ראיתם אתמול אקזיט????..

ashton20041

New member
ראיתם אתמול אקזיט????..

אניטה פללי היתארכה שם והיא לבשה חולצה לבנה עים תמונה של דנה ואפילו הזכירה אותה בקשר לחולצה ואמרה שהיא מאוד אוהבת אותה. מיסביב לתמונה היה כתוב בגדול:"דנה תמיד תהיה אינטרנשיונל" לעומת מושיק גלמין הדוחה כשאניטה פללי עלתה לשיר אז הוא אמר שהיא תלמד את דנה בעבועבוע לשיר. שיסתכל על עצמו קודם ועל הקול המאפן שלו ואז יידבר . ממש גועל נפש של בנאדם. מגיע לאניטה חיבוק ממני. "זהבה בן-דיווה מס 2" "דנה אינטרנשיונל-חיים שלי"

שימות המנחה הזה !

אני לא סובל אותו !!!!!!!!!!! ועם כבר דנה יכולה ללמד אותו את אניטה פללי הזאות איך שלא יקראו לה וחבר'ה קניתי כרטיס !!!!!!!!!!!! ואני כל כך מאושר !!!!!!!!!!!! אין לכם מושג כמה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כפרה דנה אינטרנשיונל המלכה שלי !!!!

ראיתי את זה../images/Emo187.gif

אניטה הזאת קרועה לגמרי.... ומושיק הזה צריך להרגיע לעצמו את האגו המנופח שלו! כולה סתם איזה אוחץ' מגעיל!

נבהלתי חשבתי שדיברתם עליי ../images/Emo13.gif

אם אתם מדברים על הבחור הזה עם התלתלים אז למען האמת גם אני לא הכי מסמפט אותו הוא באמץ אוחץ מזעזע וגם רואים עליו שהוא ממש ממש מחשיב מעצמו! טוב בכל מקרה שיחפפש
מה איתכם?.... מתרגשים לקראת מוצאי שבת!??....

מה זה מתרגשי מושיקו חחחחחחחח

אני מה זה מתגעגע מושיקו מת שיבוא כבר מוצאי שבת ! קניתי אתמול כרטיס במחירה המוקדמת ואני רוצה כבר את יום שבת!!!! אני מת על דנה אינטרנשיונל דנה היא מלכה !!!!!!!!! האמיתית שלי !!!!!! ממני בהמון אהבה לחברי הפורום, דני אינטרנשיונל והתמונה של המלכה !

שני32889

New member
טוב נסחפתם קצת לא????

הבנאדם אמר את זה בצחוק מה התחלתם לאכול סרטים פתאום? חוץ מזה מזה סתם איזה אוחץ'???? בואנה הוא חתיך בטרוף-ח=ו=ל=ה ע=ל=י=ו-

KristineW

New member
לא, אמאאאאא...

המושיק הזה הוא אוחצ'ה מזעזעת, בעעעעע.... נראה לי שהוא החבר הכי טוב של יעל בר זוהר. הוא ממש אשה....
אוף, לא ידעתי שאניטה הייתה באקזיט.... לא ראיתי... באסה...
אני חולה עליה! היא קרועה בשכל, חבל על הזמן!! יום אחד, הייתי באיזה מופע בת"א למען זכויות לבע"ח, אז היו שם כל מיני אומנים, הייתה גם אורנה בנאי, וראינו שם גם את אניטה עם הפודל המצחיק שלה. אז ביקשנו ממנה להיצטלם איתה, סתם בשביל הצחוקים.. הקטע שרק שנעמדנו לידה, לא יכולנו להפסיק לצחוק...
יצאה תמונה מצחיקה שחבל על הזמן!

למעלה