ראיתי תמונה של המבורגר גבינה

alon120

Member
אבל מדובר רק בגבינה זה היה סוג גבינה שעבר צריבה ולא מדובר בהמבורגר עם בשר ומעליו גבינה. הגבינה עצמה היא במקום ההמבורגר בשר. זה נראה באותו גודל ועובי של המבורגר. יודעים איזה גבינה זאת?
 

SupermanZW

Well-known member
אבל מדובר רק בגבינה זה היה סוג גבינה שעבר צריבה ולא מדובר בהמבורגר עם בשר ומעליו גבינה. הגבינה עצמה היא במקום ההמבורגר בשר. זה נראה באותו גודל ועובי של המבורגר. יודעים איזה גבינה זאת?
הרמלין
 

TCH_ma

Active member
אבל מדובר רק בגבינה זה היה סוג גבינה שעבר צריבה ולא מדובר בהמבורגר עם בשר ומעליו גבינה. הגבינה עצמה היא במקום ההמבורגר בשר. זה נראה באותו גודל ועובי של המבורגר. יודעים איזה גבינה זאת?
הגבינה לטיגון או לצלייה על גריל שיכולה לשמש כתחליף להמבורגר היא חלומי Halloumi ונגזרות שלה
כמו Saganaki / Kefalotyri ואחרות דומות, הן היחידות שישמרו על צורתן בטיגון או גריל, ישארו פריכות מבחוץ
ורכות בפנים, הגבינה שצוינה מעלה אינה מתאימה כלל לענין זה, היא נמסה לחלוטין מבפנים גם אם מצפים אותה,
הפנים נוזלי. זאת גבינה דומה לקממבר או ברי.
המנה - Halloumi Burger למשל נמכרת ברשת קינג בורגר וברשתות אחרות ומסעדות בחו"ל. בורגר-סגנקי600.jpg
 
נערך לאחרונה ב:
, הגבינה שצוינה מעלה אינה מתאימה כלל לענין זה, היא נמסה לחלוטין מבפנים גם אם מצפים אותה,
הפנים נוזלי. זאת גבינה דומה לקממבר או ברי.
קיימת מנה ידועה, של גבינת קממבר מטוגנת - באופן דומה לשניצל (ביצה, פירורי לחם וכד'). יצא לי לאכול ממנה, ופשוט תענוג. אכן היא נמסה מבפנים, אבל הניגוד עם הפריכות של הציפוי, הוא חלק מהעניין.
כמדומני שבד"כ קממבר מטוגנת מוגשת עם רוטב מתקתק. אבל אם להיות יצירתי, אז למה לא בלחמניה? נשמע לי טוב.
 

alon120

Member
ככה היא נקראית? שלח בבקשה קישור לתמונה כלשהי או לעמוד באתר היצרן
 

SupermanZW

Well-known member
 

alon120

Member
תודה רבה. מכיוון שאני לא מכיר את הגבינה ונראה לי שאתה כן אז אוסיף ואשאל עוד משהו קטן - הגבינה נשארת מוצקה או שהיא במרקם דמוי ג'לי? היא באמת מתנהגת כמו המבורגר הכוונה?
 

SupermanZW

Well-known member
תודה רבה. מכיוון שאני לא מכיר את הגבינה ונראה לי שאתה כן אז אוסיף ואשאל עוד משהו קטן - הגבינה נשארת מוצקה או שהיא במרקם דמוי ג'לי? היא באמת מתנהגת כמו המבורגר הכוונה?
תלוי, אם היא רק צרובה (חום גבוה לזמן קצר מכל צד) היא נשארת מוצקה, אך יש הטובלים אותה בחלמון ביצה, פירורי לחם ותבלינים ומטגנים בשמן עמוק ואז היא נעשית רכה וצמיגית מבפנים. בשיטה השנייה היא קרויה ואפורוז'ני סיר (Vaporozeny Syr).
 

SupermanZW

Well-known member
אני מניח שאתה מתכוון דווקא לשיטת ההכנה במתכון שצירפתי אתמול.
 
למעלה