ראיתם אתמול כמה חבילות שאנשים הזמינו מחוץ לארץ נתפסות?

רוב הזמן נח

Well-known member
בטענות שונות ומשונות שאסור להכניס את המוצר הזה לארץ.

לצפייה:

או דרך האתר שלהם:

או מכאן:

לפי הכמות, אין ספק שזה עוד מנגנון של יוקר מחיה שמאלץ את האנשים לקנות ביוקר בארץ.

ומה הם עושים עם כל מה שנתפס ונמצא פסול לכניסה? משמידים? הצחקתם אותי. לדעתי אין מצב שהדברים האלה לא הולכים שם לכל מיני מושחתים שמשתמשים בהם. או נמכרים לאנשים אחרים בארץ. בקיצור, צריך לחקור את הנושא. לפי הכמות של החבילות, נראה שיש כאן חגיגה של שחיתות.

נערך לאחרונה ב:

trilliane

Well-known member
מנהל
בטענות שונות ומשונות שאסור להכניס את המוצר הזה לארץ.

הם העלו את זה לאתר הרישמי שלהם ורוצים שתצפו משם:

מי שבכל זאת לא רוצה לצפות דרכם, אפשר לצפות גם מכאן:

כאן זה נמחק.

לפי הכמות, אין ספק שזה עוד מנגנון של יוקר מחיה שמאלץ את האנשים לקנות ביוקר בארץ.

ומה הם עושים עם כל מה שנתפס ונמצא פסול לכניסה? משמידים? הצחקתם אותי. לדעתי אין מצב שהדברים האלה לא הולכים שם לכל מיני מושחתים שמשתמשים בהם. או נמכרים לאנשים אחרים בארץ. בקיצור, צריך לחקור את הנושא. לפי הכמות של החבילות, נראה שיש כאן חגיגה של שחיתות.
לא ראיתי שום חגיגת שחיתות, להפך. נראה שהם מסודרים ומוקפדים מאוד, עובדים לפי הנהלים ומתעדים הכול. לדעתך גם אין חובה לענות על סקרי הלמ"ס, היא לא כ"כ מחוברת למציאות.

רוב הזמן נח

Well-known member
לא ראיתי שום חגיגת שחיתות, להפך. נראה שהם מסודרים ומוקפדים מאוד, עובדים לפי הנהלים ומתעדים הכול. לדעתך גם אין חובה לענות על סקרי הלמ"ס, היא לא כ"כ מחוברת למציאות.
הם לא הראו הכול. הם לא הראו כמה חבילות בסופו של דבר נפסלות ואיך הם משמידים אותם.

אתה יכול להאמין להם, כמו במקרה של הדואר, שאמרו שחגיגות המכירות של החבילות שלא נמצא למי הם שייכות, זאת מכירה שכולם יכולים להשתתף בה. ובסוף התגלה שזה עניין משפחתי פרטי רק שלהם.

trilliane

Well-known member
מנהל
הם לא הראו הכול. הם לא הראו כמה חבילות בסופו של דבר נפסלות ואיך הם משמידים אותם.

אתה יכול להאמין להם, כמו במקרה של הדואר, שאמרו שחגיגות המכירות של החבילות שלא נמצא למי הם שייכות, זאת מכירה שכולם יכולים להשתתף בה. ובסוף התגלה שזה עניין משפחתי פרטי רק שלהם.
זה לא משנה למי אני מאמינה, משנה שאתה ממהר לצעוק "שחיתות" בלי שום ראיה, ונוטה לבלבל בין דעותך האישיות לבין עובדות.

רוב הזמן נח

Well-known member
זה לא משנה למי אני מאמינה, משנה שאתה ממהר לצעוק "שחיתות" בלי שום ראיה, ונוטה לבלבל בין דעותך האישיות לבין עובדות.
זה שחיתות. שפתאום בית המשפט אישר להעביר שם את כל החבילות, בניגוד גמור לאינטרס הציבורי. אם זה לא שחיתות, אז המהלך עצמו יהפוך לחגיגת שחיתות. בדיוק כמו החבילות שהלכו לאיבוד ואחר כך נמכרות בזול לעובדי הדואר. זה ממש אותו פורמט, רק מצאו דרך נוספת למה המזמין לא יקבל את החבילה.

SicTransit

Active member
זה שחיתות. שפתאום בית המשפט אישר להעביר שם את כל החבילות, בניגוד גמור לאינטרס הציבורי. אם זה לא שחיתות, אז המהלך עצמו יהפוך לחגיגת שחיתות. בדיוק כמו החבילות שהלכו לאיבוד ואחר כך נמכרות בזול לעובדי הדואר. זה ממש אותו פורמט, רק מצאו דרך נוספת למה המזמין לא יקבל את החבילה.
החל משנת 2018 ההשתתפות במכירות האלה אסורה לעובדי הדואר ובני משפחותיהם. אינני יודע אם האיסור נאכף.

trilliane

Well-known member
מנהל
אם נתפס מוצר שאסור להכניס לישראל, הוא לא ייכנס. אני לא יודעת אם מחזירים או משמידים, אבל האיסור חל על כולם. אם יש לך ראיות אחרות, אנא הצג אותן.

אם זה מוצר שאפשר להכניס כפוף לאישורים מסוימים, המזמין מקבל הודעה שעליו להציג אותם. אם אין אישור, אין אישור, לא מכניסים.

רוב הזמן נח

Well-known member
אם נתפס מוצר שאסור להכניס לישראל, הוא לא ייכנס. אני לא יודעת אם מחזירים או משמידים, אבל האיסור חל על כולם. אם יש לך ראיות אחרות, אנא הצג אותן.

אם זה מוצר שאפשר להכניס כפוף לאישורים מסוימים, המזמין מקבל הודעה שעליו להציג אותם. אם אין אישור, אין אישור, לא מכניסים.
איך אפשר בכלל לבדוק מה נעצר ואם זה תקין או לא? הם יכולים לעשות מה שמתחשק להם. עד שאיזה תוכנית תחדיר לשם תחקירן שיחשוף מה הם עושים.

trilliane

Well-known member
מנהל
איך אפשר בכלל לבדוק מה נעצר ואם זה תקין או לא? הם יכולים לעשות מה שמתחשק להם. עד שאיזה תוכנית תחדיר לשם תחקירן שיחשוף מה הם עושים.
בדיוק כפי שראית בכתבה הזאת.
אבל אם "אי אפשר לדעת", אז אי אפשר לדעת שיש שחיתות.

רוב הזמן נח

Well-known member
בדיוק כפי שראית בכתבה הזאת.
אבל אם "אי אפשר לדעת", אז אי אפשר לדעת שיש שחיתות.
זאת כתבה של יחסי ציבור, שבלי כוונה חשפה את הדבר הבעייתי הזה. ההיסטוריה מוכיחה שזה מקום שתתפתח בו שחיתות. אם עדיין אין שם.

רוב הזמן נח

Well-known member
הינה מקור הבעיה:

מי הם סוכני המכס? ולמה בגץ שיתף איתם פעולה בהגדלת יותר המחיה?

evike

Well-known member
מנהל
הכתבה מפברואר 2020...

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
צריך למצוא את הכתבה. אם אני זוכר נכון זה היה במהדורה המרכזית ברשת 13, אתמול.

evike

Well-known member
מנהל
בדיוק התכוונתי להזמין מוצר מעלי אקספרס.
מישהו יודע לתת קישור למוצרים שאסור ליבא? מהשנה, לא מ 2013, 2017 וכד'. לא מצאתי אתר מעודכן.
תודה ושבת שלום.

למעלה