ראיתם את הוידאו צ'אט בוואלה?

ה - צ -י - ל - ו ! !!

תעזרו לי למצוא קישור לוידאו צ'ט עם כריסטין ? באתר בוואלה http://models.walla.co.il/ אין את הצ'ט וידאו. אז באיזה כתובת יש את הצ'ט וידאו עם כריסטין ?

דחוףף למה לא נפתח לי הצ'אט בוואלה?

למי נפתח כבר? הם נמצאות שם מישל וכריסטין.? תגידו לי מהר . אוף אני מפספסת הכוללל מימי האחת ויחידה. כי לשלמות אין סוףף ואיזה בסה שכריסטין עפה חבל דווקה האבתי את הבדיחות שלה . פרגית זז צימחוני? חחיחיחחי

YARDENIS11

New member
ראיתם את הוידאו צ'אט בוואלה?

היה ע-נ-ק .. אגב.. ליאת פדלון , אמרה לפני כמה זמן שלכריסטין היו "מגעים" עם הבנות .. היום אפשר ההי לאמת את זה לפי רמיזה קטנטנה של מישל בוידאו צ'אט.. כדי לאמת נראה מחר חח (את הודיאו צ'אט שוב חח)

מה הכוונה מגיעים עם הבנות?

ואני ראיתי את הוידאו צ'ט. גם אתה נותקת מהשרת של וואלה ולא יכלת לכתוב? אה, ו... איפה אפשר לצפות בכל השידורים החוזרים של הדוגמניות שיתארחו בוידאו צ'ט של וואלה?

נותקתי מהשרת שלהם

וואלה חרות. ראיתם באיזה מהירות עבר כל מה שאנשים כותבים ? זה לא הוגן ! מישהו יוכל לתת את הקישור לוידדאו צ'ט, אולי זה ממשיך וסתם נותקתי מהשרת שלהם ?

ראיתי...../images/Emo6.gif

מישל היא מדהימה כריסטין לא שמה פס על אף אחד וכולם חושבים שהיא טיפשה כי היא לא יודעת עברית הרבה, וגם היא לא מדברת הרבה כי לא אכפת לה ממה שאנשים חושבים עליה אבל בסה"כ הם בנות בתחילת גיל ה20 שלהם זכותן המלאה לעשות שטויות...

לדעתי,

נראה בהתחלה שהסיבה שכריסטין היתה בשקט כיוון שחשבה שגם צ'ט וואלה מכריע וראתה איך מישל דיברה ברצינות כמו בסדרה עצמה, אך לאחר מכן היא שמה פס וזרמה... הבינה שזה לא כל כך משמעותי ועשתה צחוקים עם מישל. אישית, היא באמת נשמעת דפוקה יחסית למישל שנראת חכמה מולה..

למעלה