ראיתם את העדכון האחרון מההנהלה?

ai27

Well-known member
עקב ריבוי הודעות ספאם, האפשרות להוסיף קישורים לשרשורים נחסמה.
אנו מזמינים אתכם לדווח על כל תוכן חשוד כדי לסייע לנו לשמור על הפורום נקי ואיכותי

אני לא.
חשבתי שזה באג זמני או משהו
ולא פיצ'ר מתוכנן

evglev1

Well-known member
מנהל
אנו מזמינים אתכם לדווח על כל תוכן חשוד כדי לסייע לנו לשמור על הפורום נקי ואיכותי

אני לא.
ולא פיצ'ר מתוכנן
גם אני חשבתי שמדובר בבאג זמני.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אני לא.
ולא פיצ'ר מתוכנן
ממש דבילי לטעמי. הקישורים מסייעים להתחבר לפוסטים ואם תימנע גישה למציפים ולכאלה שאינם כותבים לנושאי הפורום או כאלה שמפיצים את הזיותיהם בעוד ועוד פורומים, פני האתר ישתפרו ללא הכר.
אין כל סיבה הכניס פרסומים "חינמיים" לפורומים. אין כל סיבה לכתוב דברי נאצה לגופם של גולשים אבל מי סופר? האתר הלוא מפוצץ בכאלה.

ממש דבילי לטעמי. הקישורים מסייעים להתחבר לפוסטים ואם תימנע גישה למציפים ולכאלה שאינם כותבים לנושאי הפורום או כאלה שמפיצים את הזיותיהם בעוד ועוד פורומים, פני האתר ישתפרו ללא הכר.
אין כל סיבה הכניס פרסומים "חינמיים" לפורומים. אין כל סיבה לכתוב דברי נאצה לגופם של גולשים אבל מי סופר? האתר הלוא מפוצץ בכאלה.
כתבתי לאדמין, שלי זה הוריד את חווית הגלישה, כבר אי אפשר לראות את ה-3 שורות הראשונות של קישור ואז יודעים אם להיכנס אליו או אפשר לוותר עליו.
הנראות פחות טובה, קשה להפנות לתגובות עבר.
בכדי להיכנס לקישור, צריך להעתיק אותו לשורת הכתובות, לעתים צריך להעתיק רק חלק ממנו.
בקיצור, ירו לספאמרים ברגל ולנו בעין, מה שיגרום לירידה משמעותית בגלישה שלי באתר.

אלפיני

Well-known member
מה עוד שהאקזמפלר המציף המפורסם משתמש בתמונות, כך שחסימת לינקים לא תזיז לו.

רוב הזמן נח

Well-known member
צריך לשמוח שתפוז צבר פופולריות שהתחילו להגיע ספאמרים.

או שלא, והם נוכחים רק בגלל שמנהלי הפורום לא מתפקדים נכון ולא מסוגלים להרחיק אותם.

בטלגרם, ברגע שניהול בקבוצה כלשהי כבר לא ממש פעיל, מתחיל להצטבר ספאם.

evglev1

Well-known member
מנהל
צריך לשמוח שתפוז צבר פופולריות שהתחילו להגיע ספאמרים.

או שלא, והם נוכחים רק בגלל שמנהלי הפורום לא מתפקדים נכון ולא מסוגלים להרחיק אותם.

בטלגרם, ברגע שניהול בקבוצה כלשהי כבר לא ממש פעיל, מתחיל להצטבר ספאם.
האמת שמתי לב לגולשים שנחסמו בגלל ניסיונם לפרסם דברים ללא תשלום וללא תיאום שחלקם כתבו משהו ענייני אבל עשו שימוש לא ראוי באתר ונחסמו בצדק. אז אפשר לעלות על הספאמרים ולחסום אותם לצמיתות, ואין שום צורך לפגוע ביכולת להביא קישורים שאכן צריך "לתקן" אותם כדי להיכנס לכתבה או סרטון שרוצים להביא והגולש לא יודע איך "לתקן" כך שהכתובת שיעתיק תוביל למה שהוא מחפש באינטרנט.

ai27

Well-known member
האמת שמתי לב לגולשים שנחסמו בגלל ניסיונם לפרסם דברים ללא תשלום וללא תיאום שחלקם כתבו משהו ענייני אבל עשו שימוש לא ראוי באתר ונחסמו בצדק. אז אפשר לעלות על הספאמרים ולחסום אותם לצמיתות, ואין שום צורך לפגוע ביכולת להביא קישורים שאכן צריך "לתקן" אותם כדי להיכנס לכתבה או סרטון שרוצים להביא והגולש לא יודע איך "לתקן" כך שהכתובת שיעתיק תוביל למה שהוא מחפש באינטרנט.
אם רוצים לסנן החוצה ספאמרים (שהגיעו בגלל המעבר לפלטפורמה סטנדרטית שיש לה כלי הספמה סטנדרטים)
מספיק למנוע ממשתמשים חדשים לפרסם קישורים.
מנע זאת במשך חודשיים
וכל הספאמרים יסננו עצמם, בלי נזק לוותיקים

למעלה