אויש כזה דבר מעפן!שלמור תתלה תנעלים
HOT???HOT??? מה נסגר תגיד לי?? מה אני אמור להגיד לילד שלי?לכשיהיה לי,יאללה בן אנחנו עוברים לHOT!!! ממש כמו סרט פורנו רך ... והכי קטע שאותה חברה שמיתגה את 3 החברות(כלומר עד עכשיו 3 השמות היו חרא פתאום הכל השתנה!)זו אותה חברה שמיתגה את YES ואת אורנג' WOLFF OLINS בכבודה ובעצמה ...(עשתה את כל הדרך מלונדון)והשאלה שלי היא האם במשרד הנ"ל אכן חושבים שזה יעבוד?ועוד למה HOT?? איפה הציבור הדתי בכל הסיפור??כלומר אלה של הכיפה הסרוגה...ומה עם להגות את השם נכון?? הרי לא כל עם ישראל סיים 5 יחידות אנגלית ! הרי כולם יהגו את זה הוט ולא האט כמו שזה אמור להיות ומה עם פרוג'קשן לשירותיות .?איפה זה נעלם?? חצי שנה לקח להם לעבוד על הליך המיתוג ואנשים אתם רוצים להגיד לי שזה יעבוד?? כי ממש אבל ממש לא נראה לי... ובקשר לשאלון בחיאת אנשים אתם רואים אנשים ממש גוזרים את העלון ושולחים בפקס?למה מי מת.?ובטח חבילת הבסיס תתיקר עוד קצת.... הקטע הוא שלא השכילו להבין שם שצריך לנער את כל המערכת של הכבלים (שהתאחדה למנוע פשיטת רגל)עמית לוין ורם בלניקוב תתעוררו!תתחילו לפרסם את מספרי החינם שלכם כמו YES ותתחילו לעבוד קצת אחרי המונופול שהיה לכם! כי קצת צבע (שדי מזכיר בגוון צבע שלו את המיתוג של הדואר וענק המזגנים) לא ממש יעזור. אני מאמים שיש פה כאלה עם קצת יותר רזומה משלי (קצת הרבה)מה אתם אומרים??יעבוד?.