ראיתי תג יחידה

ראיתי תג יחידה

שלום ראיתי תג יחידה עם סוס ים עליו. מישהו מכיר או יודע איזו יחידה זו ואיך אפשר לקבל תג כזה. אני אספן של סוסי ים. תודות

קצת הגיון

שוב פעם אומר זאת,פורום זה לא יתן יד לעבירות על בטחון שדה, אומנם פורום זה ואתר זה דנים בנושאי צבא (מהיבט חיילי המילואים בלבד). אך לא ינדב מידע כל שהוא בפרטים צבאיים העלולים להביא תועלת לאויב,

נו באמת?...הרי אלו פרשי גדוד...

...הקלעים של חטיבת המדוזות, באוגדת דג החרב... כמובן שזה שייך לחיל האוקיינוס האטלנטי, בגיזרת ים ברינג בואכה סיביר... וזה לא סודי בכלל, הינה אני כותב על זה כאן!!!... נ.ב. הנשק היחודי שלהם אלו רשתות מוליכות חשמל ושדה מגנטי רדיאואקטיווי... תשאלו את ואננו הדייג...

אבל אלו מדוזות זרם ישר...רק להלם...

...אמצעי "אלפא"... את אמצעי ה"בטא" ו"גמא" שזה מדוזות זרם חילופין ומדוזות "על מוליכות"...לא חשפנו... שששששששששששששששששששששששש...................צוללים...

לא ביקשתי לחשוף את שם היחידה

ובטח לא פה. הכוונה הייתה אם מישהו יכול לתת קצה חוט היכן ניתן להשיג את התג. בכל מקרה נניח והתג נראה על לובש מדים לבנים, ברור היה שהוא שייך לחייל הים כך שלא הייתי צריך עזרה מפה לעניין. ולגבי תועלת לאוייב - הגזמת קצת ידידי. אני חושב שאני מכיר ומבין את נושא ביטחון שדה לא פחות ממך, אז בבקשה להרגע, אני עדיין לא אוייב ובטח לא של ישראל.

ניר נגר

New member
לא להיסחף רבותיי...תאמינו לי שהאויב

מכיר את סמלי היחידות בצה"ל. דורון, אתה מוזמן לחפש באינטרנט על צה"ל וחיילותיו. אם אני לא טועה אני נתקלתי בסמלים לא מעטים. אתה מוזמן לנסות באתר חיל הים.

1מישהו

New member
נראה לי...

באיזור אוגמר 80 וחטיבת הערבה מסתובבים תגים אקזוטיים עם דולפינים וכרישים תבדוק באזור ייתכן שיש שם גם סוס ים בין היתר

ירון-מ

New member
תחפש באיזור גלי צה"ל ביפו

שם עונדים תג כזה. - זה לא חיל ים. מחוז דן או משהו כזה.

אחלה פורום

יש לנו אחלה פורום. קודם קצת מדע בדיוני וכעת עקיצות... ממש "קצין וג'נטלמן" בהתגלמות, הלוואי על כל המילואמניקים. חבר'ה, לא לשכוח להוציא את ה
ים מהבוידעם!!!

למעלה