ראיתם את המפגינים השמאלנים ש...

jepe

New member
ראיתם את המפגינים השמאלנים ש...

ניסו לפרוץ את גדר ההפרדה בשומרון היום,שישי,אין להם בושה לבוא ולתמוך בערבים ולנסות לפרוץ גדר שמגינה עלינו מהרוצחים האלה. אני אישית היה לי מפגש כשהייתי בצבא בחומת מגן עם אורי אבנרי ואנשיו . במוקטעה של ערפאת הם ניסו לפרוץ אליה ולתמוך בו ותוך כדי הם קוראים לנו רוצחים ונאצים. אז אני שואל אם זאת לא יריקה בפרצוף? הרגשתי כל כך נבגד. אנחנו שם טוחנים 28 יום של חרא ואז באים לי החבורת אפסים הזאת ובראשה אורי אבנרי ,שאני לא ישכח מה הוא אמר לנו שם,"אתם יותר גרועים מהנאצים". כמובן שהם חוזרים מיד לתל אביב ולבתי קפה ואנחנו נשארים לאכול חרא משני הכיוונים. בושה וחרפה.

EverMan

New member
שיתמכו בערבים עד מחר.

לגיטימי וזכותם לתמוך בערבים. אבל (!) , אין להם שום זכות להשחיט רכוש מדינה.

xVeganJihadx

New member
הפגנת מחאה על אירועי אתמול

בעקבות האירועים האלימים של אתמול, נערוך היום (שבת) בשעה 19:00 הפגנה מול הקריה בתל אביב. משם נלך לעבר בנין דובר הצבא (שהפיץ את שקרי הצבא בנוגע למקרה הזה ויטייח אותו בהמשך) ומשם לרחבת קולנוע מקסים, בה יוקרנו קטעי הוידאו מההפגנה (בהם נראים המפגינים כשהם צועקים בבירור לעבר החיילים בעברית "אל תירו, זו הפגנה בלתי אלימה, לא נפגע בכם", ולא מסכנים את החיילים). -------------------------------------------- פעילי שמאל פרצו את חומת האפרטהייד במחאה על מדיניות הגטאות של ממשלת ישראל פעיל ישראלי נפצע קשה מירי כדורים חיים של חיילי הצבא הישראלי פעיל ישראלי נוסף נעצר על-ידי המשטרה לאחר שהתבקש לתת עדות על האירוע הפעיל נורה בסביבות השעה 13:00, היום- יום שישי (נר שביעי של חנוכה), על-ידי חיילי הצבא הישראלי. הוא נפגע ברגלו משני כדורים חיים, רגלו נשברה, הוא איבד דם רב ונלקח מחוסר הכרה לבי"ח בילינסון שבפתח-תקווה. כרגע מצבו מוגדר קשה. הפעיל הוא תושב קיבוץ שסיים לפני כשבועיים את שירותו הצבאי. הפעילים פרצו את השער של גדר ההפרדה המונעת מתושבי הכפר מסחה גישה לאדמתם. הכפר מסחה נמצא בשומרון (סמוך להתנחלות הלא חוקית אלקנה). מדובר בהפגנה לא אלימה של פעילי שלום (ברובם פציפיסטים), ולכן לא הייתה שום סכנת חיים לחיילים. לתדהמתם של המפגינים, החיילים החלו לזרוק אבנים לעברם. ותוך דקות אחדות ללא הזהרה החלו בירי כדורים חיים אל גופם של המפגינים . זאת, למרות הפצרותיהם של המפגינים שקראו לעברם: "אנחנו ישראלים! אל תירו,זוהי הפגנה בלתי אלימה , אין לנו שום כוונה לפגוע בכם" והניפו שלטים בעברית נגד חומת האפרטהייד. עדויות המפגינים וקטעי הוידיאו שצולמו במקום מוכיחים כי צה"ל שיקר בתגובתו בדבר אזהרות מצד החיילים וירי גז מדמיע וכדורי גומי לפני הירי של הכדורים החיים. הפעילים פרצו את השער כדי לאפשר גישה חופשית של תושבי הכפר מסחה אל אדמותיהם. מצוידים בשלטים ובכלי-עבודה, פרצו את השער שנותר סגור מאז בנייתה של החומה במקום לפני כחודשיים. לחקלאים אשר אדמתם נמצאת מעברו השני של הגדר נמסר כי יוכלו לעבור בשער זה כדי לעבד את אדמתם. הבטחה זו התגלתה כשקר גס, אכזרי ושיטתי. לאורך כל תוואי החומה החונקת נשארים השערים חסומים והתושבים הפלסטינים נותרים ללא גישה למקור פרנסתם היחיד

Azazel

New member
יאמי! שישקבב!

האם תומכי זכויות בע"ח שתומכים בפלשטינאים הם בעצם גזענים? מה שהם אומרים זה בעצם, ומשווים שוב ושוב בין הגדר למכלאות למשל. נו אז אם אתם אומרים שהגדר היא רעה, מילא. אבל אם אתם משווים בין שני המקרים, אתם בעצם משווים את דאגתכם לפלשטינאים לדאגתכם לחיות. חיות= פלסטינאים?

maoz9

New member
אני מצביע למפלגת שמאל

אבל במילואים הקרובים שלי לא אהסס לרגע לירות על מנת לפגוע ?(עם קבלת הפקודה) בכל מי שמנסה לחבקל בחומת ההגנה שלנו ערבי יהודי או צ'רקסי. אנרכיסטים טהרנים ראו הוזהרתם.

idoz

New member
לך תתאבד חתיכת אידיוט

לא יאמן שיש אנשים מטומטמים כמותכם שעוזרים לאוייב. הגדר טובה, היא מונעת טרור ופשיעה.

rototo

New member
היא מונעת מאזרחים להגיע לשדות שלהם!

אין שדות=אין אוכל היא מפרידה בין כפרים!היא קוטעת את הדרך וחוסמת אותם מאחורי כלוב,כמו חיות!

rototo

New member

אין שדות=אין אוכל היא מפרידה בין כפרים!היא קוטעת את הדרך וחוסמת אותם מאחורי כלוב,כמו חיות!

rototo

New member

doresh shalom

New member
הדיונים האלה חוזרים על עצמם

אותם טיעונים עוד פעם ועוד פעם... סתם כותב מתוך יאוש תומר

ronironiron

New member
יאלללה!

אל תאמינו לתירומים ש"זה בניגוד לדמוקרטיה". העם עשה טעות ואנחנו נציל אותו! בואו להפגין! בואו לפרק את הגדר! אם נשבור את הגדר הערבים יאהבו אותנו ולא ירצו להתפוצץ!!!

jepe

New member
אתה חי בסרט או מה?

ולפני הגדר הם לא התפוצצו ורצחו לנו תינוקות . הם חיות וצריך להשמיד אותם. או לפחות להעיף אותם מהמדינה הזאת וגם את אלה שניסו לפרוץ את הדר שבעצם מהווה את החומה היחידה ביננו לבין הרוצחים המזוויעים האלו.

למעלה