:-ראיתי תפרומו של יס פלוס ומשום מה

מור1000

New member
:-ראיתי תפרומו של יס פלוס ומשום מה

אני לא רואה ברשימה את the l word :( מתי מתחילים לשדר את זה??

gilriv

New member
אני ראיתי זה פרומו מהיר

אבל זה היה בין הסדרות החדשות ? זה כרגע משודר בארה'ב {זה גם שודרו 3 פרקים אני חושב במרץ נדע יותר על תעריך שידור אני מאמין
?נו ראיתם את שיין בחוק וסדר מדור מיוחד

BettyBlue69

New member
נכון! בחלק ראשון

כאילו "סדרות שאנחנו כל כך אוהבים" היתה שיין. ובחלק שני - "עונות חדשות" אין בככל "ישנן בנות". פעם כתבו, אבל עכשיו לא... אני ראיתי את שיין בחוק וסדר. יש המשך לפרק הזה? כי סיום ממש חרא... והיא בכלל לא דומה לגבר.

מור1000

New member
נכון פעם היה כתוב ועכשיו לא ../images/Emo10.gif

בגלל זה שאלתי ומה אכפת סיום חרא או לא ראיתי את שיין יותר פעמים משראיתי אותה ב the l word חחחחח איזה פרק זה היה נראה ליי זה בעונה ה13 אבל איזה פרק???

gilriv

New member
?אני הבנתי לגבי הפרומו החדש

?, כולם אתם יודעים ש-YES וויקאנד מתחלף
ויהיה מ5 למרץ יותר משופר -ונראה לי שיש 2 פרומואים !:האחת זה פרומו של PRISON BREAK זה יהיה ב-YES STARS {יס וויקאנד ?שמתחלף בקרוב והפרומו הראשון המשודרג ושם יש את _ישנן בנות וזה יהיה ביס+ בלבד

gilriv

New member
ובקשר למשהו שונה תקראו טוב

!,הפרק עם חברינו גייל הרולד
בחוק וסדר_מדור מיוחד ?... עוד 4-פרקים מיום שלישי הזה עוד 4פרקים בלבד בערוץ הראשון שימו קלטת ריקה להקליט הוא מופיע כמעט לכול אורך הפרק

gilriv

New member
במקום יס ווקאנד ?/תעלה ב5 למרץ

YES STARS
ושם יעלו -נמלטים סקראבס האנטומיה של גרי פלישה ובטח עוד דברים זה יהיה כאילו כל הדברים של ריאלטי תגידו ערוץ3 ביס נשאר -מה יהיה עם המגן כל הדברים של ערוץ3 ------------------------------------- זה חשב לי כי ערוץ3 התחיל סוף סוף גם לרכוש דברים מצוינים ,

למעלה