ראיתם את המוצרים החדשים של ברטון

ktam

New member
ציוד בארטון

למה יקר? כל הציוד שלי כולל בגדים מברטון הכל ביחד עלה 4000 ש"ח. ראית את החלק של התיקים המיוחדים שאפשר לתלות עליהם את הבורד? אני חושב לקנות אחד כזה..

liran87s

New member
זה יקר כי זה חדש דנדש ../images/Emo70.gif

הם ימכרו במאוד מאוד יקר ציוד של השנה... אני רוצה לקנות בורד חדש של ברטון, אני אחפש תיקים כאלה בארץ, ראיתי שיש לחבר שלי.... איך שאני מחכה לפתיחת העונה !!!!!
מפת
פיסטים כבר יש... כנראה שאני אהיה בחרמון ארבעה/חמישה ימים העונה !!!

ktam

New member
מה זה קשור...

אני קניתי ציוד של עונה שעברה בעונה שעברה.. לא קניתי משהו ישן! תאמין לי שזה יותר זול ממה שאתה חושב, כמובן שלא בסטנדרטים של ארה"ב אבל זה לא כל כך יקר. איפה חבר שלך קנה את התיק?

liran87s

New member
לא יודע, אני צריך לשאול...

רק ראיתי שהוא משתמש בזה...

liran87s

New member
כשאראה אותו אונליין אני אשאל...

לא דחוף גבר... יש זמן...

galgal15

New member
אתם באמת משקיעים כל כך הרבה בציוד

סקי?! אחרי הכל מקסימום את תשתמשו בהם 10 - 15 ימים בשנה ! שווה להשקיע?

ktam

New member
אני לא יודע מה עם האחרים

אבל ביולי אני טס ל4 חודשים לניו זילנד לעשות סנובורד...

liran87s

New member
ולפי דעתי, אם אפשר לעשות את הימים

שאנחנו מדברים עליהם שנה שלמה כל כך הרבה, טיפה יותר נחמדים - הרי זה משובח ! תומר, שמור על כספך היטב, יש איזה אחדש שאני מכיר שגם נסע להרבה זמן ונשלחה יד ארוכה (אף יותר ממה ששלחו לציוד שלי) - גנבו לו 2000$ - דאג שלך זה לא יקרה ! והשנה, נחשו כמה זמן אני אגלוש... - הפרס, מי שעונה נכונה יוכל לבוא לגלוש איתי
(אבל הוא מממן...). תנו תווח ימים, אני כבר יודע כמה בדיוק
(הזמן ויומיים +-)

ktam

New member
לירן יא מצחיק.. ../images/Emo13.gif

עאלק אחד...
אתה בטח מדבר על גידי.. נכון? בכל מקרה, אני לא לוקח איתי כסף מזומן, בשביל זה יש טרוולרס צ´קס וויזה. ואתה ממש צודק לגבי הציוד, אם יש לך כסף מיותר, אז למה לא להוציא אותו על משהו שאתה אוהב? מי יודע כמה זמן נגלוש בעתיד?

liran87s

New member
אכן כך ../images/Emo9.gif רק לא צריך להגזים ../images/Emo3.gif

וכמובן, להתמקח על מחירים.... החברה בסקי פס רצו למכור לי את הציוד ב-3500 נאחרי הנחה, אני ואבא הורדנו אותם ל-2400 !!! אבל המנהל אמר שהוא מוכר לי במחיר כזה רק אם אני אדבר בצורה חיובית על החנות שלו כשאצא... אז הינה: אחלה ציוד, מחירים פצצה, פצצות, קוסיות !!! וזה בתל-אביב. זה האתר אינטרנט שלהם דרך אגב...

למעלה