ראיתם את הסרט

ראיתם את הסרט

"בככבלי אנוש" עם לסלי הבארד, בתפקיד אדם שיש לו קלאבפוט? הוא מגלם צייר בינוני, שאחרי שאומרים לו שהוא בינוני עושה הסבה לרפואה והוא מתאהב בבטי דייויס, שהיא רעה ומנצלת אותו. ראיתם? אני לא יודע איך נגמר, כי מתישהו המים בדוד כבר היו חמים מספיק... יעקב חיים וינברג - מומחה לפתרון בעיות רגליים www.footsupport.co.il

לא!!!!!! ספר לנו עוד../images/Emo2.gif

מתי זה היה, איך ניתן להשיג את זה?, נעים מאוד , איך הגעת אל הפורום שלנו והאם תוכל לסייע לנו ולהורים בפורום לענות על עוד כמה שאלות שאולי ישפכו אור על הקלאב פוט????? בכל מקרה, תודה,אנסה להשיג אותו, מעניין להבחין בנקודות מבט שונות לבעייה. אורית

ובכן, אספר

הסרט היה בערוץ "הצגה שניה" - זה אחרי שנגמרות התכניות בערוץ הילדים. הראו אותו כבר לפחות פעמיים, פעם אחרונה לפני כמעט שבוע. בהמשך לשאלתך בקשר למומחיות שלי, אני מומחה לפתרון בעיות רגליים, עובד במקצוע 27 שנה. אני דור שני במקצוע. מהדור השלישי כבר עובדים שלושה. אשמח לסייע לכם, ההורים, בתשובות על שאלות, ואוכל לסייע לילדים ביצירת מצב דריכה נוח יותר ובשיפור התפקוד. אני עונה באופן קבוע על שאלות בפורום אורטופדיה בתפוז - ושם ראיתי הודעה של מישהי שנתנה הפנייה אליכם. שמח להכירכם, יעקב חיים וינברג - מומחה לפתרון בעיות רגליים www.footsupport.co.il

Thanks for the recommendation,

And for your willingness to help
!

למעלה