ראיתם את הילדה הזו?

hativa1

New member
ראיתם את הילדה הזו?

שצועקת על שוטרות? בושה. עוד דוגמא לשימוש הנורא של מתנחלים בילדים, בדיוק כמו ערבים. איך היא דיקלמה את הנאום הקטן שלה, כמו אחת שנשלטת על ידי הוריה, כמו אחת שעברה שטיפת מוח. אין לה מושג על מה היא מדברת, אין לה מושג מה ההיסטוריה של ההתנחלויות. כל מה שהיא יודעת זה שצריך להרוג את הערבים, ושצריך להאבק בכל מי שנגד להרוג את כל הערבים.

ממש מלאך. פשוט מותק.

מי לא היה רוצה שהבת שלו תדבר על מוות לערבים??

מאבק הינו דבר שאסור??

נשתוך כמו כבשים? שטיפת מוח של ערבים גורמת להרג, לרצח, ולמות האחים שלך!! שטיפת מוח (נגיד שזה שטיפת מוח...) לילדה הנ"ל גורמת לאהבת הארץ, לערך חשיבות האדם, שבראייה למרחוק, ח"ו ימותו בגלל הגירוש.

hativa1

New member
שתיפת מוח לסירוב פקודה

שזה מהלך לא חוקי. שתיפת מח נגד החוק בישראל. זה לא אהבת ארץ, זו יציאה כנגדה!

Rotema3

New member
לא נכון

זאת לא אהבת הממשלה. ודווקא בגלל זה, זאת כן אהבת הארץ.

16המורד

New member
אני גאה שלילדה כזאת יש עקרונות!!!!!

יש אידיאולוגיה,יש דרך חיים,בניגוד לילדים אחרים בני 12 שבריטני ספירס והמורדים הם בראאש מעיינם.

t i p o

New member
בריטני ספירס והמורדים הם לא בדיוק

מודל לחיקוי. אבל, לפחות הילדים האלו לא פורעי חוק. מחאה זה נהדר, זה דמוקרטי, אבל למה יש בגוש קטיף ילדים, שעושים זאת בדרך דמוקרטית ומנגד כאלו שפוגעים בחוק?

t i p o

New member
החוק לא יכול תמיד למצוא חן בכולם.

כמו שאמרתי מחאה זה דבר דמוקרטי, כל עוד היא מתבצעת בדרך דמוקרטית.

Rotema3

New member
אז איך זה

שצהל והמשטרה חוסמים עשרות אלפי מפגינים? {שמטרתם להגיע להפגנה חוקית-דמוקרטית}.

t i p o

New member
אם כוונתך לאיסור כניסה לגוש,

אז הכניסה לשם כל עוד המקום מוגדר כשטח צבאי סגור- אסורה ובלתי חוקית! אם כוונתך ללקיחת רשיונות מנהגי האוטובוס, לדעתי זאת טעות היה צריך לתת להם להגיע עד לכפר ושוב לחסום את הכניסה לגוש, אבל פה מדובר במשטרה אל תכניסי את צה"ל לזה.

bnitribe

New member
תסביר לי למה מכתרים יישוב בא"י.

למה יש מצור.אני רוצה הסבר

t i p o

New member
היישוב לא נחשב מדינת ישראל

עד, שלא יסופחו שטחים, והם לא מסופחים. בנוגע ללמה מכתרים אותו, אל תתמם, כשיש איסור על התיישבות ולמרות זאת היא ממשיכה צריך לסגור את הכניסה.

t i p o

New member
כפר מימון לא מכותר

הם יכולים לעזוב מתי, שהם רוצים וחלק באמת עזבו, רק לא לכיוון הגוש.

Soul Cake Duck

New member
כאן הכשל:

>>{שמטרתם להגיע להפגנה חוקית-דמוקרטית}. פשוט לא מתיישב עם העובדות. צעדה לא מתואמת שמטרתה התעמתות עם כוחות הבטחון, כניסה לשטח צבאי סגור והקמת עשרות מבנים לא חוקיים לא יכולה להיחשב כחוקית, ולפיכך, גם לא כדמוקרטית. ניתן רק לצפות שהמשטרה תנקוט באמצעים חריפים כדי לעצור משהו שהוא, מעצם טבעו, הפרת סדר בקנה מידה גדול. זה שכיתור המפגינים בתוך כפר מימון לאורך זמן זו פעולה בעייתי בלשון המעטה זהו סיפור אחר, ואמרתי את דעתי היכנשהו כאן אני מאמין...

למעלה