ראיתם את הסרט של מבוכים ודרקונים ?

• פותח הנושא fin
  • פורסם בתאריך

fin

New member
ראיתם את הסרט של מבוכים ודרקונים ?

סרט די רדוד עם הנודניק (השני), ששיחק את ג´ימי בלואיס וקלארק. עלילה מטופשת + אפקטים חביבים + משחק כושל = 6.5 בסולם יעקב

ygantman

New member
כולכך הרבה? ../images/Emo39.gif

אני לא היתי נותנת לו אפילו זה. הומור חביב וקטע אפקטים יפה במיוחד בקרב בסוף אבל האלילה צולעת.....על כול 4 הרגלים והסוף.......אים מישהוא הבין מה בדיוק קרה שם אני נורה אשמח להסבר

ygantman

New member
לא הצלילות

היא הבעיה. אלה האלילה אצמה שהיתה..... אזובו עדעף שמישהוא ינסה להסביר לען הם כולם נעלמו פיתאום בסוף? זה היה צפוי, ואני פשוט פספסתי משהוא בדרך?

שיחקת פעם D&D? בסוף ההרפתקה

כולם הולכים הבייתה. במפגש הבא יש כבר הרפתקה חדשה. אין זמן ביניים מיותר במשחק, למה שיהיה בסרט?

Boojie

New member
סרט רע. פשוט סרט רע.

ולמזלי הטוב לא ראיתי את כולו, כי זה היה במפגש של עין הדג והייתי עסוקה בהכנת פיצה חלק גדו מהזמן. אבל המעט שראיתי הספיק לי. רדידות, עליבות וקלישאיות מדהימות. אפילו האנימציה הממוחשבת (המרשימה למדי, יש לציין) והשתתפותו של ג´רמי איירונס - מהשחקנים האהובים עלי - לא מצליחות להציל את הסרט הזה. ומה זה ההעתק העלוב למלכה אמידאלה ששמו שם בתור מלכה? זה היה כל כך רע, שאפילו לא היו ממש צחוקים מוצלחים בקרב הקהל.

Boojie

New member
תראה, אני חייבת להודות,

שלא רק שלא שיחקתי D&D מעולם, גם במשחקי מחשב הכי קרוב לזה שהגעתי היה Master of Magic (שהייתי די מכורה לו כמה זמן, לפני שחזרתי לסיביליזיישן. 1.) והכי קרוב שהגעתי אי פעם למשחקי תפקידים היה בשני ה- murder mystery parties שערכנו. אז באתי לסרט הזה נטו כצופת קולנוע. ובתור קולנוע, הסרט הזה הוא חרא.

fin

New member
הוא היה דפוק גם בתור צופה וגם...

בתור שחקן D&D ומשחקי תפקידים אחרים. העלילה שלו עובדת באופן הבא: בואו נצא להשיג את החפץ האדיר כדי לעצור את הרע, שלא יכול לעשות שום דבר בעצם, אלא אם הוא יחטוף מאתנו את החפץ האדיר, שאנו יוצאים להשיג כדי לעצור אותו. עלילה מעגלית מטופשת.

דרגורן

New member
../images/Emo70.gif יש לי משהו הרבה יותר טוב ../images/Emo70.gif

לא מזמן (שבוע בערך) רכשתי את Record of lodoss war. ובגדול זו סידרת ANIME אמריקאית (כלומר ציירים יפנים, עלילה אמריקאית), הסיפור בקצרה הוא D&D קלאסי: חבורה של שישה - לוחם אנושי, אלפית, גמד, קוסם אנושי, כוהן אנושי, וגנב במאבק נגד כוחות הרשע.... בניגוד לסרט "מבוכים ודרקונים" זו סידרה שבאמת תופסה את הרוח מאחורי D&D... אני שוקל ובודק האם אני אוכל לעשות איזה דרגו-קון ולהראות את הסידרה הזאת (בין היתר).... מה דעתכם? יש לי את הסידרה ב-DVD, כמו גם עוד כמה סרטים (הנסיכה מונונוקי, מגילה הנינג´ה, הממלכה העשירית ועוד ב-DVD...)

ygantman

New member
בלי כול קשר ל זה ../images/Emo39.gif

דרגורן, אני לא מכירה את שאר הדברים שיש לך על הדיסק אבל איך אהבתנ את הממלכה ה 10? אני אישית אהבתי נורא, הפקה יפה סיפור שבא לראות לא ילדותי אבל גם לא כולו בוגר מידי מסקרן ומושך להסתכל עד הסוף.

דרגורן

New member
הממלכה העשירית....

אישית אני (וכל חברי) אהבנו מאד
עלילה טובה, שחקנים נהדרים
השחקן שמשחק את אל בנדי בנשואים פלוס משחק פה את מלך הטרולים ומשחק אותו מצוין! והשחקן הטוב ביותר - סקוט כהן משחק את וולף (Wolf) - דמות מדהימה שמשוחקת מצורה הכי טובה שראיתי מימי! הסיפור זורם ונהנתי מהטויסטים שלו... עשו פה מישמש מכל מני אגדות ילדים... כל אלה ועוד הם הסיבה למה רכשתי את ה-DVD.....

דרגורן

New member
../images/Emo18.gif * ספוילרים * ../images/Emo18.gif

קצת על הסרטים שיש לי: הנסיכה מונונוקי - סרט אנימה (אנימציה יפנית) שמספר על מאבקם של בני אדם נגד אלי היער העתיקים, אלי היער רוצים לשמר את היערות ואת דרך חיים שלהם, בני האדם רוצים לכרות את העצים..... מגילת הנינג´ה - עוד סרט אנימה - הפעם הנושא הוא לוחם נינג´ה נודד בשם ג´ובי, ומאבקו (בעל כורחו) בשדים של קימון, שהם לוחמים נינג´ה עם כוחות מיוחדים... הממלכה העשירית - סרט ("רגיל") שעלילתו מספרת על תשע ממלכות קסומות שבהן שוכנים כל הדמויות מסיפורי האגדות שלנו - סינדרלה, כיפה אדומה ועוד. וישנן מראות קסומות שמשמשות בשער בין תשע הממלכות לבין הממלכה העשירית (שהיא כדור הארץ - והשער יוצא בסנטרל פארק ניו יורק...) הסיפור הוא שהמלכה הרעה (של סינדרלה) ברחה מהכלא והפכה את יורש העצר של הממלכה לכלב (ואת הכלב ליורש העצר..) הכלב (שבתוכו הנסיך) בורח לסנטרל פארק, והעלילה רק מסתבכת... Record of lodoss war - סידרת אנימה בת 13 פרקים, כפי שכתבתי קודם, מספרת על חבורה של שש דמויות שמנסים לעצור מכשפה רעה. לראות את הסידרה זה כמו לראות משחק AD&D קורם עור וגידים, האלפית והגמד כל הזמן רבים, ולכל דמות יש יותר מרובד אחד, לדוגמא הלוחם מנסה להיות אביר ולהוכיח לעולם שאביו היה אביר נאמן לממלכה ולא בוגד ושאר הדמויות מושקעות לא פחות. * הסידרה יחסית ישנה, ולכן רמת האנימציה היא לא כמו בנסיכה מונונוקי או במגילת הנינג´ה, אבל לדעתי זה עדיין אחלה סידרה....

אבל MoM זה ליגה אחרת לגמרי

cheaters never prosper - unless they use a cheat to put prosperity on all their towns from the MoM faq

fin

New member
יש משחק, שהוא מעין המשך ל-MoM

המשחק נקרא Lords of Magic, יצא ב-98 והוא משחק דומה מאוד ל-Master of Magic עם גרפיקה מפותחת יותר. קשה להשיג אותו היות ו-Sierra נכשלה קשות בהפצתו והמשחק בשתי הגרסאות הראשונות שלו היה מלא באגים. הגרסה השלישית והמתוקנת קבלה ביקורות מעולות, אבל הפצת המשחק נכשלה לחלוטין.

fin

New member
אארררג, אפשר להשאיל ממך אותו לאיזה

חודש, חודשיים... ?

יש לי את lords of magic 2

משחק נחמד... גמרתי אותו אם כולם כמאט עד שכבר לא היה לי כוח... אני חושב על להתקין אותו מחדש.

למעלה