ראיתם אתמול את התכנית על הסרטן ?

טל249

New member
ראיתם אתמול את התכנית על הסרטן ?

מה שאני הסקתי מהעניין זה שיקח עוד הרבה מאוד זמן עד שיגיעו לחקור בארץ את האנדו' (אם בכלל) כמה עצוב... ואני קיוויתי שלפחות בדור הבא הבנות לא יצטרכו לסבול כמונו (בת דודתי בת ה13 כבר מראה תסמינים של מחזורים משתקים...) מה שמעלה את השאלה - אם אנחנו לא יכולות לקדם את הריפוי, אם לא כדאי שנתרכז בנסיונות לקבל הכרה בביטוח לאומי לאחוזי נכות, אחרי הכל רובנו לא מתפקדות לפחות 10% מהחודש, וזה מצב די קבוע לא?!

אחוזי נכות

אני מוכרת בביטוח לאומי לקצבת אחוזי נכות אבל יש לי גם סטומה וסטנד שזה מכלול דברים שמשבשים את מהלך החיים אני גם לא יכולה לעבוד כרגע בגלל הניתוח ולכן הכירו בי על אנדו' מקבלים רק 60% נכות וזה תלוי ברמת האנדו כמובן, כדי לקבל קצבה צריך 75% ומעלה . ZK

ultras plo

New member
מעניין מאד. על אנדו מקבלים 60%

האם תוכלי לפרט מה צריך לעשות בדיוק? לי יש אנדו חמור מאד.

שווה בדיקה - למרות שאני נלחמת על

כל יום עבודה ומודה שאני מצליחה לסיים אותו. לא קל בכלל ואני מאחלת לי ולכולכן שרק יהיה לנו כוח לעבוד, למרות ובגלל האנדו'. אבל כדאי לבדוק את הענין מול המל"ל.

ultras plo

New member
ZK אומרת שמקבלים 60% ז"א שכן

אפשר לקבל אחוזי נכות אם כך. אנסה לערוך ברור.

ביטוח לאומי אחוזי נכות

אני אחסוך לך בירורים מי שרוצה לנסות- צריך לגשת לביטוח לאומי באזור מגורייך ולקבל טפסים לתביעת נכות ממלאים אותם ובמיוחד את חוות דעת הרופא לגבי המחלה מצרפים את כל המסמכים שהם מבקשים כולל דוחות ניתוח סיכומי מחלה ובסעיף של האם את רוצה להיות נוכחת בועדה הרפואית לא לסמן כדי שתהיו נוכחות בועדה ושלא יקיימו את הוועדה בלעדיכן כך תוכלו להבהיר את הבעיה הרופא שנמצא בוועדה הוא רופא כללי לפעמים מבאים מומחה כשרואים שיש לך בעיה נוספת אצלי הסיפור סיבך גם את הכיליה וגם את המעי והריאה והביאו לי רק אורולוג..... אחרי שהטפסים מלאים כמו שצריך ויש את כל המסמכים מגשים לביטוח לאומי ומחכים בסבלנות עד שמקבלים זימון לוועדה רפואית האישור ניתן לפי רמת החומרה של מצבך הרפואי והכלכלי (אחוזי הנכות מתחלקים לשתי קטגוריות נכות רפואית ונכות כללית) ואל תקחו אותי במלה שזה 60% לפעמים זה פחות לפעמים זה יותר תלוי אצלי זה 60% רק לאנדו' מי שתרצה עזרה במילוי נכון או על כל שאלה בשמחה ZK

ultras plo

New member
את מקסימה ZK תודה. רק שאלה קטנה

האם כדאי ללכת עם עו"ד? מה זאת אומרת מצב כלכלי? מה הקשר? עברתי ניתוחים קשים של האנדו' אבל הם לא כתבו אנדו בדוח הניתוח אלא כתבו הידבקויות קשות וגסות בכל האגן ובמיוחד במעי הגס שבו נדבקו הענינים. בלאגן שלם יש לי שם. גם לי יש כאבים איומים במתן שתן ועברתי אולטראסאונד כליות. אבל ברוך השם הכליות בסדר. יש לי טחורים מזה ומה לא? תודה מראש נשמה דנה

למעלה