ראיתם את הכתבה של לתת?

keren l

New member
ראיתם את הכתבה של לתת?

אני אוסיף את התמונה של זה... אם אני אצליח אם לא זה בעיתון של היום ידיעות אחרונות- מוסף 24 שעות. טוב זאת ההודעה ה1 שלי בפורום, אבל לא הפעם ה1 שאני נכנסתי.. אז ככה קוראים לי קרן ואני מהנהגת שרון, שבט "לביא" כיתה ח´. רשום בכתבה בסוף על הצופים. טוב אני לא מצליחה, הקובץ גדול מדי..:)

smiley18

New member
אני לא רוצה להשוויץ אבל..

אני משבט גנים.. הנהגת דן-רמת גן.. ובשבט שלנו עזרו לעמותת לתת.. אנחנו עשינו את הארגזים.. ואני בין ה-3 בנות שמצולמות שם..
כולם שם מהשבט שלי.. גנים ונהנים לנצח.. חוץ מזה.. לא קשור.. יש פה שמינסטים??

ninja1

New member
כאילו שיואוו כאילו דה כאילו נא

להירגע. את מתלהבת מזה שהיית בעיתון לא הזיז לך שעזרת לאנשים אחרים. (במבצע הקודם מלא חברים שלי עזרו ולא מירי בוהדנה ולא אף אחד היה שם) (אני לא הייתי כי הייתי מאשופז בבי"ח).

smiley18

New member
למה נראה לך??

קודם כל.. אני הייתי שם הרבה לפני שידעתי שאנחנו הולכים להופיע בעיתון.. חוץ מזה.. הזמן שעזרנו שם זה הרבה יותר מהחצי שעה של הצילומים.. אם אני רק הייתי רוצה להצטלם אני הייתי יכולה לא ללכת לעזור.. ואם אתה היית קורא את זה.. אז היית יודע שאני אמרתי שאני שם רק אחרי שאני אמרתי שאנחנו השבט היחידי בארץ שעזר להם.. אני לא עשיתי את זה רק בשביל הכתבה.. חוץ מזה כן.. אני גם מתלהבת מזה שהייתי בעיתון.. לא כל יום אני שם.. קצת פירגון.. מה יש??

BabyLove

New member
אצלנו

השכבה שלי עברה בכל החטיבות כדי להודיע על המבצע והמון משכבות ז´ ח´ וט´ הביאו לנו המון ארגזים! סתם רציתי לשתף אתכם בזה....

smiley18

New member
גם אנחנו

עומדים בסופרים ואוספים אוכל.. וגם עושים איסוף בשבט.. זה כל השבטים בארץ אני חושבת.. אישית, המשפחה שלי גם תרמה המון קופסאות שימורים ואוכל יבש..

BabyLove

New member
גם אני בכיתה ח´ מהנהגת שרון

אבל אני משבט רכ"ס!!!! את יוצאת למח"ץ(או למחנ"ק?)?

keren l

New member
כן....

אני במחזור השני, אני יוצאת למחנ"ק יום אחרי היום- הולדת שלי..:) מתי אתם יוצאים???

BabyLove

New member
במחזור הראשון../images/Emo10.gif

אבל יש פה אחת מרעננה שקוראים לה תמר והיא גם יוצאת במחזור השני!!! אז נפגש עוד שנה.....

keren l

New member
שבט הדר מחזור ראשון...

אני מכירה ילדה משבט הדר בכיתה ח... אנחנו מתכתבות באיסיקיו:) בכל אופן שבט הדר לפי מה שהבנתי מחזור 1 ..:)

BabyLove

New member
אז אם שבט הדר יוצא במחזור

הראשון זה אומר שאני בשני... אוף התבלבלתי מה שאני יודעת זה שאנחנו בלי שבט הדר מרעננה! מה התאריכים של המחזור הראשון?

פירחוש

New member
אז את במחזור שלנו..

במחזור השני, מרעננה יוצא השבט של הדתיים... אני זוכרת שבמחזור השני יוצאים: פולג בן יהודה מגל הראל ואת השאר אני לא וזכרת.. סורי...

BabyLove

New member
כן...דיברתי עם המדריכים שלי

ואני במחזור השני!....סורי על הבלבול, איך את לא זוכרת ששבט רכ"ס יוצא אתכם? הרשימה המדויקת! במחזור הראשון: הדר(רעננה), שחף(הרצליה פיתוח), נוה מגן(רמת השרון), רשפים(הרצליה), בזק(נתניה), אפיק(צור יגאל), נחשון(אלפי מנשה), תמיד(קדימה), בני היער(חדרה) ואלומות(קציר חריש). במחזוא השני: צור(כוכב יאיר), ניר(כפר שמריהו-רשפון),מגל(מגל), איתן(הוד השרון), לביא(פרדסיה), רגבים(כפר יונה), פולג(תל מונד) רכ"ס(כפר סבא), בן יהודה(אבן יהודה), עומר(בנימינה), הראל(רעננה), ועמירים(גינות שומרון).

למעלה