הממצאים לא חדשים אבל...
אלו ממצאים על מוצרי החברות הגדולות, יש עוד עשרות קטנות ולא מוכרות
שמייצרות מזון מטונף יותר והוא נמכר במרכולים או לדוכני מזון מהיר.
הן טוענות שבסלטים של מסעדות אין חומרים משמרים ושומן מוגזם? אולי,
אבל יש פי כמה חיידקים מכל הסוגים, בדוק!.
אז להכין סלטים בבית וגם בבית לנקוט בכל אמצעי הזהירות כי גם הירקות
מזוהמים ומכילים כמויות אדירות של חומרי הדברה, במיוחד ירקות העלים
כמו פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, סלרי, מנגולד, תרד, חסה, כרוב ועוד.