ראיתם את הכתבה שעשו על מאבטחים בידיעות

amybr

New member
ראיתם את הכתבה שעשו על מאבטחים בידיעות

במוסף ממון? איך שדופקים אותנו... והנה שקר גס וחצוף שנתקלתי בו בכתבה: בבן ביטחון הם אמרו שאחרי שנה, עם תום תקופת הנסיון, הם מתחילים לשלם פנסיה לכל עובדיהם ( מבחינת החוק אפשר לעשות זאת ). רק שבתור מי שעבד שם אני יודע שהם מפטרים את כל עובדיהם אחרי 10 חודשים, כדי שלא יקבלו זכויות. את זה כמובן הם לא אמרו בכתבה. אז איך הם אומרים שבתום שנה הם משלמים פנסיה לעובדיהם?

ושתי חברות טענו

שהן לא יכולות לבדוק במה מדובר םפני שאין להן הפרטים של העובד. מישהו מוכן לשים כסף שאם היו להן הפרטים העובד לא היה מפוטר?

נ.ב

לחלק מעובדיהם הם בוודאי משלמים פנסיה- למנכ"ל, לסמנכ"ל, לפקידה הבכירה וכו'. בכל מקרה, אם אתה יכול להראות שמפטרים שם באופן שיטתי אחרי 10 חדשים אתה יכול לזכות בפיצויי פיטורים פלוס פיצויי הלנה.

מוטי 6691

New member
אחרי עשרה חודשים זורקים

ומביאים פראיירים אחרים שעומדים בתור אצלם לקבל עבודה וחוזר חלילה. את הפראיירים מביאים ממודעות שהם מפרסמים ברוטינה חוזרת מידי שבוע בעיתונים \מקומונים. הכסף עבור המודעות כמובן שממומן מכספי השומרים שנגנב. הטיעונים שאותם פושעים [צדקנים בגרוש] מביאים בכתבה במוסף הכלכלה של ידיעות אחרונות יום שישי [28-12-2007 ] גובל בעם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק. את כספי ההפרשות לפנסייה של העובד מנהלי החברה לוקחים לעצמם- וקונים 4 על 4 חדש טסים לחול, אוכלים טוב משמינים ומתעשרים , והכל על הגב של העבדים. מכיוון שכלום לא השתנה וכלום לא ישתנה גם בעתיד כי זה סידור נוח לכל בעלי השררה בישראל [חוץ מחברת הכנסת שלי יחימוביץ] הכלל פשוט- לא להתקרב ולעבוד בתחום הזה נקודה. מחובתנו להזהיר חבר'ה אחרים שמתכננים להכנס לזה, בפרט הצעירים שמשתחררים מצהל ולא יודעים לקרוא תלוש משכורת. עולים חדשים\ישנים סטודנטים הפרנסה שלהם = ניצול האנשים הכי חלשים בחברה הישראלית אני מאחל לכולם שימצאו פרנסה אצל אנשים הוגנים וטובים [נשארו כמה כאלה בודדים בישראל של 2007]

שים לב למה שביכולתך לעשות:

1) מצא עוד עובדים במצבך שפוטרו אחרי 10 חדשים. 2) הגש תביעה לבית דין לעבודה, בה תטענו שפיטוריכם נעשו כדי למנוע מכם זכויות המגיעות לכם כחוק. בית דין לעבודה כבר פסק שאם מפטרים אדם סמוך לתום שנה לעבודתו, נטל ההוכחה שהפיטורים לא נעשו כדי למנוע ממנו זכאות לפיצויי פיטורים הוא על המעביד. איני יודע אם מישהו ניסה לטעון אותו דבר לגבי פנסיה, אבל פיצויי פיטורים תוכל לקבל- במקרה הרע פלוס ריבית והצמדה, במקרה הטוב עם פיצויי הלנה.

joshh

New member
לחב' קוראים "בן ביטחון" ?

מי שקורא את ההודעה ועבר או מכיר מישהו שעבד בחברה. תצרו קשר עם amybr ותארגנו קבוצה של לפחות 10 אנשים. אחרי זה נעשה רעש ... אני בטוחו שנוכל להוציא לכולם פיצויי פיטורים והכי חשוב ניצור מודעות.

joshh

New member
אתה יכול לשלוח מכתב לכותבי הכתבה

אולי ליצור הד ואם לא התיחסו תשלח למע' המתחרה הם בטוח יפרסמו

למעלה