסגר בסוף עם קומפני וקברט? לא יעלו בסוף?

julez

New member
אם אכן יהיה קברט בקאמרי

מן הראוי שהמנחה יהיה צביקי לוין!
הוא שם את כל האחרים בכיס הקטן... רצו להעלות את קומפני? כנראה שנרדמתי בשמירה

netmaster1

New member
אני זוכר שקראתי על זה משהו

אגב את מעלה נקודת דיון פילוסופית מאוד מעניינת מי המנחה האולטימטיבי, צביקי או דניאל אפרת? אני בעצמי לא סגור על התשובה אבל נוטה לכיוון של דניאל קצת מזכיר את הויכוח בין מי יותר אלן קומינג או ראול אספרנזה

julez

New member
למרות שאני מאוד אוהבת את דניאל

עדיין צביקי עולה עליו (ובהרבה!)
אז נכון, "הסקסיות" של צביקי מגוכחת אבל הוא הרבה יותר עוצמתי כמנחה. ראיתי קברט בבית צבי עם כ"כ הרבה הרכבי קאסט שונים (מאיילת רובינסון כסאלי עד הילה זייתון, 3 מנחים שונים: צביקי, דניאל ועידו רוזנברג, 2 קליף: איתי לוי ועוד אחד שאינני זוכרת את שמו...) ועדיין אני חושבת שצביקי הוא ה-דבר
יאללה, אנשושים, הצטרפו לדיון...

netmaster1

New member
אני אגיד לך באיזה קטע צביקי גדול

מהאקטברייק של המערכה הראשונה שהוע עולה על הפסנתר עם הפרצוף הזה של ילד בן 5 שעומדת לפגוע בו רכבת, שזה פשוט מהמם ועד הריפריזה המדהימה של "לא אכפת לי" שהוא שותת דם, זה באמת נוכחות משחקית כובשת. אבל אני לא חושב שאפשר להגיד שהוא שומר על הנוכחות הזאת של המנחה לאורך כל ההצגה, אבל זה רק הדעה שלי(אני מכניס את המשפט הזה עכשיו אחרי שיובל וסתיו סקלו באבנים את הבחור הקודם ששאל על תפקיד המשחק במחזות זמר

איריס09

New member
מצטרפת לדיון דניאל וצביקי מעולים

לדעתי צריך לעשות דאבל קסטינג וללהק את שניהם. :)

למעלה