ראיתם את המשחק הענק???

green soul

New member
ראיתם את המשחק הענק???

של מכבי-חיפה שניצחה 2-1 את מכבי-ת"א... איזה משחק גדול היה!!!!! איזה גולים מדהימים!!! איזה מזל ענק!!! יאללה מכבי-חיפה לאירופה!!!!!!!!!
אשמח אם תבואו לכאן לדבר על המשחק המדהים.... ממני הירוקה בנשמה.

GuyMan

New member
לגרין

כן אני יודע שמכבי חיפה משחקת יותר טוב ממכבי תל אביב ועכשיו היא בחוץ של מירוץ יאאאאלללההה מלחמה מכבי חיפה אלופה

green soul

New member
כן, כן...

אנו ממש חייבים לשמור על המקום הראשון שלנו ולהמשיך לאסוף נקודות ולברוח מהפועל ת"א...כבר ברחנו ממכבי-ת"א ונשאר לנו עכשיו רק לברוח מהפועל ת"א.. יאללה ירוק עולה, עולה, עולה!! ודבר נוסף, אסור לשכוח את מני לוי, שחקן מכבי-ת"א שהתמוטט, ושוכב עדיין מחוסר הכרה, ואת אמיר רנד, אוהד מכבי-חיפה שנפצע במהלך משחק האליפות, ועדיין שוכב מחוסר הכרה... לשניהם, החלמה מהירה!!!!!! אוהבת-ממני ירוקה בנשמה.

האלוף

New member
לא לשכוח הפועל ת"א עדיין באירופה!!!

היי גרין סול אני אוהד הפועל ת"א ולדעתי הפועל ת"א משחקת כדורגל אטרקטיבי ומהנה הפועל ת"א עדיין במקום שני ולא אמרה את המלה האחרונה בקשר לאליפות ולא לשכוח שהפועל ת"א עדיין משחקת באירופה ועוד מעט יש משחק נגד פארמה מאיטליה!!! לעומת זאת מכבי חיפה לא משחקת באירופה העונה בגלל רשלנות הזכורה לי בגלל שלא מבינים הבנת הנקרא בפקס שנשלח לכם בפרשת באדיר שאסור לו היה לשחק והפסדתם את המפגש נגד ליברפול הגדולה!!!!! אז עכשיו הקרב על אליפות יהיה בין מכבי חיפה להפועל ת"א ואני בטוח שהפועל ת"א תיקח אליפות גם אם זה יהיה במחזור האחרון! קרב המוחות יהיה בין דרור קשטן מאמן הפועל ת"א לאברהם גרנט מאמן מכבי חיפה!!!!!!!יאללה הפועל אדום עולה אירופה אדומה!!!!!!!!!! אדום בנשמה!

green soul

New member
לאלוף...

אני מסכימה איתך שגם הפועל ת"א משחקת כדורגל אטרקטיבי ומהנה, הפועל ת"א באמת יודעת לשחק כדורגל יפה... ואני אישית אשמח לראות שהפועל ת"א, תמשיך לשחק ולנצח באירופה ומאחלת לה המון הצלחה במשחק הקרוב נגד פארמה, כלומר, אני אתמוך בכם, והכל רק בשביל שהם יביאו גאווה לישראל, אני לא מנסה להגיד פה שאני אוהדת הפועל או משהו, כי אני לא, אני אוהדת מכבי חיפה בנשמה, אבל אתמוך בהפועל ת"א שמשחקת באירופה השנה, והכל רק בשביל להביא גאווה לישראל שזקוקה לזה כ"כ.. אבל חוץ מזה שאתם הפועל משחקת באירופה ואנו עפנו מאירופה בגלל הטעות שבאדיר שיחק וכל הטענות שאתה כתבת כאן...לעולם אסור לשכוח שמכבי-חיפה תמיד ידעה ותדע לשחק כדורגל מקסים, ותמיד הצבע הירוק היה למעלה, כי למועדון מכבי-חיפה יש את השחקנים הכי טובים בארץ, את הזרים הכי טובים בארץ....ואתמול מכבי-חיפה הוכיחה שהיא לא רק יודעת לנצח אלא גם יודעת לשחק כדורגל מושלם ויפה לאורך כל ה-90 דקות. יאללה י-ר-ו-ק ע-ו-ל-ה!!!!!!!

לאלוף ...

אני רוצה להגיד שהפועל ת"א משחקת גם טוב ואני תומך על הפועל ת"א... רק באירופה אבל מכבי חיפה היא הנשמה שיש בלבי... אז אל תחשוב שהפועל ת"א יותר טובים ממכבי חיפה אז יש עובדה שניצחנו אותכם 2-1 וזה מוכיח שמכבי חיפה הירוקה שהכי טובה בארץ.....!!!!!!!! ותמיד תהיה אליפות הירוקה....

האלוף

New member
אני שמח לשמוע על תמיכה....

היי גרין סול אני שמח לשמוע על תמיכה בקבוצתי הפועל ת"א באירופה,רציתי להגיד שאני הולך למשחק הראשון של הפועל ת"א נגד פארמה בבלומפילד,אז תחזיקו לי אצבעות כדי שננצח את פארמה. בקשר לליגה אז יש יריבות בינינו אז אני מאחל לך הצלחה עם מכבי חיפה ואני ממשיך לאהוד את הפועל ת"א במאבק האליפות עד הסוף! אדום עולה! אשמח לדבר איתך עוד אם יש לך אי סי קיו?

green soul

New member
לאלוף!!

ברור שיש לי אייסיקיו, אז מה המספר שלך? רק כדאי לך להיזהר ממני, אני לעולם לא מוותרת על מכבי-חיפה.. הירוק תמיד יהיה אצלי בלב, יהיה קשה להתעסק איתי, סתם:)

האלוף

New member
לגרין....

היי לך כדאי לך לדעת שאני אוהד ותיק של הפועל ת"א כבר 20 שנה,אז אצלי אדום בלב שלי הוא רק הפועל ת"א אז יהיה קרב קשה העונה עד האליפות! עכשיו נעזוב את זה לרגע כי עכשיו יש נבחרת ישראל נגד גרמניה מחר בשידור ישיר בערוץ 1 בשעה 9:30 אז נראה נבחרת טובה ואני אשמח כמובן לנצח את גרמניה! מספר האי סי קיו שלי הוא: 109820603

למעלה