ראיתם את הכתבה על סיימון

purple rain2

New member
ראיתם את הכתבה על סיימון../images/Emo35.gif

היום במוסף "פיוז" של ידיעות אחרונות יש כתבה נחמדה עליו... יאבא הוא עשיר כקורח
לא ידעתי שהוא זה שפיתח את הפורמט

Juliann

New member
אממ מוזר. הוא לא. סיימון פולר פיתח.

את יכולה להקליד לנו או לסרוק ?...

purple rain2

New member
רשום שהם פיתחו את זה יחד.

ולהקליד זו, זה שני עמודים שלמים
והסורק שלי מקולקל
סורי

Juliann

New member
סיימון פולר כרגע תובע את קאוול

כי סיימון קאוול פיתח תוכנית חדשה בשם THE X FACTOR שזאת גם תוכנית כשרונות כאלה וסיימון פולר טען שהוא גנב לו את הרעיון מאיידול... מכאן אפשר להבין שאמריקן איידול זה פיתוח של סיימון פולר וסיימון קאוול מחזיק באחוזי רווחים או משהו...

Deanb

New member
פופ איידול היא הפורמט המקורי ש

סיימון פאלר פיתח בבריטניה, שם סיימון השתתף כשופט ולידיעתכם, רק באודישנים היו לו שורות מחץ רעות... בשלבים המתקדמים לקראת הגמר, הוא היה יחסית מתון לעומת ההערות שלו באמריקן איידול. ראיתי פעם ראיון של קלי בפופ איידול והיא סיפרה שלפי מה שהיא ראתה, הוא הרבה יותר נחמד בבריטניה מאשר בגירסה האמריקאית. הפורמט האמריקאי הוא ע"פ הפורמט הבריטי.

MoGanC

New member
אני לא תמיד בא לעזרה?

גם אצלי הסורק מקולקל (יש סורקים לא מקולקלים בעולם?),אבל אני עושה את המאמץ =]

purple rain2

New member
בא לעזרת מי?../images/Emo8.gif

בטח שלא לעזרתי
הממ בעיקרון אסור להעלות סריקות בפורום אבל ששש...

Fairywitch

New member
לא, אסור גם לסרוק...../images/Emo4.gif

אבל עד שלא יעירו לנו מגבוה אני טומנת ראש בחול...

Juliann

New member
וווווווווווואייייייי ../images/Emo51.gif

עפתי לקרוא בינתיים

Juliann

New member
יש שם מלא דברים שפשוט לא נכונים....

סיימון לא הגיע לחברה כי אבא שלו ניהל אותה איזה שטויות! לא ידוע שום דבר על אבא שלו. סיימון פרש מבית ספר בגיל 16 והתחיל לעבוד בחברת תקליטים בתור נער שליחויות ואז הוא התקדם לבד לפסגה. [הולכת לקרוא את החלק השני]....

LoLo16

New member
../images/Emo46.gif גם פאולה לא ניהלה רומן

עם מתחרה, אלה רק ההאשמות שלו!!

נכון!!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

הוא אשכרה חשב שהוא מתת האל לעולם הזה קל וחומר הווקאל שלו, וכשאף חברת תקליטים סירבה להוציא לו דיסק, זה שיגע אותו והוא סה"כ מנסה לקבל פירסום על חשבונה של פולה- כדי שיאמרו שהוא הבנאדם שפולה עלאק ניהלה איתו " קשר " והופ, יוציאו לו דיסק!!! הוא כזה נעל, פולה לא הייתה יורקת לכיוון שלו!!!! [ ברגעים כאלה אני מצטערת שאין לי תמונה של פולה יורקת מסטיק או משהו.. ]

14מתן

New member
יוצא לו דיסק החודש או חודש הבא

הוא סתם רצה איזה באז סביבו לפני שהדיסק יוצא

MoGanC

New member
אני לא בטוח...

אני רואה עכשיו את העונה השנייה ופולה נראית מאוד מאוד מוזר כל פעם שהוא מופיע (יותר מוזר מהרגיל,זתומרת) וגם באודישן הראשון שלו היא הסתכלה עליו בצורה מוזרה (ושמתי לב לזה עוד לפני ששמתי לב שזה הוא,רק אחרי כמה שניות כזה הייתי "וואלה,קורי קלארק,ההוא!".ואז הבנתי).אז תסיקו בעצמכם =]

Juliann

New member
../images/Emo32.gifלמישהו יש במקרה עיתון רייטינג

עם אווה לונגריה על השער? לא ממש קשור לאמריקן איידול אני סתם תוהה מי היו ברשימה של הסקסיים שהם עשו... שמעתי שסיימון שם? ...
מישהו יכול לכתוב לי את הרשימה? THANKS!

למעלה