ראיתם את האתר של הקופים?!?!?

RED OR DEAD BS

New member
ראיתם את האתר של הקופים?!?!?

ממש אירופה, אני ממש מקנא בהם, תמיד הולכים אחרי הקבוצה, העידוד שלהם אדיר, אולי לא בשירה אבל באמצעי פירוטכניקה, הם הטובים בארץ, אנחנו חייבים לאחד את שני האתרים של הפועל, ונראה אתר שלא יהיה בו פגמים בכל דבר שאתה נכנס אליו, שהמנהלים יהיו מקצועיים, כללים ברורים, ויש לי שאלה ישהו יודע מה התכולה בערך של שער 5 ?

AnakondA1

New member
תמיד הולכים אחרי הקבוצה?

באיזה משחקים שמעת אותם?כשהם ניצחו 3-0 או 4-0? הקהל של חיפה זה הקהל הכי מפונק בליגה,אצלהם אם הקבוצה לא נותנת גול ב20 דקות ראשונות אתה יכול לשמוע את הבוז עד לקריות.. וזה עוד קהל שכבר חווה אליפויות,גביעים וליגת אלופות!!! אמצעי פירוטכניקה לא ממש בעיה להשיג אצלהם בנמל ושיש כסף(ההנהלה מביאה להם סכום לא קטן) אז בכלל.. כשיש לך כזה סגל ושהקבוצה ברמה אחת מעל הליגה לא ממש חוכמה לתת תצוגת עידוד. לגבי התכולה של שער 5 נראה לי בסביבות ה3000.. נ.ב:עלו 21 תמונות מבלומפילד בגלריה של האתר הרשמי.

RED OR DEAD BS

New member
נכון שאוהדי מ.חיפה הכי מפונקים בארץ

אבל לגבי שער ג', הם נותנים תצוגות עידוד שלא היו מביישים את המילאנזים (איזה הגזמה אה?!), ובקשר לאמצעי פירוטכניקה, אחי יש לנו מספיק אוהדים ברחבי הארץ, ואפשר לנסוע לחיפה יום אחד ולארגן עידוד אדיר, לגבי קונפטים, צריכים להודיע בבתי הספר, החלום שלי בקשר לעידוד, ואל תצחקו עליי, הוא הושפע עקב משחק של מילאן, זה שבמשחק אליפו/גמר גביע/או גמר ליגת האלופות
, לכל אוהד יהיה שקית אישית על המושב, שבו יהיו, ואל תצחקו, אבוקה, רימון עשן ושקית קונפטי, שהתיאון יהיה מושלם, לאחר מכן נפרס דגל ענק המקיף את כל האיצטדיון, וזה יהיה משחק פרידה מוסרמיל, רגע לפני שעוברים למגרש החדש, הרי וסרמיל חייב לקבל כבוד, הרי הוא כמו בית שני(בשבילי לפחות).

AnakondA1

New member
הם נותנים תצוגות עידוד כי יש להם

יותר כסף,מה עוד שהם מקבלים אבזירי עידוד מההנהלה. אל תשווה למילאן ואיטליה ,שמה אבוקות זה חוקי באיצטדיונים אפשר להחזיק את האבוקה ביד ולא להיות בפחד שאולי יתפסו אותך,מה שצריך להיות גם פה אבל מה לעשות שאין שכל לאנשים למעלה וימשיכו לשרוף את הכסאות במגרשים, אז דברים כאלה לא תראה בארץ אבל אני מסתפק גם בקצת פחות מזה . ורק שתדע פירוטכניקה לא עושה קהל לטוב!

RED OR DEAD BS

New member
לגבי מילאן-אמרתי שזה חלום

ואמצעי פירוטכניקה, אמנם לא עושה קהל טוב, אבל זה עוזר המון, נותן מוטיבציה, יפה לעיןוכו'..., ולגבי הכסף, יש המון אנשי עסקים יוצאי ב"ש, והקהל עצמו יכול לתרום, אם בשער 5 יהיו רק מנויים, אז כל אחד יכול להביא כמה שקלים כל משחק על מנת להכין למשחקים גדולים תצוגות עידוד, זה לא כל כך יקר, אני לא מבקש כל משחק לתת תצוגת עידוד אדירה, אבל במשחקים גדולים, נגד היריבה שנואה, בית"ר, מכבי והפועל ת"א, אבל על זה נדבר, רק כשיהיו אוהדים, כשנהיה מאוחדים וההנהלה תשתפר/תוחלף.

מוצארט

New member
לגבי עניין העידוד

אפשא להתייחס לעניין מכמה זוויות. 1. באצטדיון וסרמיל האקוסטיקה ממש, אבל ממש גרועה. לא תמצא יציע שיש בו יותר מ- 4 אלף, ולפיכך, כמו שיצא לכולנו לראות, כשרואים משחק בטלביזיה, והוא משוחק בוסרמיל, לא שומעים קהל. 2. אבוקות ורימוני עשן זה לא חוקי!!! אני לא אהיה האדיוט שידליק אבוקה, ואבלה אח"כ במעצר, יפתח לי תיק פלילי, ואורחק מהמגרשים. 3. בקונפטי כבר מטפלים. שנה שעברה זה היה יפה מאוד.

RED OR DEAD BS

New member
טוב אז ככה...

שומעים את הקהל, כשיש קהל שמעודד, אתה קורא ל20 איש שקופצים ומעודדים 90דקות קהל, שומעים קהל כשיש גול או בפתיחת המשחק, אבל זה לא העניין, בטלויזיה צריכים לשמוע קהל?!, או שהשחקנים צריכים לשמוע ולקבל מוטיבציה, למה אני מועדד בשביל אלו שבבית או אלו שמחקים בשבילי. לגבי האבוקות, מכבי חיפה, הכניסה לקריית אליעזר יותר מ-20 רימנוי עשן ואבוקות, במשחק האליפות נגד נצרת, ושם האבטחה הרבה יותר כבדה, אז לגבי להכניס והדליק זה לא כל כך בעיה, כשיש קהל רב, ואנחנו לא הראשונים ולא האחרונים שיביאו אבוקות, אז אם לא אתה תיקח על עצמך את הסיכון, מישהו אחר ייקח, אבל הבעיה שלאף אחד זה לא אכפת, צריך שוב אירגון מאורגן שידאג להכל, ואני לא מתכוון לדודו וחבריו.

מוצארט

New member
מועדון האוהדים עשה

המון דברים. אתה לא סומך עליהם? חוצ'מזה, כל עוד זה לא חוקי, לא עושים. נקודה.

RED OR DEAD BS

New member
אנחנו לא המצאנו את הגלגל

כל הקבוצות הגדולות (וכן אני מחשיב את עצמי כאוהד של קבוצה גדולה), מוכנות להרוג על מנת להשיג אמצעי פירוטכניקה, למה שאנחנו לא?!, אנחנו יכולים להשיג, ויכולים להכניס, אז לא צריך לשחק אותה יפה נפש, כי בשביל זה באים כל הילדים, וזה כיף, זה נותן אווירה ונותן כוח, אז בואו נעלה ת'מוטיבציה, ונראה לשחקנים מוות בעיניים. אני יודע שמועדון האוהדים עשה המון דברים ועושה, אבל זה לא מספיק, הם חייבים להגיע להחלטה לטובת הקבוצה, הם לא יכתיבו מה לעשות, וכל זה מלחמה אישית של דודו וז'ינו, הם עושים שלטים; לעולם לא תצעדי לבד, , 4EVER BEAR7, ועוד הרבה בסגנון, אז למה ללכת נגד הקבוצה, טוב לא ניכנס יותר לנושא, כי זה לא ייגמר, אבל חייבים לשנות משהו, לפני שיתחילו המשחקים הגדולים, שלא נראה כמו הקהל של מכבי פ"ת, כי בכל מקרה יבואו כל אלה שתמיד באו למשחקים גדולים, אז חייבים להתעורר ומהר.

למעלה