ראיתם אותם???

ראיתם אותם???

לפני כמה דקות ווסטלייף היובערוץ הגרמני נראה לי sat 1 ושרו כמובן את when youre looking like thet ואלוהים איזה כוסונים אהבתי את מה שקיאן עשה בשיער!!!אבל בריאן לא הופיע לצערי הוא בבית חולים עם קרי היא יולדת??? טוב זה לפחות מה שאמרו...אבל בכל אופן מי שלא ראתה-הפסידה ובגדול...!!!

למה???

למה את רואה הערוץ הגרמני??? מה את כל חייך בוהה בטלוויזיה בניסיון למצוא את ווסטלייף מזיזים ת´תחת באיזה ערוץ נידח (לא מדברת על mtv) בכל אופן הערוץ האיטלקי הרבה יותר טוב ו... מילה אחת על ווסטלייף (באיטלקית) vaffanculo אהה.. וכמובן רוק ישראלי לנצח טיטי (צולעת באיטלקית) שחף

ניקי בי

New member
שמעת על דבר כזה...

שנקרא להעביר ערוצים? לפעמים קורה שאת צופה בטלוויזיה,מעבירה ערוצים, וקולטת משהו, שאצלנו בפורום נקרא ווסטלייף...קורה.

xflil

New member
פה אני חייב לחלוק עליך אנל´ה (מה??)

הערוץ הגרמני הוא הערוץ הכי איכותי שאני מכיר בטלוויזיה! Sat 3 והוא גם שוויצרי וצרפתי ואוסטרי אוהב אותך מתן

~Bosmat~

New member
עליך, יא אמה

יש לי רק דבר אחד להגיד לך: למה את חושבת שאנשים לא יבינו מה זה Vaffanculo??! ותפסיקי לקלל את ווסטלייף. אני לא מבינה למה אתם נהנים כל כך מלעשות לאנשים אחרים דווקא. את לא אוהבת את ווסטלייף, אז תעיפי את התחת שלך מפה.

ווסטלפית אמיתית ???? לא חיקוי!

שמת עין שאת אומרת כמה שהם כוסונים ולא שהם שרים יפה את מדליקה טלויזיה בציפיה למצוא ווסטליף?????????

Uptown_Girl

New member
כן, מה לעשות, עובדה זאת עובדה!

ואין מה לעשות...יופי זה עניין של טעם ולדעת הרוב כאן, כן, ווסטלייף נראים טוב. לא, זו לא הסיבה שאנחנו אוהבים אותם, אבל זה כן בונוס... כי מה לעשות, ככה הם נולדו. אם היינו אוהבות אותם רק בגלל המראה, אז לא היינו קונות דיסקים שלהם, אלא פשוט מורידות תמונות מהאינטרנט. אל תתחילו עם זה בכלל, זה באמת דבילי. עכשיו, אני לא יודעת אם היא זיפזפה או whatever, אבל אני למשל ידעתי לפני חודש וחצי בערך שהם יופיעו ב16 באוגוסט בTOTP של גרמניה. אז לפני יומיים בדקתי מתי משדרים את זה כאן, וככה ראיתי את זה. לא, אני לא כל היום רואה טלוויזיה ומחפשת את ווסטלייף, כן- יש לי חיים- ותתפלאו, אבל ווסטלייף זה לא כל החיים שלי, פשוט יש דבר שנקרא לוח זמנים, והוא פורסם בחלק מהאתרים שלהם. אז פתחתי טלוויזיה בידיעה שהם יהיו שם. הבנתם או שאני צריכה לחזור על זה שוב? -ליאור-

Uptown_Girl

New member
ודרך אגב...

לא דיברתי על ההופעה ב SAT1 דיברתי על TOTP ששודרה בערוץ TRL שהוא גם גרמני...

Uptown_Girl

New member
אופס...

נכון...התכוונתי לזה...טוב, הפעם יש לזה סיבה....קמתי נורא מוקדם וכשכתבתי את זה היה בערך 3:30...אז...כנראה אני צריכה יותר שעות שינה משחשבתי!

למעלה