ראיתם את הכתבה בערוץ 10 !

מוחמד5

New member
ראיתם את הכתבה בערוץ 10 !

על המבטולים המסתובבים בהודו מסומים ומטורללים !! כל שנה נפגעים כ 2000 ישראלים בצורה קשה בהודו כתוצאה משימוש בסמים קשים. היחס הוא 80 % גברים ו 20 % נשים. הבנים הם ממיטב מלח הארץ, לוחמים בצבא , השתתפו במלחמות ו.... הם מסיימים את השירות ונוסעים להודו, שם הם מתחילים להתנסות ולהשתמש בכל מה שבא ליד ... כל סם מבורך. אחד ההורים אמר בכתבה כאשר נסע לחלץ את בנו מהמצב הפסיכוטי שנכנס אלי : אבא אני עכשיו יכול להלחם בלי שיפגעו בי , אני יחזק , אני יכול לילחבם בכל אחד , כדורים לא יכולים לפגוע בי . 2000 איש בשנה נדפקים בעקבות השירות הצבאי שלהם. לא חראם !! תראה עד לאן הכיבוש יכול להשחית את פני החברה.

ksimeroni

New member
מגיע להם...

אנשים חסרי עמוד שידרה... מלח הארץ אלק... אלו בסך הכל אנשים שהיה להם טוב מדי בחיים, כולם פינקו אותם, מהוריהם האמידים ועד תפקיד נחשק בצבא, אם הם היו חייבים לעבור את התלאות שעובר בן גילם בשכונת מצוקה או במושב עני, הם לא היו בורחים "למצוא את עצמם" בארצות זרות. אלו אנשים שמחפשים צרות, לא אחת טענתי, עדיף גבר עני אבל יציב נפשית, מאשר סמרטוט עשיר.

THE WIZARD 55

New member
גם אני חושבת כך

עובדה שלא כולם נסעו לחפש סמים. כשהם נוסעים לשם, הם יודעים בדיוק מה הם מחפשים..

mike00

New member
מאיפה את שואבת את "האינפורמציה" שלך?

אני אישית הייתי פעמיים בהודו.....וואלה היה מצויין....אני מתכנן להגיע לשם עוד לפחות פעם או פעמיים בחיים...

ksimeroni

New member
כן?

אני מתערבת איתך שאתה לא עברת מספיק קשיים בחיים שלך, מתערבת שלא היית צריך להגיע למצב שחשבת למכור כליה בגלל שפיטרו את אבא שלך מהמפעל בגיל 46, אמא שלך מכתתת את רגליה ומנקה בתים בסביבה, ומאיימים עליכם שיעקלו לכם את הבית בגלל פיגור במשכנתא.. זאת היתה רק דוגמה לבן אדם שגדל בפריפריה ולא במחוזות עשירים ודמיוניים למוחו היגע. אז אנשים כמוך מגייסים לקרבי, ואתם נקראים "מלח הארץ", ואת האנשים שמאויימים השכם וערב בעיקולים מגייסים להיות טבחים, כי הם מוכי גורל, לא מגיע להם התואר הנכסף "מלח הארץ". אתה, שלא עברת כלום בחיים, רוצה לראות עולם, לטייל באיזורים מוכי עוני ומחלות, להסתכן קצת, ללכת על הקצה, להרגיש שאתה ממצה את החיים.... הרי אתה יודע שברגע שתחזור לארץ מחכים לך חיים "משעממים" של לימודים באוניברסיטה (או שההורים יממנו לך או שתקח מלגות שמגיעות רק לקרביים ולא לכל יוצאי צה"ל), של חתונה, הקמת בית נחמד וחיי משפחה אפורים. האנשים שחוו מרורים וראשם מנופח ממחשבות קיומיות, חושבים כל היום איך לעזור להוריהם לצאת מהבוץ, ואיך לעזאזל הם יוציאו את עצמם ממעגל העוני שהם נשאבים אליו דור אחרי דור.... אין להם זמן למשחקים של ילדים קטנים, יש להם בעיות קיומיות שחייבות פתרון מיידי. ההבדל הוא שלאנשים כמוך יש את הפריווילגיה להחליט מה בא להם לעשות, לאן הפעם בא להם לטוס... יש אנשים בישראל (והרבה יותר ממה שנדמה לך), שבגיל 17 הם מרגישים כבר כמו בני 70, הם לא גדלו על צמר גפן ועם כפית שמנת בפה, לכן אין להם כל רצון לטוס להודו בשביל לראות איך חיים אנשים עניים...

mike00

New member
חחחחחחחחחחחחחח.....הרגת אותי.....

סחתיק עלייך...ממש מגדת עתידות.....
לי יש את הפריבילגיה להחליט כי לקחתי את עצמי והסתדרתי בחיים,לבד בארץ זרה... את הבית עזבתי בגיל 15,ואם היית שווה תגובה רצינית אז היית יודעת שהחיים לא היו דבש כל הזמן... אנשים מהסוג שלך מצחיקים אותי,אין לי מושג מי את ומה קרה לך בחיים,אבל מה שבטוח זה שאת מאשימה חצי עולם בזה שאת לא מוצלחת......אני אישית לא מאמין בשטויות האלה....אני מבסוט מהחיים שלי כי כל מה שיש לי השגתי בכוחות עצמי... בקיצור,ספרי עוד קצת מה הבדולח מראה לך.....בא לי לצחוק...

ksimeroni

New member
אה כן העניין הזה....

אתה מבין, פשוט יש אנשים בישראל שעניין המשפחתיות חשוב להם יותר מעצמם. אני מבינה שקשה לך, אבל תשתדל לעקוב... אם ההורים שקועים בחובות עד לצוואר, והאחים בסכנת קיום, אתה לא יכול לעזוב את הבית בגיל 15, לנטוש את כולם לאנחות, ללכת לטייל בארץ זרה שאין לך בה משפחה או מכרים, ולקוות שעד שתצליח בחיים כל המשפחה שבעטת בגיל 15 תמות מרעב או תתפרק, ככה שלא תצטרך אפילו להתבייש בהם. אני מדברת ברצינות מייק, אני לא מדברת על ילד שמנת שהבעיות שלו הסתכמו בלמצוא לבד את המטוס בשדה התעופה או להתגורר אצל הדוד העשיר מחו"ל וללמוד את שפת המקום, כדי שיוכל להזמין ביג וופר במקדונלדס בלי מבטא ישראלי... בני אדם עניים.... עניים! אתה יכול לצחוק על זה עד מחר, אבל העובדה היא שאתה נולדת עם מזל שלא ניתן לבני אדם אחרים. אולי במקום לצחוק, תעריך את החיים הטובים שניתנו לך בחינם, ואל תדמיין אפילו שכל אחד היה יכול להתנהג כמוך.

mike00

New member
חחחחחחחחח....חזקה את...../images/Emo6.gif

לקנדה הגעתי לבד...עם 400$......משם הכל עשיתי לבד... להורים שלי עזרתי לשלם את המשכנתא,לאחותי עזרתי לשלם על התואר השני באנגליה....מה את מבלבלת ת'מוח?? מאיפה את מביאה את השטויות שלך????האמת היא שאין לך מושג מי אני ומה עברתי בחיים שלי.... וביננו,את מנסה לרדת כל כך נמוך שאת גם לא שווה שאני אסביר לך.... בואי נגיד שאני את החינוך שלי קיבלתי ברחוב והמזל היחיד שהיה לי הוא שהייתי בזמן הנכון ובמקום הנכון וידעתי לנצל את ההזדמנות היחידה שהיתה לי בחיים.....

ksimeroni

New member
כן ברור../images/Emo6.gif

בגיל 15 טסת לבד לקנדה.... הלכת לבד לקנות כרטיס טיסה, שילמת את הכסף לכרטיס לבד, מחשבון הבנק שלך, הגעת לקנדה, פשוט ירדת מהמטוס וצעדת בביטחה לשכור לעצמך דירה, לעבוד, לעשות חיים.... כן, בטח מייק.... לבד.... אף מבוגר לא היה מעורב פה
ואם כבר אתה מדבר על הזדמנויות, אז דווקא אחד כמוך צריך לדעת שאם במקרה היה לך מזל, זה לא אומר שלאדם אחר במקומך גם היה את אותו מזל... במילים אחרות - אתה לא יכול לבוא בטענות למרוקאי משדרות על כך שהוא לא עזב את ההורים שלו לבד בגיל 15 והיגר בעצמו לקנדה, ארץ זרה שבה אין לו אף אחד.... למה להשתחצן? תגיד תודה על מה שקיבלת וזהו.

mike00

New member
מי אמר שנסעתי בגיל 15???תלמדי לקרוא../images/Emo140.gif

לקנדה טסתי בגיל 24......חייתי בדירות שכורות אצל המעסיקים שלי שניכו את הכל מהמשכורת.... עד אז הסתדרתי פה בלי תמיכה של ההורים כי לא היה מאיפה.... לי אין שום טענות למרוקאי משדרות...זאת את שממעיטה בערכו לא אני.....אצלי דווקא עבדו לא מעט "מרוקאים משדרות" ועשו די הרבה כסף....כי אני נתתי להם את ההזדמנות שנתנו לי כשהגעתי.... יאללה....לכי על עוד ניחוש.....לא הלך לך גם הפעם...

ksimeroni

New member
מייק עזוב

אנחנו לא תינוקות, אין לי צורך לנחש מה היה בעברך. כל מה שאני יודעת זה שבני אדם שנולדו בבית עני, אבל בו זמנית בית שדוגל במשפחתיות (שזה בערך רוב העניים בישראל), לא יעזוב את אחיו לבד ויטוס להשתולל בחו"ל, אלא אם הוא עוסק בפשע ואז הוא יכול להרשות את זה לעצמו. בשורה התחתונה - אם אתה חריג אז אתה חריג, אל תשליך את החיים שלך על כולם. אולי הרבה זמן לא היית בישראל, אבל תאמין לי, בני אדם מהפריפריה (כאלו שאין להם אזרחות אירופאית כמובן) לא ממהרים להשאיר את הכל מאחור וללכת לחפש סקס, סמים וג'יפה בהודו.... יש להם עוד עתיד לשרוד בו

mike00

New member
אז עכשיו אני פושע??

אם לא הייתי "עוזב" את אחותי היא לא היתה מסיימת תואר שני כי להורים שלי לא היה איך לשלם עבור הלימודים שלה.. אם לא הייתי "עוזב" את המשפחה ההורים שלי לא היו יכולים לעבור לבית משלהם כי לא היה לא איך לשלם את המשכנתא.. אני בהחלט חריג.....אבל ראיתי עוד כמה "מרוקאים משדרות"[גם מחולון,חיפה וכו'..אני מקווה שזה בסדר שהם לא משדרות],שהסתדרו יפה מאוד בעבודה איתי ואחר כך אצלי,עם הכסף הם עזרו למשפחות שלהם או שילמו עבור הלימודים/טיול/רכב שלהם......עבדתי קשה מאוד עד "שנפלה" לי ההזדמנות כדי להגיע לאן שהגעתי ואני בטוח שכל אחד שמאמין בעצמו יכול לעשות את אותו הדבר... אני לא מאמין ש"בני אדם מהפריפריה (כאלו שאין להם אזרחות אירופאית כמובן) לא ממהרים להשאיר את הכל מאחור וללכת לחפש סקס, סמים וג'יפה בהודו.... ויש להם עוד עתיד לשרוד בו" לא יכולים לעשות את מה שעשיתי.... רק צריך אמונה בעצמך...משהו שכנראה אין לך אם את חושבת בצורה כזאת......את כנראה מאלה שצריכים שיאכילו אותם עם כפית אחרת כל העולם ואחותו דפקו אותם.....

ksimeroni

New member
מי דיבר עכשיו על עבודה בחו"ל בכלל?

אתה לא יכול להגיד לי "...והמזל היחיד שהיה לי הוא שהייתי בזמן הנכון ובמקום הנכון וידעתי לנצל את ההזדמנות היחידה שהיתה לי בחיים..." ומצד שני " אני לא מאמין ש"בני אדם מהפריפריה... לא ממהרים להשאיר את הכל מאחור וללכת לחפש סקס, סמים וג'יפה בהודו.... ויש להם עוד עתיד לשרוד בו" לא יכולים לעשות את מה שעשיתי.... רק צריך אמונה בעצמך...משהו שכנראה אין לך אם את חושבת בצורה כזאת......את כנראה מאלה שצריכים שיאכילו אותם עם כפית אחרת כל העולם ואחותו דפקו אותם..." אתה לא יכול "לרדת" על אנשים שנולדו לתוך עוני משווע במדינת הציונים, עוני שלא הוריהם היו אחראיים לו באופן ישיר, אלא ממשלות ישראל, ובגלל שלא התמזל מזלם להיות במקום הנכון ובזמן הנכון באופן מקרי כמוך, והם לא קיבלו בפוקס את ההזדמנות שאתה קיבלת, אין לך שום זכות להתנשא מעליהם ולהציג אותם כמתבכיינים ש"צריכים שיאכילו אותם עם כפית אחרת כל העולם ואחותו דפקו אותם." מה שקרה לך קרה במקרה, יש עוד עשרות אלפי בני אדם עניים בישראל (או יותר) שיד המקרה לא התדפקה על דלתם... אז בוא נצחק עליהם ונגיד שהם "בכיינים", בוא נלעג להם ונגיד - אם אנחנו הצלחנו, גם אתם הייתם יכולים... במילים אחרות מייק - כאחד שהצליח עליך לצאת נגד שיטת ממשלות ישראל, ולא ללעוג לנפגעים ממנה. חוץ מזה, דובר פה על מטיילים בהודו אחרי הצבא, לא על כאלו שטסו לאירופה בשביל לצבור כסף, יש הבדל תהומי בין השניים. בוא נגיד בכללי, שאנשים שנולדו להורים עשירים לא צריכים לטוס "לעשות כסף" בחו"ל, כי הם לא זקוקים לכסף, ואנשים עניים לא יבזבזו את זמנם בטיול סמים בהודו, כי אין להם זמן יקר לבזבז.

mike00

New member
אני לא יורד "עליהם"..ההיפך,אני נותן להם קרדיט

שאת משום מה לא מוכנה לתת......את מקטלגת אותם ובעצם משאירה אותם למרר על גורלם המר... אולי לא הבנת אבל מסביבי "דפקו קופה" עוד כמה "מרוקאים" כאלה,ואני האחרון שיגיד שהם בכיינים.....אני טענתי שאנשים מסוגך,כאלה שלא נותנים קרדיט ל"מרוקאים" ולא מאמינים שהם כן יכולים להצליח בכוחות עצמם למעט מקרים חריגים הם הבכיינים....הם אלה שדורשים שיאכילו אותם בכפית של כסף וכשזה לא קורה אז הם בוכים שכל העולם דופק אותם... אני לא הייתי מעז ללעוד להם,אני מעודד אותם לנסות.......מי שלא מנסה לא מצליח... אני לא רואה שום סיבה להכניס לכאן את שיטת הממשל,את טענת טענה פשוטה מאוד....אלה שנוסעים להודו הם אנשים חסרי עמוד שידרה,מפונקים שמחפשים צרות.....אני שאלתי מאיפה הבאת את האינפורמציה המגוכחת הזאת ואת החלטת לתקוף אותי בלי לדעת מי אני,מאיפה באתי ומה אני עושה בחיים...... את הגזענית פה,את מקטלגת אנשים בלי להכיר אותם,בואי נשבור לך עוד סטיגמה... " בוא נגיד בכללי, שאנשים שנולדו להורים עשירים לא צריכים לטוס "לעשות כסף" בחו"ל, כי הם לא זקוקים לכסף, ואנשים עניים לא יבזבזו את זמנם בטיול סמים בהודו, כי אין להם זמן יקר לבזבז." זאת שטות גמורה להגיד דבר כזה.... א.גם אנשים שנולדו להורים עשירים באו לעבוד אצלי לצד "המרוקאים",אמנם לא הבנים דנקנר אבל חברה טובים שקיבלו חינוך טוב ולמדו לבד שהם צריכים להרוויח את המותרות בחיים שלהם. ב.בכל הטיולים שלי פגשתי גם אנשים שלא התמזל מזלם והמשפחות שלהם לא מבוססות מספיק בשביל לממן להם טיול,אותם אנשים עבדו קשה וחסכו כסף בשביל הטיול הנכסף.....אני מבטיח לך שבהודו מסתובבים גם "מרוקאים"... אהה....כמעט שחכתי,"לציונים" אין שום קשר לנושא הזה.....אל תנסי להכניס אותם מהדלת האחורית....את נשמעת כמו תקליט שבור.... את פשוט מגוחכת,אני מציע לך להפסיק להגיב בשרשור הזה,שיהיה יום טוב

ksimeroni

New member
יש לך בעיה

שאני נשמעת לך כמו תקליט, אולי זה בגלל העובדה שאני לא משנה את הדעות שלי כל יומיים בערך, ויודעת להסתכל לבעיות של ישראל בעיניים ולא להתחמק מהן או להדחיק אותן. מה שאתה אומר חמור מאוד. אתה טוען שבני אדם צעירים מישראל, שגם ככה בזבזו זמן יקר בצבא, יוצאים ממנו, ובמקום לחשוב על העתיד שלהם (למשל איפה הם יגורו כשירצו להקים משפחה), הם טסים עד אליך וקורעים ת'תחת בעבודה רק בשביל לטוס לקחת סמים בהודו. קשה לחיות בישראל, כל מי שרוצה להתחתן ולקחת משכנתא יודע זאת טוב מאוד. מחירי הדירות בשמים, לעומת שכר המינימום שהוא בריצפה, וחלק ניכר מהמשכורות העלובות שמקבלים כאן נעלם בסוף החודש לתשלום המשכנתא עד גיל 50 או יותר... ובמקום לפתח קריירה, ללכת ללמוד באוניברסיטה, כדי שהם יהיו בעלי מקצועות שמכניסים כסף טוב, במקום שיחשבו לקנות בית בישראל לטובת המשפחה שהם יקימו בבוא היום, במקום לבסס את עצמם בעבודה טובה, הם טסים אליך בשביל לחסוך כסף לטיול הפקרות בהודו... אני לא מצליחה להבין איזו אישה תרצה להתחתן עם גבר שעד גיל 30 אין לו שום הון ושום רכוש, כי הוא היה עסוק בצבא, בעבודה קשה למען מטרה סתמית, ובבזבוז כל כספו בטיול שהוא יכול היה לחזור ממנו לא שפוי... ממש רק בישראל. ולגבי הציונים - אני לא אוציא אותם מהמשוואה, כי המשוואה לא היתה קיימת בלעדיהם. הם אחראיים למחדלים שקיימים פה, מרמת מחייה שמתבססת על עדתיות ועד לחינוך קלוקל של דורות שלמים. זאת המדינה שהם יצרו בידיים שלהם, כל היתר רק קיבלו בהכנעה (או מחוסר ברירה) את האג'נדה שלהם.... שוב, דיברנו על הטיול המפורסם להודו, לא על אנשים שמנסים לצאת בכל כוחם מהעוני אז הם טסים לחו"ל בתקווה להשתכר יותר ולהתבסס מה יותר.

fifanowftw

New member
בלה בלה בלה

ויש אנשים שרוצים לטוס כדי לראות עולם ולא להתחתן בגיל 22, לא כולם לוקחים סמים(ואני לא אומר אם זה טוב או לא, פשוט זאת האמת) אלא סתם כדי לטייל, לראות, לעשות, ולא לבכות

klod bokevski

New member
את לא יכולה פשוט להודות שנטפלת לבחור הלא נכון

? ובכלל עוד לא הבנתי מאיפה ההנחה הזו שלטייל זה בזבוז כסף?

ksimeroni

New member
לא נטפלתי לאף אחד

תסתכל על המציאות בישראל - עוני משווע מצד אחד, ואנשים שנדפקים בהודו מצד שני. מה לא ברור?

באיזה סרט..

לא יודע איפה את חיה שאת חושבת שהנוסעים להודו וכדומה זה רק עשירים, מי שנוסע זה המעמד הבינוני ששם נמצא רוב המדינה.

למעלה