ראיתם את ההופעה האדירה של גאגא עם Swine?!

YEEZUS

New member
ראיתם את ההופעה האדירה של גאגא עם Swine?!

https://www.youtube.com/watch?v=K5ZnHssq4Fs

מ-ל-כ-ה!

Music Man XD

New member
אדיר? זה דוחה.

לא כל מה שקיצוני הוא טוב, וזה מבחינתי חסר כל טעם ודוחה. לא יכולתי לצפות עד הסוף. לראות אישה דוחפת אצבע, מה הקטע? ממש לא עושה לי את זה.

זה נראה שהיא סתם מנסה למשוך תשומת לב. גהגה תמיד מנסה למשוך תשומת לב, אבל לפעמים יש בזה איזה ערך מוסף. הפעם זה עבר את גבול הטעם הטוב מבחינתי, וזה פשוט דוחה. מצטער, ממש מגעיל אותי.

Drunk in Love

New member
זה לגיטימי כמובן שזה מגעיל אותך

אבל אני חושב דווקא שיש כאן ''ערך מוסף'', היא מנסה לפרוץ את הגבולות של עצמה ושל כל התעשייה הזאת, וזאת הדרך שלה.
יש במה שהיא עושה משהו מאוד מרדני ושובר מוסכמות וכן מתכתב מעולה עם השיר הזה. אני באופן אישי דווקא פחות ''התלהבתי'' מהקיא ויותר מהאנרגיות ומהטירוף על הבמה. היא מופיעה מעולה.

Music Man XD

New member
היא יודעת את העבודה שלה, זה לא חדש.

היא יודעת להופיע.
אבל עניין הקיא ממש הגעיל אותי, ואני לא בן אדם שנגעל בקלות בד"כ. זה פשוט מגעיל, לראות את הבחורה הזו דוחפת אצבע, ומנסה, ומנסה להקיא.

איכס!
האם זה משהו שלא עשו בעבר? כן, יכול להיות.
האם זה משהו שהיה צריך לעשות? לדעתי לא. ממש לא עושה לי את זה. את יודעת להופיע, תופיעי. אין צורך להוסיף בולימית בפוטנציה כתפאורה.

LiRs Lullaby

New member
eww

היא נראית כל כך עצובה.... במיוחד בקטע באוויר, כשהיא צורחת "פאק יו פופ מיוזיק!דיס איז אוור (?)!"
נגד מה בדיוק היא יוצאת ועל מה היא מתמרדת? היא חלק מתעשיית הפופ, והיא עוד נמצאת בחלק הכי מיינסטרימי, נהנתני וחובב הצומי שלו.... ממש
.

DAN1EL

New member
I simply CANNOT

זו פשוט ההגדרה ל-HOT MESS

באמת שהיא לא יכולה יותר להתעלות על זה

Drunk in Love

New member
הקליפ החדש לסינגל השלישי מגיע בשבת הבאה!

היא עדיין לא חשפה את השיר וכנראה שגם לא תחשוף עד שהשיר יצא.

אני מהמר שמדובר ב- Venus.

ערן1987

New member
לא.

לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא. לא.

פשוט לא.

למעלה