ראיתם את הסרט יצאתי לחפש אהבה...תכף "יצאתי לחפש אהבה...תכף אשוב" ? איזה סרט יפה...
א איילת מתבוללת New member 6/11/03 #1 ראיתם את הסרט יצאתי לחפש אהבה...תכף "יצאתי לחפש אהבה...תכף אשוב" ? איזה סרט יפה...
S Superchen New member 6/11/03 #2 אני ראיתי... ישבתי ובכיתי כל הסרט. כל כך מכעיס אותי לראות את כל הקיצוניים יוצאים לדיזינגוף אחרי פיגוע בקו 5 וצועקים "רבין בוגד", מכעיס אותי שהייתי קטנה מדי כדי להבין את זה אז... מכעיס אותי שהמילים האלה יצאו מפה של בנאדם. סרט ממש טוב...
אני ראיתי... ישבתי ובכיתי כל הסרט. כל כך מכעיס אותי לראות את כל הקיצוניים יוצאים לדיזינגוף אחרי פיגוע בקו 5 וצועקים "רבין בוגד", מכעיס אותי שהייתי קטנה מדי כדי להבין את זה אז... מכעיס אותי שהמילים האלה יצאו מפה של בנאדם. סרט ממש טוב...
א איילת מתבוללת New member 7/11/03 #3 רק אל תצאי לקצונה כמו איריס ונעה וכמו עוד מישהי שחשבה שאפשר להשפיע ככה על משהו... מעניין איפה דן קציר הזה היום. לא ראיתי עוד סרטים או כתבות שלו...
רק אל תצאי לקצונה כמו איריס ונעה וכמו עוד מישהי שחשבה שאפשר להשפיע ככה על משהו... מעניין איפה דן קציר הזה היום. לא ראיתי עוד סרטים או כתבות שלו...