ראיתי ת'פרק הראשון של העונה ה3!!!

shannel

New member
ראיתי ת'פרק הראשון של העונה ה3!!!

גדולללללללללללללללללללללל

פרפר נחמד../images/Emo24.gif

או יותר סביר "ישנן בנות"

gilriv

New member
תראי בנחת את כל עונה3

:כי עד שישחררו את העונה הרביעית גם בSHOWTIME באמת סידרה מוצלחת ביותר שהצליחו ליצור וגם אני נהנה גם מהדיאלוגים של -הבי"ץ סלנג של לסבית סידרה גם שצוחקים איתה

shannel

New member
לכל המתחכמים - לא של ישנן בנות,

של "עקרות בית".......ועדיין לא הבנתי מה לעזאזל הבעיות שלכן עם הסדרה המצויינתתת והמשובחתתת "ישנן בנות"....

gilriv

New member
את טועה -בחלק מין הכותבים פה

פשוט בגלל שאתם הבנות רוצות לדבר פה על הסידרה ואני מכבד את זה
אבל זה פורום של YES+ אז לכתוב פה -אבל תדעי שרוב הכתיבה תכתבו בפורום הראוי לכך בקומנות -ישנן בנות -THE L WORD

shannel

New member
***לגאון הדור גיל ריב....***

אני יודעת שיש קומונה ולידיעתך אני כותבת שם על הסדרה "ישנן" ואם לא שמת לב אנחנו לא מדסקסות כאן על הסדרה יותר מה שכן - אולי לכל תכנית תהיה קומונה וזהו? מה נראה לךךךךךך כאילו? שלכל סדרה יעשו קומונה שידברו שם עליה? הרי יס+ עשויה מסדרות.....אם לא ידברו כאן על סדרות - על מה ידברו ידידי היקר? מצב החסה ביס+? אז ככה שתדע שאנחנו כן בקומונה שלנו, ואתה לא חייב כל פעם שאני כותבת הודעה בפורום ישר לקפוץ ולרשום איזו הודעה גאוניתתתתתתת על ישנן כי תכלס? כתבתי על עקרות בית!! אוי אויי סליחה - אולי אני ייכנס לקומונה של עקרות לדבר שם?!! אויי לא מה עשיתי?!!..... אז תעשה לי טובה....אם לא פניתי אליך בשאלה/הערה או כל דבר, אל תגיב...יש כאן מספיק אנשים שיכולים להשתתף... אה וגיל - אתה יכול לענות כאן, זו הודעה שפונה אליך ספציפית.

שאנל יקירה,

את מוזמנת לכתוב מה שאת רוצה על איזו סידרה שאת רוצה וכך גם כל מי שגולש בפורום,בין אם זה קשור לקומונת קונאן,ישנן בנות או איש משפחה.יש מקום בפורום לכולם.

gilriv

New member
את גאונית יותר ממני ../images/Emo13.gif

רק שככת פרט אחד ?תכתבי את שם הסידרה מאיפה ידעתי שאת מורידה את העונה
של איזו -חשבתי שאת תיראי מההתחלה את ישנן בנות מעונה3 עד שתיהי 4 למה את פותחת פה פתאום

למעלה