ראיתם את העונה השלישית?

DiGiHiLa

New member
ראיתם את העונה השלישית?

טקאטו ילד חמוד....יופי עכשיו ליסטה תגיד שהקול שלו לא......חח

Digi Lista

New member
הקול שלו...

מעצבן אותי בטירוף!זה לא קול של ילד זה קול של מבוגר!ושיר הפתיחה היה צריך להיות שונה...אבל זה בסדר אני אוהבת את השיר הנוכחי(התרגלתי...)

Digi Lista

New member
טוסט זה דבר מצויין!

וילד טוסט זה בכלל השאיפה שלי בחיים!גם אני רוצה להיות טוסט!!!(חבר´ה,השעה מאוחרת ואני בלחץ כי נעלמו לי הודעות אז תסלחו לי ותתרגלו לשגעונות)

DiGiHiLa

New member
מצויין...

לא להיות בלחץ!!!!מחר אולי יראו טיפה את הנרי וריקה מה שכחו מהם??

Digi Lista

New member
למעשה...

אני יכולה להרוס לך ולהגיד שתלכי לגלריה של חלקים מפרקים ואחרי הרבה דפדופים תגלי מה בדיוק יהיה, בנוסף מכיוון שיש לך ממיר דיגיטלי את יכולה לבדוק בתקציר, אבל בינינו זה סתם יהרוס לך את ההפתעה וחבל...מחר כלומר היום יהיו פרקים יותר טובים(לדעתי למרות ההתרגשות הפרק היום היה יבש למדיי...)

DiGiHiLa

New member
צודקת..

חשבתי שהפרק הראשון יהיה יותר מרתק.......אני באתי לבדוק את התקציר אבל בשנייה האחרונה התחרטתי חחח......בפרקים הבאים יהיה יותר מעניין....אני מקווה...

Digi Lista

New member
כגודל הציפיות כך גודל האכזבות...

יכול להיות שזה בגלל שראיתי את העונה הרביעית והיא הרבה הרבה יותר מגניבה(בקרוב תמונות מפרקים למי שמעוניין)אבל יחסית לפרק ראשון של העונה זה היה גרוע...אבל תסמכי על היוצרים(ועליי כי ראיתי מה יהיה...)שהולכת להיות עונה מגניבה לא פחות מהקודמות למרות שאני מתגעגעת לטאי ולדיוויס...

DiGiHiLa

New member
אני סומכת עליהם....

כן גם אני מאוד רציתי שידלגו על עונה כי העונה הרביעית נראית נחמדה כזאת.....................ומגניבהמאוד... אני גם מתגעגעת לדיג´י גורלים הישנים והטובים....בעיקר למאט קן סורה טאי ודיוויס...

Digi Lista

New member
העניין הוא...

שבעונה השלישית אין את המאפיינים הקבועים בצורה שאנחנו מכירים כלומר נער המשקפת הוא לא היפראקטיבי והזאב הבודד הוא למעשה זאב ואין עולם דיגיטלי כמו שהכרנו...תמיד טוב להיפתח לחידושים!!!

DiGiHiLa

New member
נתגעגע לעולם הדיגיטלי מה?

הוא יופיע גם בסידרה טוב הם אבל ילדים רגילים שמשחקים בקלפים של דיג´ימון ורואים את הסידרה....איזה מגעילים קאזו וקנטה!!!!!!!!!!!!!!!!מה הם צוחקים על טקאטו?! אחרי זה הם יראו הוא יוכיח להם!!!

Digi Lista

New member
מגעילים יש בכול עונה....

בעונה השנייה כול הזמן צחקו על דיוויס ואני חשבתי איזה מסכן הוא כול כך חמוד בסוף מי הציל אותם ונשאר גיבור?דיוויס! אז שיצחקו להם כמה שהם רוצים במילא גם הם יקבלו דיג´ימונים משלהם אבל כמובן שהם לא יהיו דמות ראשית כמו טאקטו...

DiGiHiLa

New member
צודקת../images/Emo29.gif

אבל קן היה לצידו של דיוויס.............בסדר אז שנינו הולכות... לילה טוב לנו וחלומות דיגיטלים ביי אחותי

יאקומו

New member
גם אני נורא מתגעגעת אליהם...

ולשטויות שלהם!!!!!! יש פה תמונה של טאי, במראה שלו בזמן הסרט השני, עם הדיג´ימון שאכל את האינטרנט ואומנימון...

למעלה