ראיתם את המכתב של אורן זריף?

ע ו פ ר ה

New member
יש פה משהו מהסוד

התקשורת תפקידה לדווח על מזג האוויר / על המיתון / על פיגועים ועל עוד. באיזה שהוא מקום זה כמו שטיפת מוח, אם מקשיבים לזה כל הזמן. כבר די הרבה שנים הפסקתי לקנות עיתונים יומיים, כי האנרגיה שלהם לא מתאימה לי. עכשיו, כל שנותר זה לחכות לראות אם מישהו מוכן להקשיב לאורן זריף. שיהיה לו בהצלחה. קצת מזכיר לי את חוני המעגל. באהבה עופרה

דאטה

New member
צודקת לגמרי בנושא העיתונים והחדשות ../images/Emo45.gif

רק מה, להשליך מזה על תחזית מזג-האוויר זה קצת מוגזם לדעתי. מה, אם החזאים לא יספרו לנו שמחר ירד גשם, אז יהיה יום שמש? וחוץ מזה, אם אנחנו באמת מאמינים שהכל לטובה, אז מה יש לנו לפחד מתחזית מזג-האוויר? אני חושב שכאן טמונה הבעיה האמיתית. אנשים רואים איזה מספר ("כך וכך מתחת לקו אדום") ומיד נכנסים לפאניקה. וזה אותו הדבר גם עם החדשות. אנשים קוראים על תאונת דרכים או פיגוע ומיד נכנסים למרה שחורה. ואני שואל - מה, לא ידעתם שיש תאונות דרכים בכל יום? זה חדש לכם? קצת חולני, ההתמכרות הזאת של הציבור להתעדכן בכל הזוועות שקורות בעולם. והדבר הכי מגוחך פה, זה שאת הדברים הכי איומים שקורים בעולם, בכלל לא מזכירים בעיתון. אלפי ילדים מתים ברעב ובמחלות בעולם השלישי מדי יום ביומו, ורוב עם ישראל אפילו לא יודע את זה. אבל שמתהפכת איזושהי משאית בכביש 5, פתאום כולם מצקצקים בלשונם ומזדעזעים עד עמקי נשמתם, כאילו מדובר באסון בקני-מידה עולמי. .

דאטה

New member
גאון הזריף הזה... מבטיח לנו גשם - בפברואר?!

פברואר זה בדרך-כלל החודש הכי גשום בשנה. הכנרת תמיד עולה בכמה מטרים טובים בפברואר, ואת זה צריך לזקוף לזכותו של היושב במרומים (או לחוקי הפיסיקה - תלוי בנקודת המבט שלכם) ולא ל"כוחותיו הרוחניים" של אורן זריף. אבל הבן-אדם באמת גאון. אולי זריף לא יודע להוריד גשם, אבל אין ספק שביחסי ציבור הוא גאון. ראיתם כמה מבקרים כבר באו לבלוג שלו? בקושי עבר חודש מאז שהוא פתח את הבלוג שלו, וכבר הגיע ליותר מ-8000 מבקרים. הייתי שמח ללמוד ממנו כמה טיפים...

למעלה