ראיתם אתמול "סופר נני"

zvibalas

New member
ראיתם אתמול "סופר נני"

היה פרק על מקרה קורע לב משפחה שבנה הבכור מת ממחלה קשה. וההתמודדות שלהם על הטרגדיה וההשלכות על שני הילדים הנוספים. היה לי קשה לראות את זה. עד עכשיו הדמעות חונקות אותי. ניסיתי לדמיין אותי במקום ההורים, אין לי מושג איך אני הייתי מתמודד עם טרגדיה שכזאת. בכל מקרה, התחלתי לקרוא מכתבים שהאבא כתב לבנו אחרי מותו. ומהדהדת לי מאוד השורה: "נכשלתי כאבא, הייתי צריך לשמור עליך, ונכשלתי." מקווה שהם יצליחו להתאושש, ולהמשיך בחייהם.

schlomitsmile

Member
מנהל
נורא... לא רואה כמעט טלויזיה ובמיוחד לא אוהבת תכניות כאלה, אבל הסיפור באמת קורע-לב. יש בתפוז פורום 'אנשים שיקיריהם התאבדו', ביניהם גם הורים. אני מניחה שהם חשים אולי אפילו ביתר-שאת כמו אותו אב. והאתגר העצום, כמו אוורסט כמעט בלתי מושג, לאפשר לילדים האחרים צמיחה בריאה ושמחה למרות הכל... כמה כוחות צריך... בני כמה הילדים הצעירים? בני כמה הם היו כשהאח נפטר?

zvibalas

New member
אכן כך

הילדים כיום בני 3 ושנה הגדול היה בן שנה שכאחיו נפטר. מפחידה אותי תמיד המחשבה הזאת שיקרה משהו לילד שלי. אין לי מושג מאיפה הם הצליחו לשאוב את הכוחות להתמודד עם המחלה של הילד, ועם המוות שלו.

כשקורא הנורא מכל

אתה מרגיש שסוף העולם מגיע אבל לפעמים לצערך אתה מגלה שהינך עדיין חי... (לא מניסיון, משפט שפעם שמעתי ממשהי שאיבדה את בנה) כאשר ילדך חולה אין לך את הברירה אלא להתמודד בשבילו ובשביל שאר המשפחה (זה כן מניסיון).

gils33

New member
אחד הפרקים הקשים

לא יכולתי להמשיך לראות את הכל המקרה שלו הרג אותי ריגשית

למעלה