ראיתי שעדיין לא נפתח, אז.. סיכום שבועי:)

ראיתי שעדיין לא נפתח, אז.. סיכום שבועי:)

שיר השבוע של כפיר- שיר השבוע של אמן אחר- האמן שעשה לכם את השבוע- בילוי השבוע- הדבר הכי טוב שקרה השבוע- הכי פחות טוב שהיה השבוע- תכנית\סרט\ספר\מגזין\משהו אחר שקראתם או ראיתם- תמונה שעשתה לכם את השבוע- ציטוט השבוע- תכניות לשבוע הבא- משהו קטן להוסיף?- שבת שלום ומבורך לכולם

אתה הכוכב היחיד בשמיים.

שיר השבוע של כפיר- האור יעלה. שיר השבוע של אמן אחר- בראשית/אסף אמדורסקי. האמן שעשה לכם את השבוע- אסף אמדורסקי
בילוי השבוע- היום בצהריים:) הדבר הכי טוב שקרה השבוע- ראיתי את ה-חיילים שלי. סיימתי היסטוריה לעולמים! D: שבוע חופש מהבית ספר! עאע חח הכי פחות טוב שהיה השבוע- חתיכי התגייס :/ תכנית\\סרט\\ספר\\מגזין\\משהו אחר שקראתם או ראיתם- אולי הפעם, סרטון לכבוד הגיוס שלו! תמונה שעשתה לכם את השבוע- ואעא, יש המון. ציטוט השבוע- "אני משרת עם אביב משולם, וראיתי לו את הבולבול"
תכניות לשבוע הבא- להתחיל ללמוד אחרי שבוע חופש[: חופש של הבחירות,אולי ת"א. מבחן בתקשורת>< משהו קטן להוסיף?- התגעגעתי לסיכום הזה. אלללה, שישי אעש.

מסכמת שבוע דיי מטורף...../images/Emo12.gif

שיר השבוע של כפיר- מנגינה קטנה.. שיר השבוע של אמן אחר- ליאה, כשהיינו ילדים, שוב, עיר על הירח, ברחוב שלי-איתמר מאירי
, עכשיו טוב-גלעד שגב, נץ-היהודים, If- bread האמן שעשה לכם את השבוע- איתמר מאירי בילוי השבוע- הופעה של איתמר הדבר הכי טוב שקרה השבוע- להעביר פעולה, הופעה של איתמר, לחזור לעצמי.. הכי פחות טוב שהיה השבוע- הימים האחרונים....... תכנית\סרט\ספר\מגזין\משהו אחר שקראתם או ראיתם- בנות גילמור, שולחן לחמישה, לרכב אל החופש. תמונה שעשתה לכם את השבוע- ציטוט השבוע- "היינו יושבים ומדברים כך שעות על הדמיון שלה, על אהבות שלא מימשה..." תכניות לשבוע הבא- בדיקות, צופים, לחפש עבודה, הופעה של נועם משהו קטן להוסיף?- ר-ק ברק!!!!!!!!!!!!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

בחור רגיש שלא לוקח אחריות על מה שהוא עושה

שיר השבוע של כפיר- "עוד מבט" שיר השבוע של אמן אחר- "איש יקר"/ עברי לידר, "וזה קורע" [?]/ איתן שפירא האמן שעשה לכם את השבוע- איתמר, איתן שפירא וטעימה קטנה ומגניבה מאדם גורליצקי
בילוי השבוע- קפה ביאליק ויהושע ברעל הדבר הכי טוב שקרה השבוע- שתי ההופעות, השחרור מכל הרוע שסבב סביבי בשלושה חודשים האחרונים והיום הפתוח היום הכי פחות טוב שהיה השבוע- השבוע פשוט לא זז, ואיתמר לא שר את 'דגל לבן' ;[[ תכנית\סרט\ספר\מגזין\משהו אחר שקראתם או ראיתם- אושן 11. כי זה באמת לא משנה שראיתי אותו כבר 11 פעמים, זו איכות לשמה. תמונה שעשתה לכם את השבוע- התמונה שמיה הכינה לי בפוטושופ
ציטוט השבוע- "הדפ"ר-ביותר-עלי-אדמות", "זה היה לפני שנוצרו המון דברים שהורסים לנו את החיים: טלפונים, קרינה סלולרית, ביבי" או משהו בסגנון
תכניות לשבוע הבא- בעיקר לאסוף את עצמי לשלב הבא משהו קטן להוסיף? Take me drunk, I'm home!

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של כפיר- אמונה דפנטלי! שיר השבוע של אמן אחר- ספק - בטי האמן שעשה לכם את השבוע- עברי וריטה בילוי השבוע- בית הדבר הכי טוב שקרה השבוע- כלום הכי פחות טוב שהיה השבוע- דלקת ריאות תכנית\סרט\ספר\מגזין\משהו אחר שקראתם או ראיתם- תמרות עשן תמונה שעשתה לכם את השבוע- שיחקתי הרבה בפוטושופ השבוע...ולא עולה לי התמונה עם כפיר ציטוט השבוע- מעניין מה הנמלה מרגישה כשהורגים אותה תכניות לשבוע הבא- סידורים משהו קטן להוסיף?-

inbarIL

New member
אז בוא תיתן לי יד..אני אתן לך חיים../images/Emo23.gif

שיר השבוע של כפיר- לילה ויום
שיר השבוע של אמן אחר- עברי עברי עברי עברי עברי עברי עברי עברי עברי עברי..בערך הכל.
אה וכמובן שגם הגשמה עצמית של אריק ברמן ואווריבאדי וואנט טו רול דה וורלד בביצוע של איתמר
האמן שעשה לכם את השבוע- עברי עברי עברי עברי עברי עברי עברי עברי עברי עברי עברי
בילוי השבוע- איתמר ועברי
הדבר הכי טוב שקרה השבוע- הופעה של איתמר, הופעה של עברי, הפסקה פעילה עלק
, כמה ימים בבית, מלא שיעורים התבטלו ותעודות..
הכי פחות טוב שהיה השבוע- כל מיני
תכנית\סרט\ספר\מגזין\משהו אחר שקראתם או ראיתם- הופעה של איתמר בביאליק ושל עברי במודיעין, יום שישי עברי ב24
אממ והישרדות וטופ מודל
תמונה שעשתה לכם את השבוע-
ציטוט השבוע- "כולו סקס"
וכל ה"אם יהיה לך מזל" של אתמול:)
תכניות לשבוע הבא- כפיר במוזה
משהו קטן להוסיף?- עברי לידר המלך

../images/Emo126.gifנופר כפרעלייך!

לא הייתי בבית שישי שבת
שיר השבוע של כפיר-אמונה בעיקר
שיר השבוע של אמן אחר-גן נעול
האמן שעשה לכם את השבוע- כל האנשים מהסמינר, אמנים אמיתיים.
בילוי השבוע-מתכונת של המחולניקיות והסמינר המדהים שהוא השיא!
הדבר הכי טוב שקרה השבוע- אותו דבר- המתכונת והסמינר.
הכי פחות טוב שהיה השבוע- נזכרתי בסבא שלי והיה לי די באסה, לא הלכתי לבצפר כלכך...
תכנית\סרט\ספר\מגזין\משהו אחר שקראתם או ראיתם- אמממ קראתי כל מיני דברים מעניינים
תמונה שעשתה לכם את השבוע-
ציטוט השבוע- כל מיני דברים מצחיקים מהשישי שבת
תכניות לשבוע הבא-היום אני הולכת למסעדה עם הורי ואחותי, ונראה לי שזהו...
משהו קטן להוסיף?- אני רוצה להוסיף שהיה לי סופ"ש משמעותי נורא, ושאני ממש מחכה למפגשים הבאים ולשנת שירות.

../images/Emo214.gifעכשיו השבוע הזה מתחיל, וזהו שבוע טוב!

שיר השבוע של כפיר-אמונה שיר השבוע של אמן אחר-האלבום החדש של מורן גמליאל
האמן שעשה לכם את השבוע-מורן גמליאל! בילוי השבוע-עם האהוב שלי
הדבר הכי טוב שקרה השבוע-האהוב שלי
(וגם שיחת טלפון עם המרצה שלי באוניברסיטה שאני כל כך מעריצה אותה וגם ספתא המושלמתת שלי וגם אחותי הקטנה וגם אחי הגדול ולא פחות חשוב - הייתי יום שלם, כל יום שישי, עם האחיינית שלי!) הכי פחות טוב שהיה השבוע-שלא הרגשתי טוב.. תכנית\סרט\ספר\מגזין\משהו אחר שקראתם או ראיתם-GO! תמונה שעשתה לכם את השבוע-אני והאחיינית שלי
ציטוט השבוע-NOP תכניות לשבוע הבא-החברה הכי טובה שלי ביקום באה אליי, אני חוזרת לשגרה (עבודה!!!
), יום האהבה, משפחה,יום הולדת לחברה טובה ועוד דברים באמצע.. משהו קטן להוסיף?-החיים הם כמו מראה, כמה שתחייך- ככה הם יחייכו בחזרה
שבת שלום ומבורך לכולם

למעלה