ראיתם את המשדר בערוץ 2

ראיתם את המשדר בערוץ 2

כמה מידע נמסר שם משהו מדהים , ממש מעניין ומידע לעניין ובמקביל בערוץ הראשוןן היה מבט שני שדבר על סל הבריאות ומה הוא מכיל באותו זמן בשני ערוצים לקדם את המימון לחולי סרטן

היו שם אנשים מיוחדים

שיש להם מידע ונסיונות על דברים שומנים מהכימוטרפיה מדהים תגובתו של האנקולוג שמנהל את אנקולוגיה בוולפסון ומחוץ למחלקה הוא רופא אלטרנטיבי , העוזר לאנשים לשלב גם וגם אבל בוולפסון שום מילה על האלטרנטיבה שברפואה וזה עצוב מאד ,

../images/Emo57.gif על יובל תמיר מהתוכנית

שוחחתי איתו בטלפון, הוא עבר את הטיפול בגרמניה (אחד מאנשי הדממה) מנפגעי הקישון היו לו חמישה מוקדים קשים מאוד והיום בלי עין הרע הוא נקי כבר 4 שנים אפילו הורידו לו את הפורט.

suzzan

New member
ראינו..

אני ואישי היקר ראינו את המשדר בערוץ 2 והאמת? זה רק גרם לי להרגיש רע עוד יותר. המחשבה שיש תקווה ועוצרים אותה ככה באכזרייות. שרק מי שיש לו כסף יכול להינות מזה.. זה כל כך לא הוגן הלוואי וזה אכן יקדם את המימון. הלוואי.

לגבי התוכנית של אושרת

בסוף התוכנית דיברו שם עם מישהו שהוא חלק מאירגון שנותן לחולי סרטן עוד מידע (שם זה היה לגבי מעבדות לבדיקות מסויימות..) אם יש מישהו שהבין על מה דיברתי, אשמח לקבל תשובה.... הסבר מפורט יותר.... (רק למי שמעוניין..) לפני שנה לאימי היה גידול ממאיר ברחם, וכרתו לה אותו. מאז היא עוברת בדיקות ומעקבים... הבנתי ממנה שהיא מודאגת נורא כי לא ברור לה מאף רופא שדיברה איתו באיזה קבוצת סיכון היא באמת נמצאת... ורציתי לברר זאת עבורה.. תודה אביעד

suzzan

New member
הנה האתר שלהם

http://www.cic.org.il/ciche.html ושרק תרגיש טוב

ae4

New member
לגבי התוכנית

אני חדשה בפורום, עד היום השתתפתי רק בפורום סרטן המעי, אבי חולה מזה 9 חודשים, בכל מקרה לאחר התוכנית שהשאירה אותי עם סימני שאלה רבים, כמו האם הטיפול בחום כל כך יעיל מדוע לא מיושם יותר, ערכתי בדיקה קצת מקיפה אצל כמה אונקולוגי, וכמה אנשים מביני עניין שמכירים את הרופא מוולפסון באופן אישי ולכולם היתה דעה חד משמעית: לא להתקרב לאיש מדובר בספין תקשורתי וולא יותר מזה. אז אנא שימ ו לב!!!

t w i x i t

New member
אני לא מבינה...

למה לא מאפשרים לעשות את הטיפולים האלה?? הרי הם נבדקו ונמצאו פחות מזיקים לגוף מכימותרפיה והקרנות! איך אפשר להסתכל למישהו בעיניים ולומר לו - אין לך מספיק כסף - אתה לא תזכה לעבור את הטיפול הזה? וגם לא הבנתי למה משרד הבריאות לא מאשר את הטיפולים האלה לאלו שחיים בישראל וכן יש להם את הכסף הדרוש. מאיפה באה האטימות הזו? זה פשוט נראה כאילו אלה שיושבים במשרד הבריאות הם לא אנושיים. כאילו זה לא נוגע להם בכלל.

מיליתו

New member
אני לא ראיתי את התוכנית

כי ידעתי שזה יגרום לי כעס ותסכול. במיוחד כי כבר מאוחר מדי בשבילי. כבר יש לי את ההשפעות המזיקות של הכימו... אבל זה מצויין לכל אותם אנשים שהסרטן לא נגע בהם ישירות אף פעם, ומקבלים החלטות אכזריות וקפיטליסטיות.

כי המעבר מהמדע למעשי דורש ניסוי

ע"מ לייסם את התרופה בפועל בחולים דריך ניסוי קליני ולזה צריך כסף ע"פ החוקים צריך אישור לניוסי בבני אדם , לכן לא ממהרים לישם בפועל . התסכול שח פרופסור ברנר שהוא אנקולוג בפועל שלא יכול לישם את זה במחלקה שלו בוולפסון, נבלם ע"י משרד הבריאות , כי זה צריך מימון , בקיצור בעולם הזה הכל קשור בכסף וסדרי עדיפיות של הממשל במדינה.

למעלה