ראיתם את המודעה בעמוד הראשון של

• פותח הנושא Anu
  • פורסם בתאריך

Anu

New member
ראיתם את המודעה בעמוד הראשון של

עתון הארץ??? האם זה מטעם המטה - לא כתוב. רציתי לנסות להופיע ב"מצב משפחתי" המדור שיש במוסף סוף השבוע של הארץ ומספר על משפחות ולהדגיש שמעין נולד עקב הפרייה אבל הבעל אמר וצדק שאני לא אעזור למאבק כי הוא נולד "רק" בהפריה ראשונה. זה מדור מקסים שתמיד מחמם את הלב ואולי זה יקדם אותנו אם זוג / יחיד שהרו אחרי הפריה חמישית יפיעו שם עם פשוש/ית שעקב הגזרות לא תזכה לאח/ות.

שווערצה

New member
ראיתי. תהיתי. זה לא מטעם המטה../images/Emo4.gif

המודעה מופיעה גם בעיתונים היומיים האחרים וטרם ירדתי לסוף דעתה... למי שלא ראה מדובר במודעה שזה תוכנה: _____ בעקבות הגזירות הכלכליות, לא ירחק היו וכאלה יהיו המודעות: דרושות נשים פוריות למפעל חדש ליצוא תינוקות לחו"ל יתקבלו רק נשים צעירות ובריאות המפעל באיזור פיתוח א אין צורך בנסיון מכל סוג שהוא תנאי שכר טובים +מענקים חופשת לידה בת שנה אידאלי לנשים שנפגעו מהגזירות הכלכליות האחרונות להגשת מועמדות נא לשלוח פרטים לפקס: 04-8254343 בייבי אקספורט, חברה ליצוא תינוקות לחו"ל סודיות אינה מובטחת ______ גם אחרי שהדפסתי כאן את תוכנה - אני עדיין תוהה... יש להניח שבימים הקרובים יבוא המשך רק לסבר את אזנכם - עשרות אלפי שקלים (עשרות רבות מאוד) נדרשות כדי לפרסם את מודעות כאלו. אנחנו עשירים במרץ, אנרגות, כוונות טובות, מתנדבים חרוצים (נשמח "להרוויח" עוד מתנדבים), אבל לא ממש עשירים בכסף. מי שרוצה לתרום לתקציב פרסום המועדות - מוזמן (מינימום 20,000 ש"ח למודעה לא מאוד גדולה ובולטת), ואז נפרסם מודעה ברורה שלא מעוררת תהיות...

neta2

New member
שווערצה יקירתי. לא בטוח בכלל

שמי שפרסם את זה הוא חבר פה, ויש הרבה כאלו.. מה לעשות?! כל עוד הוא לא שייך לפה ואין הוא יודע על קיומנו , הוא זכאי לעשות כל העולה על רוחו בעזרת כספו. וזה אכן מעורר תהייה, אבל זה טוב.

שווערצה

New member
שלא תביני אותי לא נכון...

אני בעד מודעות שתסייענה למאבקנו ולא משנה לי בכלל מי מפרסם אותן. מטה המאבק שלנו הוא לא המטרה הוא אמצעי בלבד ומי שלא מוצא את עצמו במטה, ופועל באמצעיו הוא, יבורך (כל זמן שהוא לא פוגע במאבק אלא מועיל לו, כמובן) כל מעשה שיתרום - יבורך אני רוצה ילדים. אני רוצה סבסוד לטיפולים. אני רוצה שהמאבק יצליח. ממש, אבל ממש, לא משנה לי מי יקח את הקרדיט...

רחל5

New member
דוקא יש לי איזה ניחוש

הרי זה גוף שפועל למען נשים ויש לו כסף... האצבע מופנית לכיוון מסויים, לא? ההודעה מתייחסת באופן כללי לגזירות מהן נפגעות נשים, לאו דוקא למטופלות פריון.

מוזר...

אמא של ליאור הקריאה לי את המודעה בטלפון. לא הבנתי בכלל. בטח יהיה לזה עוד המשך. מה שבטוח - זה לא מטעם המטה.

אני מנסה לברר עוד פרטים

מתברר שהמודעה מכה גלים בחוגי התקשורת, ואני בודקת מי נגד מי כדי לראות אם ואיך אנחנו יכולים להתשלב בעניין.

tglus

New member
מצ"ב קישור עם כתבה במעריב

ציני מאד אבל דווקא אהבתי את זה.

אולה *

New member
הבנתם מי עומד מאחורי המודעות?

נעמת!!! עכשיו אצל אושרת קוטלר ראיינו את מי שעומדת מאחורי המודעה וטוענת כי בנעמת התקבלו אלפי (
) פניות של נשים שמוכנות ליצא תינוקות. כך בנעמת מנסים לעורר את הממשלה ולהראות לאיזה מצב הגיעו הנשים. אותי כל העניין מאוד הגעיל. גם המודעה, וגם הרעיון עכשיו.

TJSBZ

New member
../images/Emo163.gif סליחה על הבורות, אבל

מה זה יצוא תינוקות? שליחתם לחו"ל בתור סחורה עוברת לסוחר? איך זה קשור לעניינכן?

נועה 35

New member
לא ממש קשור

זו מודעה בתשלום שפורסמה היום בשלושת העיתונים הגדולים. זו הייתה מודעה צינית וכל העולם ואישתו, כולל אנשי הפורום הזה, ניסו לגלות מי פירסם אותה, בעלויות כבדות כל כך.

kasa

New member
כיצד הרעיון שעומד מאחוריה קשור

לקיצוצים בטיפולי פוריות ?!
יותר מדי מתוחכמת בשבילי המודעה הזאת...

נועה 35

New member
זה לא קשור

זה כנראה לא קשור לקיצוץ בטיפולי הפוריות. אם זו אכן נעמת, כנראה שהם החליטו שהם ישבו על הגדר מספיק זמן, ואולי יש להם עוד מעט בחירות, והם חשבו שזו דרך פרוקטיבית וטובה להעלות את עצמם למודעות הציבורית ולהראות לכולם שהם נלחמים למען הנשים, באשר הן נשים ובמדיניות הממשלה. ואם כבר מדברים על נעמת - מישהו מהפורום פנה אליהם בנסיון לשתף אותן במאבק?

kasa

New member
גם אני חשבתי על זה. נעמת הם גוף

חזק יחסית שבהחלט יכול להועיל אם יצטרף למאבקנו. אני חושבת שבכל-זאת יש במודעה הזו איזו רמיזה לקיצוץ בטיפולי פוריות...

נועה 35

New member
אני מניחה שכן

אני מניחה שהם חשבו גם על זה כשהם החליטו על המודעה, אבל גם על נושאים אחרים הקשורים לקיצוצי הפוריות. הם יכולים להועיל ויכולים להזיק כי יכולים לטעון שהמאבק הוא פוליטי אם גוף כמו נעמת מצטרף למאבק. וחוץ מזה - איפה הם היו עד עכשיו?! (לא רק בהקשר שלנו....)

רחל5

New member
שום קשר לקיצוצים בטיפולי פריון

במקרה כתוב בגדול "נשים בגיל הפריון" אבל הכוונה היא לנשים שנפגעות מהקיצוצים בתקציב (חד הוריות, עובדות מדינה שפוטרו...) גם הניחוש הראשון שלי היה - נעמת. חשבתי שנעמת זה ההסתדרות...

נועה 35

New member
כן ולא

נעמת היא חלק מההסתדרות, אבל הם עורכים בחירות במקביל, אך בנפרד מההסתדרות (כשההסתדרות עורכת בחירות יש למעשה 2 מערכות בחירות במקביל - לראשות ההסתדרות ולראשות נעמת) ולכן הם גם לא תמיד מנהלים מדיניות אחידה - במיוחד עם שני הראשים, זה של ההסתדרות וזו של נעמת, אינם רואים עין בעין את הדברים.

למעלה