ראיתם את הכתבה על אמא של רנין בגיא פינס?

האח85

New member
ראיתם את הכתבה על אמא של רנין בגיא פינס?

איזה חוצפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עלאק אמא שלה אומרת ש"רנין סובלת בבית האח הגדול מגזענות", ו"שהיא משנה את הדעות הפוליטיות שלה רק בגלל שהיא ליד יהודים" (הדעות של רנין הן מן הסתם שמאלניות, אני לא רוצה לדעת מה הדעות האמיתיות שלה אם ככה). אמרו גם שהיא כל יום מדברת עם נציג מההפקה כי היא דואגת לרנין בגלל שהיא בוכה הרבה, והיא רוצה שהיא תצא. אני באמת לא גזען, יש לי חברים ערבים, אבל אני חושב שהסיבה שאמא של רנין והמשפחה שלה רוצים שהיא תצא זה בגלל הכבוד הערבי שלהם (קשה להם לראות אותה מסתובבת ומתגופפת עם יהודים/הומואים ושמדברים שם בבוטות) רנין היא היחידה בבית שלא סובלת מיחס מקופח או משהו, בגלל כל סיבה שלא תהיה... אני ממש לא אוהב את גיא פינס כי הוא שמאלני קיצוני, הוא דיבר עם הכתבת גם על ה-"גזענות" כביכול שרנין עוברת, והוא בוחר לתת לה במה, הכתבת שלו, דרך אגב, עשתה חיקוי מאוד גזעני של ההורים של אשר, כי היא סיפרה שהיא ראיינה אותם, והם לא ידעו שהיא ערבייה, אז היא חיכתה את המבטא המרוקאי שלהם בצורה ממש מתנשאת ומעצבנת. בגיא פינס אמרו שישר אחרי שהעונה של האח הגדול תיגמר, יהיה האח הגדול-סלבריטי, שיתמודדו שם בין היתר אלי יצפאן, חנה לאסלו, ועוד... את המיליון שיזכו הם יצטרכו לתרום לאיזה אירגון כמובן... ערוץ 2 ישים את זה ישר, בשביל להתמודד מול "הישרדות 2" (שהראו חלק מהמתמודדים).

MEYTAL 14

New member
האח הגדול סלבריטאי? זה סגור בכלל??

למרות שאם זה יהיה אז זה הולך להיות ממש מגניב. אבל שלא יהיו רק סלבריטאים זקנים, שיקחו אסי כהן וקומיקאים שיהיה מצחיק..

jaycom

New member
אני הייתי הולך על כמה מהרשימה הבאה

אביב גפן, שחר חסון, מיקי בוגנים ויוסי בובליל (הוא סלבריטי לא?).

יNOT

New member
אם זה ייקרה,מבטיח שאני לא יהיה בפורום של זה

למעלה