ראיתי El Cantante!!!!!!!!!

Lopezit

New member
ראיתי El Cantante!!!!!!!!!

וכל מה שיש לי להגיד על המשחק של ג'ניפר זה WOOOOOOOOOOOOOW זה ללא ספק הופעת המשחק הכי טובה שהיא נתנה... בכ"כ הרבה סצינות לא האמנתי שזאת היא!! יאלה אוסקר
ובקשר לסרט- סרט חזק ביותר! המשחק שם זה הדבר הכי בולט... צורת הבימוי פחות אבל מה שהרבה מבקרים אמרו על הסרט ואני די מסכימה זה שפוצי' (אשתו של הקטור) שולטת על רוב הסרט.. אל תבינו אותי לא נכון... מצידי שכל הסרט יהיה רק ג'ניפר חח.. היא הכי בולטת שם מבחינת המשחק.. בקיצור יאלה לכו לראות

Lopezit

New member
הורדתי

שנתיים אני מחכה לסרט הזה ולא רציתי לחכות עוד שנתיים עד שייצא בארץ (אם בכלל) שלחתי מייל לחברה ההפצה של פיקצ'רהאוס בארץ והם אמרו שאין תאריך יציאת לסרט זה סרט עצמאי שכרגע אין לו שום תאריך יציאה אחר מלבד ארה"ב שאפילו שם הוא מוקרן רק ב550 בתי קולנוע אבל למי שיכול לחכות עוד קצת... חכו לגרסת DVDRIP כי כרגע יש רק גרסה לא משהו

West Doll

New member
גמאני רוצה../images/Emo7.gif

אני שונאת את הגירסאות הראשונות של ה-TS המסריחות האלה
אני אחכה שתהיה איכות יותר טובה ואם לא יהיה בקרוב אני אוריד מה שיש

NoWords

New member
אמרת שתראי איתי!! :[

תצרבי לי\שאני באה לראות איתך שוב.

Lopezit

New member
את בטח לא רוצה לראות באיכות מעפנה

אל תדאגי כשייצא איכות DVD אני אראה איתך זה סרט שאני מסוגלת לראות הרבה אבל הרבה פעמים לא כמו בורדרטאון

oren456

New member
יההה איזה כיף לך....

אני בדיוק עכשיו התחתלתי להוריד אותו דרך האתר torrentleach ע"H התוכנה יוטורנט, היא תכונה מעולה.. היא הורידה לי את הסרט border town בפחות מעשר שעות... אבל עוד לא ראיתי אותו למה אני מחכה לראות אותו עם אבי, הבטחתי לו שנראה ביחד. וכנראה שאני אקום מחר אני אראה כבר שאת el cantante גם סיים להוריד.

למעלה