ראיתי תמונה פה בגלרייה ויש לי שאלה האם צ'אד החדש הוא גם זה ששיחק את הבלש בפרשת המטרידה?
H hadardit New member 21/12/03 #1 ראיתי תמונה פה בגלרייה ויש לי שאלה האם צ'אד החדש הוא גם זה ששיחק את הבלש בפרשת המטרידה?
B Bow Wow New member 21/12/03 #2 בתור מנהלת פורום של תשוקות... ממש לא!!!!!!!!!!!!! צ'אד2 - צ'ארלס דיווינס פרנק לומקס - ג'ייסון אוליב K?
בתור מנהלת פורום של תשוקות... ממש לא!!!!!!!!!!!!! צ'אד2 - צ'ארלס דיווינס פרנק לומקס - ג'ייסון אוליב K?
H hadardit New member 21/12/03 #3 כי כתוב בגלריה בתמונה של צ'אד וויט שאלו ויטני והבלש, ואני חושבת שראיתי את התמונה הזאת באתר כלשהוא, כי יש לי אותה במחשב, אבל לא כתוב עם מי היא שם, ולי נראה הכי הגיוני שזה צ'אד
כי כתוב בגלריה בתמונה של צ'אד וויט שאלו ויטני והבלש, ואני חושבת שראיתי את התמונה הזאת באתר כלשהוא, כי יש לי אותה במחשב, אבל לא כתוב עם מי היא שם, ולי נראה הכי הגיוני שזה צ'אד
P Principesa Reut New member 21/12/03 #5 אם תסתכלי טוב - תראי שזה פרנק לומקס ולא צ'אד... אבל הם די דומים
ת תמיד מישהי New member 21/12/03 #7 לא, כי היא "שיקרה לו".. והוא בכה לה על זה איזה שבוע ונסע.. כולה מה היא עשתה - אפשר לחשוב הם היו ביחד מגיל ילדות.
לא, כי היא "שיקרה לו".. והוא בכה לה על זה איזה שבוע ונסע.. כולה מה היא עשתה - אפשר לחשוב הם היו ביחד מגיל ילדות.
B Bow Wow New member 21/12/03 #8 ואז היה בפרומו של ערוץ 3: פרנק: (לוויטני) את בחורה מאוד יפה יחסית... לשקרנית!
L LauraLF New member 21/12/03 #9 ואי הפרומו הזה הרג אותי....!! ו: סימון: as long as charity is alive she is the only girl miguel is gonna care about קיי : yeah as long as she's alive
ואי הפרומו הזה הרג אותי....!! ו: סימון: as long as charity is alive she is the only girl miguel is gonna care about קיי : yeah as long as she's alive
B Bow Wow New member 21/12/03 #10 חחחח. זה הלך ככה: תרזה: אני אוהבת אותו וויטני והוא שונא אותי כל כך!!! ~תשוקות~ פרנק: את בחורה מאוד יפה יחסית...לשקרנית... ~תשוקות~ סימון: צ'ריטי היא האישה היחידה שמיגל יאהב כל עוד היא חיה קיי: כן, כל עוד היא חיה... הפרומו המצחיק ביותר אי פעם!!!!!!!!!!!!!
חחחח. זה הלך ככה: תרזה: אני אוהבת אותו וויטני והוא שונא אותי כל כך!!! ~תשוקות~ פרנק: את בחורה מאוד יפה יחסית...לשקרנית... ~תשוקות~ סימון: צ'ריטי היא האישה היחידה שמיגל יאהב כל עוד היא חיה קיי: כן, כל עוד היא חיה... הפרומו המצחיק ביותר אי פעם!!!!!!!!!!!!!
P python 4 New member 22/12/03 #13 כן, אז עוד קיוויתי שקיי באמת תרצח את צ'רי... בסוף היא יצאה די שפנה, לא?