ראיתם את הכתבה בידעות אחרונות??

Scoob¥ Doo

New member
לקוראי ידיעות אחרונות

השבוע כלומר העיתון של יום שישי בחלק 7 לילות ממש בעמוד הראשון שפותחים את העיתון מופיעה תמונה וכתבה של התאומות שווה קריאה נ.ב מישהו פה אמרה שהיא מורידה סרטים מאייפה יש לי אינטרנט מהיר ואני מתה להוריד סרטים!!

omarykate

New member
לרעות!!!

אני יודעת איפה תמצאי את הכתבה שהתפרסמה בידיעות!!!! תכנסי לאתר של פנאי פלוס www.pnaiplus.co.il, תכתבי בחיפוש: מרי-קייט ואשלי אולסן ואז יראו לך את התמונה בהצלחה

Dawson girl

New member
לכל המעריצים- יש עוד משהו

היי לכם ממצב? יש גם כתבה עם תמונה גדולה של התאומות מחופשות למשרתות (או משהו כזה) ב"פנאי פלוס" האחרון. מצאתם? תיהנו... ביייי נעמי

עמית909

New member
למי שלא קנה פנאי פלוס השבוע...

אפשר למצוא את הכתבה בלינק המצורף.

omer wild

New member
אם הכתבה פורסמה בידיעות ...

אם הכתבה פורסמה בידיעות אז למה שהיא תופיעה באתר של פנאי פלוס ???

omer wild

New member
את בטוחה ??

את ראית את שתי הכתבות ? אם כן..תוכלי לשים את התמונות פה בבקשה !

ראיתם את הכתבה בידעות אחרונות??

איזה יפה!! יש שם תמונה מחופשה בשמש והבעיה היחידה זה שרשום אולסון במקום אולסן... אבל לא נורא!! כמה הם משבחים את התאומות!! לגזור ולשמור!! כתבה

mk ash

New member
כתבה כתבה ו...כתבה!!!

אוקי אז יש עוד כתבה על מרי קייט ואשלי בעיתון של ידיעות אחרונות יום שישי ה-28.6 היתה פשוט תמונה ענקית ואז היתה גם כתבה לא קטנה בכלל!!! אתם רואים איך בזמן האחרון מרי קייט ואשלי תופסות תאוצה וממש יש להן ריטנג גבוה בישראל כמעט בכל עיתון מזכירים אותן פשששששש תדמינו לכם שאם זה ימשיך ככה אולי הן עוד יגיעו לארץ (כמו קמילה ופליפה!!!) לילה טוב ארבל

../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif ו-../images/Emo93.gif

דווקא לא קנינו ביום שישי הזה את ידעות אחרונות אני לא יודעת למה!!! אוף המזל לא איתי... תגידו אולי מראים גם משהו באתר של ידיעות בגלל שכרגע חזרתי והשעה 5:45 לפנות בוקר!!! אין לי כוח לבדוק אבל אני יבדוק

like daa

New member
אנשים!! ../images/Emo135.gif

אני בשוק ממכם!! מדוע אתם ערים בחמש בבוקר

למעלה