ראיתם איזה פרק יפה.......

לבי

New member
ראיתם איזה פרק יפה........./images/Emo68.gif../images/Emo24.gif

היה כל כך מרגש היום!! חבל שזה נגמר, אני לא רוצה שחקנים חדשים אני אוהבת את אלה שעכשיו!! אני עצובה מאוד, יש פה מישהו שיכול לעודד אותי.....................

casperit

New member
כןןןןןןןןן

גם אני:( אם הייתי יכולה לעודד את עצמי הייתי מעודדת גם אותך!

לבי

New member
תודה!

יש לך הצעה מה לעשות? אתן יודעות אם באמת משדרים את העונה הראשונה והשנייה??????

Rotem Lisa

New member
אני יכולה לעודד אותך, וכנסו..

השיר של העונה ה-5 יפה!! מאד!!!
מה ?! טוב, נו.. אני יודעת, זה לא מעודד אותך, וגם לא אותי. אבל רק המחשבה שסבס וקמי (ועוד כמה ילדים..) נשארים, מחזקת אותי!!! בא לי לרצוח את ה___**ביפ**
שהחליטו לעשות משו אחר.. כאילו, אתם יודעיםם!!! זה פשוט מעצבןןן אותי!!! אני רוצה עונהה 4444 (4..)
למזלי הספקתי לראות מהתחלה. אני ושתי החברות שלי רצינו להתקשר להורים שלנו שיקחו אותנו מהביס (כי ראינו בשיעור אנגלית סרט, וסיימנו מוקדם), אבל אפחד לא יכל ):.. ו"חברה" שלי מכתה ה´ אמרה שמלא ילדים מהכתה שלה חזרו ב-1 כדי לראות "קטנטנות". ו"חברה" (לא קוראת לה חברה) שלי סיימה ב-1, כדי לראות "קטנטנות", כי פשוט.. לוקח לה הרבה זמן עד שהיא מגיעה הביתה (ב-2.. היא אתי, אנחנו לא באותו מושב), אז היא התחננה לאמא שלה שתתן לה אישור לחזור ב-1. די חוצפה, לא ?..
כעסתי על המורה לאנגלית
ואז גיליתי ש"חברה" שלי שיקרה לה בזה שהיא לא מרגישה טוב.. פחחח, שקרנית קטנה
אמממ.. וקנאתי! חשבתי שאני לא אספיק, ורציתי למווות
הייתי כ"כ בדיכי.. אבל בסוף רצתי מהתחנה הביתה
אני אוהבת "קטנטנות"!!! זו סדרה פשוט מקסימה, תודה לאלללללל שחיברו לנו כבלים!!! יפיייייי
אני כ"כ שמחה ש"קטנטנות" זו סדרה כ"כ מצליחה..
אממ, טוף! ב-15:40 (
) אני הולכת להמשך הספיישל..
בבעע-ביי, ואני מאד מבואסת, שתדעו.
Chiquitita
אגב, לא אהבתי ת´פרק האחרון.

לבי

New member
למה לא אהבת את הפרק האחרון?????

זה היה פרק מאוד יפה, בכלל כל הפרקים האחרונים היו מרגשים. אני חולה עליהם, הם כל כך מתוקים!!!!!!

Rotem Lisa

New member
ואני חולה על סבס.

לאב יו לאב יו, בוי.. התחיל הספיישל ?! אח שלי רואה משחק )::: התחיללל ?

losangel

New member
אין יותר!! בלי עונה 4!../images/Emo7.gif

לאאאאאאא!!!! **פורצת בבכי מר!** איך אפשר ככה?! לכלוך יבגוד בלוסיה? החמודה? ארררררררררררר!!! ועוד עם פטו **משתדלת שלא לבעוט בצג המחשב, אתכם הסליחה אם משהו ישתבש...** אוי...ואיכסה!! איזה מוכערים אילו מהמחזמר!! יאכסה, אני מזכירה את לאורה, מהעונה ה-2-1 בערך...רק חמודה יותר, פחחחחח, לאאאאאאא!!!!! צה עונה 4!!! עונה 4!!! ולסיום: עונה 4 רולזזזזזזז!!! או שולתת איך שתבחרו, ושולתת זאת לא שגיאה...!!!! לוס אנג´ל באבל על העונה ה-4 שאבדה...

לבי

New member
הפגנה!!!!!!!

אין ברירה, צריך לסבול ולהמשיך! אני מקווה שנאהב את העונה הבאה לא משנה מה יקרה.......צריך להמשיך!

למעלה