ראיתם את המתיחה שעשו לה?-מצחיק סוף

ShaDoW GiRl

New member
סיפרו לי על זה, אבל מה בדיוק ../images/Emo54.gif

מה בדיוק עשו לה?... הנה עוד כמה תמונות.

אממ...אז ככה

יש לי את הקליפ של זה אם את רוצה אני אשלח לך באיי סי אממ... חבר שלה כמובן השתתף במתיחה, הם לקחו מלא אופנועים ושמו בחצר של הבית שלהם, ואמרו לפינק שזה גנוב וזה רשום על שמה, בלה בלה, איך שהיא מגיעה כאילו כובלים את קארי הכוסון באזיקים, היא נלחצת, הוא אומר לה כזה "ספרי הכל,אנחנו נסתדר" והיא כזה "אני אפילו לא מכירה אותך כרגע".. יו היא כזאת מאמי שם...ררררררררר וכשהיא מגלה שזו מתיחה, יו טוב שלא לאכול אותה!! חחחחחחח קיצר, אני אשלח למי שירצה ... !! ת ה נ ו !!

yanivtr

New member
היא לא שמנה פה קצת??

משומה יש לה בתמונות טיפה כרס...

Human Nature

New member
פינק תמיד הייתה שמנמונת. |טל| †

זה מה שחמוד בהּ- שהיא לא אנורקטית (וגם לא שואפת להיות אחת כזו)

ולמה דווקא בקליפ שלה רואים עצמות?

זה לא שיש לי משהו נגד פינק. דווקא ההיפך!! היא זמרת מעולה, הדיסק שלה הוא טופ ויש לה סטייל מגניב. סתם קפצתי לביקור פה

yanivtr

New member
על איזה עצמות אתה מדבר???../images/Emo12.gif

נראה לי אתה מתבלבל...

אממ...אני בת ../images/Emo9.gif

חבל שאני לא מצליחה לצלם את התמונות מהקליפ... בקליפ של Family Portrate (אני מקווה שהכול בסדר עם האיות...) יש את הקטע שהיא מתחילה לשיר עם הרקע הירוק. אז שם, עם המכנס בגזרה הלא-גבוהה במיוחד אפשר לראות שתי עצמות אגן. אם רק יכולתי לצלם תמונה מוידאו, חבל שזה לא יוצא לי...
ד"א, השיר הזה...עוד בקיץ שעבר, כשקניתי את הדיסק ישר שמתי לב לשיר הזה. הוא היה בין ההימורים שלי (תחביב לשמוע את כול הדיסק ואז להמר על להיטים...טחח...בלי כסף, לייק דהה
) בכול מקרה, זה סתם עיניין שטותי, אבל...לכו תבינו. פינק מלכה וזהו.

yanivtr

New member
חחחחח, זה בכלל לא עצמות

שנראות בגלל שאת רזה! לכל אחד יש את זה, במיוחד אצל בנים, תשימי לב לזה... לבנות גם יש את זה אבל זה לא בולט, ולה זה כן בולט טיפה.... דווקא בקליפ היא דיי מלאה יחסית לשאר הקליפים

אבל עדיין בולט!!

עזוב, זה שיחה מכורה... אחלה פורום, ת'אמת. למישהו יש מושג מה הלהיט הבא שלה? אני מקווה שזה אחד מהשירים בסוף...אני אוהבת אותם מאודדדד
תתחדשו על הפורום

yanivtr

New member
השיר הבא שלה יצא ב-19.5

והוא הפסקול של המלאכיות של צארלי 2 השם של הסינגל החדש-feel good time

זה לא הקליפ,אבל..

נכון יש לה תמונות שהיא ממש כוסית והכי פמית בעולם ויש לה תמונות שהיא הכי בוצ'ה שיש,היא אומנם קצת שמנה לאחרונה, נו טוב לה עם קארי, אבל רזה היא לא, ה"עצמות" אילו שירים סקסיים ביותר שיש לה בבטן, אחחח כמה שזה מושך . .. בעקרון היא קובבה, פלאי הצילום לפעמים מראים אחרת ? .. . חחחח קורה \: מושלמת היא מושלמת,כאילו אין ויכוח !!

למעלה