ראיתם את הכתבה? אוטיזם וחיסונים

irit y

New member
ראיתם את הכתבה? אוטיזם וחיסונים

אני לא נכנסת לכאן הרבה אז לא יודעת אם ראיתם, פורסם פסק דין תקדימי בארה"ב בו משרד הבריאות האמריקני התחייב לשלם פיצויים למשפחתה של ילדה בת 9 אשר החלה להראות סימנים אוטיסטים לאחר קבלת החיסונים. מצרפת את הלינקים לכתבות; אומנם בינתיים רק מקרה בודד אך לפחות זו התקדמות..

vered73

New member
יעקב, עד שבארץ יסכימו לקבל אחריות על משהו

(ע"ע אי ישום הכרעת בג"ץ בענין ההכרה בנכות; ע"ע המלחמה להכרה באוטיזם כסומטי ולא פסיכיאטרי) תהיה תעלה שתחבר בין הים התיכון לים המלח, ותהיה מושבה של אנשים מכדור הארץ על הגלקסיה הקרובה אלינו ביותר.

daphna26

New member
החיסונים הם מתוצרת ארה"ב והופצו ברחבי העולם

עם גושפנקא של משרד הבריאות האמריקאי, כך שאם אכן הם יקבלו שם אחראיות גורפת ויפצו משפחות וילדיהם, הרי שבארץ עוד יקחו , להבדיל, "שילומים" מארה"ב. השאלה היא אם הם יעבירו אותם למשפחות או שישאירו אותם ב"קופת המדינה" כמו שעשו, ושוב להבדיל, עם אלו מגרמניה.

JacobSk

New member
ורד את לא מתארת לאצמך איך במדינה שלנו אוהבים

להתיק מאמריקה.משה צריך עכשיו קבוצת הורים שמוחנים ללכת עד הסוף ולמצו עו''ד שאהוב תיקים עם ראש גדול בחברה. והצלחה תהיה לא רחוקה

vered73

New member
אצלנו אוהבים להעתיק את הזבל של

חו"ל אבל במה שקשור למוסר ואמת עוד רחוקה הדרך. יעקב, כשאמא שלי הגיעה לכאן בשנות החמישים, היא כבר הבינה שבלי הרבה קשרים בממשל אין סיכוי לקדם שום דבר. במדינה שבה ביטוח לאומי לא אוכף את החלטת בגץ ומטרטר אותי ובסוף גם לא משלם לילד שלי מה שמגיע לו אלא אם כן אפנה לבית המשפט (כאילו לא חסרות לי בעיות של טיפול בילד) אין מצב שיכירו באחריות להרעלה. מספיק שאחות בטיפת חלב לא התיחסה לסירוב שלי לחסן את הילד בגיל שנה שהבעתי באופן מפורש כשלקחה את הטיפות האחרונות מלאות הכספית מהבקבוקון, אז מה אתה רוצה - שהאחראים שלה יקחו אחריות?

JacobSk

New member
ורד ברור שזה לא יהיה פשוט

אבל יש שלוש את התנאים להצלחה 1.יש החלתה ב"מ באמריקה 2.אני חושב שיש מספיק הורים שמוחנים ללחת עד הסוף 3.גם לא חוסר או"דנים שאוהבים תיקים כאלה. צריך רק לבחור תקופת הזמן מתעימה.

vered73

New member
יעקב, לא הולם אותך להיות נאיבי כ"כ.

ואני, דווקא קיבלתי עצה טובה של עו"ד בענין הזה של ללכת עד הסוף. אבל להוכיח יקח לנו מליון שנה, לעומת זאת, יותר שווה ללכת על הקטע של ההכרה בביורפואי, עם הבאת מעקבים מטעם גורם ניטראלי שיציג אותם באופן אמפירי. בהזדמנות נשוחח על כך.

vered73

New member
אני בעד להשקיע במה שיניב תוצאות ועזרה. תחשוב

לרגע מה יקרה אם המדינה תכיר בענין החיסונים. הם יקבלו תוצאה בדיוק הפוכה ממה שהם מנסים לקדם כמדיניות. אין, אין מצב. זה מזכיר לי כשבאתי יום אחד הביתה (בשנות השבעים) ושרתי כמו כל הילדים בשכונה "בגין מלך ישראל". רק שהבית שלי היה מערכניק. וזה לא בדיוק עבר בהבנה. זה בדיוק אותו הדבר - לבוא ולהכריז משהו שונה מהסטטוס קוו. לא משנה אם היינו צודקים או לא, עדיין אין מי שיקשיב.

JacobSk

New member
ורד את יכולה לתאר לאצמך איזו רעש

יהיה אחרי כתבה נגיד בארוץ 2 שהיום ב"מ מחוזי בת''א קיבל החלתה להתחיל דיונים בתיק נזקים לילדים מחיסונים וגם יגידו שגם באמריקה הורים הצליחו להוחיעח. עז כמה הורים יחשבו 1000 פעם לפני החיסון.רק זה קבר הסג אנק לפי דעתי.

razgalili

New member
האם מישהו מההורים בפורום עשה בדיקה לבעיות

של מיטוכונדריה?

שריתה 2 1

New member
אני יודעת על הורים שעשו בדיקות בהדסה

לקחו לילד ביופסיה מהשריר, וגם כל מיני בדיקות בדם. אך איני יודעת מה היו התוצאות (איני רואה את ההורים הללו יותר באזורי).

למעלה